- 10 Aralık 2009
- 1.636
- 6
saliha cım hoşgeldin canım kaç kilo aldın bakim
7,5 kilocuk sempatiksalakcinni canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saliha cım hoşgeldin canım kaç kilo aldın bakim
doktorumda kilo almama seviniyor bebek kilo alsında senin almaman önmeli
değil diyor aslında benimde bünye evlendikten sonra kiloya müsait hale geldi
2 senede 13 kilo aldım hamileliğimde aldığım 2 kiloyuda koyarsak toplam 15 kilo
almışım ben hep çok kilo alıcam deyip duruyordum ama tam tersi oldu aman bebişlerimiz
kilo alsında varsın kilo almayalım bence senin aldığın kiloda normal canım bizim burda
komşunun gelini 44 kiloydu hamileliğinde 40 kilo almış düşünebiliyomusun...
bat sen 31 hafta derken utrasona göremi diyosun.son adetinin ilk günkü tarihi ne.
ayy bat canım benim ya
hannem meşhur oldu derken sen sürekli her gelişimini foto koyuyorsun da ondan dolayı bize baksana 7. yaya girdi anca koyduk heves yok yani bizde
valla foto alışkanlığı yok zaten bende eşimle o kadar yerlere gezmeye gideriz elimizde makine var ama hiç heves edip de çekmeyiz
halbuki ilerde ne güzel anılarımızı olurdu çocuklarımıza anlatacağımız
ben geldimmmmmm.
arda giriyorum topik açık kalıyo :) :) ama hepsini okudum.
hannem bebişlerin inşaALLAH RABBİM in izniyle hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde doğarlar. RABBİM o küçük minicik bedenlerine sağlık sihhat versin inşaALLAH.
kız teolog anam hiç göbek yok gibi benim ki aldı başını gidiyo maşaALLAH RABBİM esirgesin.
bat RABBİM esirgesin ne güzel çok fazla kiloda almamışsın göbeğinde çok tatlı duruyo sen büyütmüşsün baya.
benim göbeğin maşaALLAH ı var kızlar son ayda baya hızlı kiloa aldım göbek kalça fırladı resmen :) :)
inşaALLAH en kısa zamanda bende eklerim bebişimi
hoşgeldin saliha kaybolma biyerlere bi daha kız göbeği büyüttük baya valla ağır geliyo artık kendimi taşıyamıyorum ALLAH hannemin yardımcısı olsun o üç canlı sende ekle en kısa zamanda olurmu yarın ekle görelim..
ama zayıf olanlar hamileliğinde çok kilo alırmış zaten vücutta yağ olmadıgı için bünye her yenileni yağ yaparmış ben normal kilodaydım normal oranda kilo aldım şimdiye kadar bundan sonrası ne olur bilemem
sanırım senin de yağ oranı yeterliymiş ki almamışsın
doğum yapınca da önceki aldıklarında gider fit gibi olursun inş.
hoşbuldum canım maşaALLAH sizlere RABBİM esirgesin. bende haftaya eklerim annemlere gider
sağol canım RABBİM hepimizi esirgesin bütün kötülüklerden şerlerden
sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almak
nasip etsin başta hannemin sonrada bütün hamilelerin..
benim eşim de sadece karnından aldın diye dün kızdı sırtın kolların filan daha etlenmedi diyor balık etinden hoşlanıyormuş da
dur dedimdaha şimdiden sonra gelecek kilolar bu sefer az ye diyeceksin dedim
ahhhhhhhhhhh canım benimmmmm:)RABBİM benim için istediğinizi fazlasıyla size ve tüm darda kalanlara versin inşallah.az evvel annemle konuştuk.diyoruz ki dua etmeyen kalmadı ne olursa artık kesin hayırlısı buymuş demek düşer.ALLAH razı olsun birbirimizi hiç tanımdan mübarek ayda ve hamileyken birbirimize öle dua ediyoruz ya RABBİM kabul ediyodu inşallah eminim yani.
canım benimkide 11 ocak işte.şuan normalde 32.hafta 3 günlük ama utrasona bakılırsa 32 ve 33 değişiyo.bedenleri malum geriden gelio 22 haftalık.ama baş normal haftasında.
doğum 28 kasım görünüyor bakalım kurnban bayramını yaptım hemen izne ayrılacağım
seminerlere katılacağım inşalah senn branş neydi
ne zaman ayrılacaksın sen izne
Kızlarr ben yemeğe gidince amma çok yazıyonuz oku oku yoruluyorum walla
bende sabah doktora gittim bissürü ilaç yazdı
akşam regl belirtisi vardı dedim ya
bugün daha hiçbişey yok gelen
allah hayıra çıkarsın inşallah
canım regl belirtisi dediğin belirtiler hamilelik belirtileri de olabilir netten araştır istersen