Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım benim aklıma direkt bebişlerin geldi ne yalan syleyeyim sen de bebişlerin de lşu an iyisiniz değil mi

şuan için iyiiz inşallah canım benim pıtır pıtır hareket ediyolar:)RABBİM pıt pıt atan kalplerine şifa versin inşallah.öle bir şifa versin ki tüm hastalıklarından hiçbir iz kalmasın inşallah...dedim ya ara ara böle tavan yapıyorum:KK43:ama şuan iyiyim hamdolsun...

şuan için iyiiz inşallah canım benim pıtır pıtır hareket ediyolar:)RABBİM pıt pıt atan kalplerine şifa versin inşallah.öle bir şifa versin ki tüm hastalıklarından hiçbir iz kalmasın inşallah...dedim ya ara ara böle tavan yapıyorum:KK43:ama şuan iyiyim hamdolsun...

çok sevindim hannem ya
ara ara bende de oluyor canım biliyorsun bendeki durumu da takmamaya çalışıyorum napim

haklısın YAMANCIĞIM şuan elimizden gelen bişi yok sadece dua ve tevbe isyan etmemek için...

sen kırmızıyı gördünmü yoksa belirtilerine bakarak mı söylüyorsun canım.ALLAH en hayırlı zamanda .hayırlı evlatlar versin inşallah canım benim...

haklısın yamancığım şuan elimizden gelen bişi yok sadece dua ve tevbe isyan etmemek için...

Sen kırmızıyı gördünmü yoksa belirtilerine bakarak mı söylüyorsun canım.allah en hayırlı zamanda .hayırlı evlatlar versin inşallah canım benim...

dün akşam kahve çok az akıntı geldi ama kasıklarım aynı adet sancısıyla ağrıyor gelicek yani

dün akşam kahve çok az akıntı geldi ama kasıklarım aynı adet sancısıyla ağrıyor gelicek yani

hımmm hayırlısı olsun canım ya.sen rahat ol kafana takmamaya çalış.biliyorum söylemesi kolay ama bende ilk hamileliğimde korunmadığım halde yani eşim korunuyodu nisanda bşlamıştık denemelere ağustosta kalabilmiştim.yani seni gayet iyi anlıyorum.heyecanlanıyor insan o testler falan nasıl meraklandırır bilirim.ama sen elinden geldiğince takmamaya çalış.eğer insan ALLAH muhafaza psikolojik olarak hamile kalabiliyorsa boş gebelikten bahsediyorum.psikolojik olarak hamile kalamaması daha kolay bence oyüzdenolabildiğince rahat ol.geç olsun güç olmasın....

kan verdim geldim kızlar
hannemin dediği gibi Allah muhafaza boş gebelik dış gebelik olacağına biraz geç olsun sağlıklısı olsun canım inan öylesi daha zor
benim de aylar sonra hamile kalan kaç arkadaşım var korunmayı bıraktıktan sonra
stres yapma nolur
rengi kahve diyorsun ama kimilerinde kahverengi akıntı da beirti olabiliyor
kasık ağrıları da adet sancısı gibi
sen bir kan testi yap

bir resim daha yine mi küçük ya
26+4 halim

Eklentiler

• $SNV31825.jpg
    $SNV31825.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 25
bir resim daha yine mi küçük ya
26+4 halim

bence normal çünkü daha ilk hamileliğin ve 6.5 aylık.ben 7.5 aylık gördüm hastahanede azıcıkdı.herkesin farklı tabi.bide kimisinin iç karnı geniş oluyomuş içten büyüyormuş öle diyolar.büyür büyür sen merak etme tatlım:)))))bak şu halinle her işini yapabiliyorsun sonra ararsın:)büyünce yani:)en azından yatoyosun rahatça.valla ben yatınca göbeğimi taşıyamıyorum sanki tonlarca ağırlık bağlamışlar:)ne tarafa yatsam sanki tüm iç organlkar o yana yatıyor:)

sağol hannem ya
pazar günü 27. hafta yani üçüncü trimestere girecek bakalım bizim yaramaz
gerçekten de rahat yatıyorum şükür valla
ne bileyim eşimin halasının kızı 4 aylık karnı benim gibi
yine hastaneden gördüm 4 aylık hamile onun da benim gibi gören bana kızıyor onların çocukları seninkinden kilolu olacak diye
babannem bile el kadar çocuk doğurup kendine güldürme dedi ya

slm kizlr nasilsiniz bn iii benim huysuzla ugrasiyorum.bu gece cok huysuzduu,karni agriyor sanirim ikide bir uyandi ve agladii

sağol hannem ya
pazar günü 27. hafta yani üçüncü trimestere girecek bakalım bizim yaramaz
gerçekten de rahat yatıyorum şükür valla
ne bileyim eşimin halasının kızı 4 aylık karnı benim gibi
yine hastaneden gördüm 4 aylık hamile onun da benim gibi gören bana kızıyor onların çocukları seninkinden kilolu olacak diye
babannem bile el kadar çocuk doğurup kendine güldürme dedi ya

canim o KARNIN GORUNUSUNE BAKMAZKI:BENDEN ONCE DOGUM YAPN ARKADASIM VARDI KARNI BNDEN KUCUKTU IC KARNI BUYUKMUS DOKTORU OYLE DEMIS ONA MASALLH KIZIDA IYI DOGDU DAHA SON ZAMNLAR COK BUYUR

slm kızlar nasılsınız hannemcim akşam çok korkuttun beni ya benimde aklıma direkt bebekler geldi
RABBİM bian önce feraha çıkarsın seni inşallah keşke elimizden gelen bişey olsa dua etmekten başka
yapabileceğimiz bişey yok doğum olacak diyordun kesinmi yapacakmısın doğum...

yamancım daha regl gelmemiş bi kan testi yaptırsana hamileliktede oluyor o kahverengi
akıntı belkiseninde ondardır hakkında hayırlısı..

ece ,meryem,teolog,saliha sizler nasılsınız kızlar..

haaa unutmadan teolog canım maşallah göbüşüne ama minnacık kız yok gibi nerdeyse
bu arada hiçkilo yok dur heveslendim bende koyucam..

hannem sende koysana görelim göbüşünü..

yaa öyle de gel de anlat meryem cim
sağlıklı ve hayırlı olsun da
işte can sıkıyorlar el kadar çocuk mu doğurcan diye
şimdi ister istemez bu durumda bana öyle diyorlar
Allah muhafaza bebeğime bişey olursa ne derler bana
inan aklıma getirmek istemiyorum

yaa öyle de gel de anlat meryem cim
sağlıklı ve hayırlı olsun da
işte can sıkıyorlar el kadar çocuk mu doğurcan diye
şimdi ister istemez bu durumda bana öyle diyorlar
allah muhafaza bebeğime bişey olursa ne derler bana
inan aklıma getirmek istemiyorum

öyle dusunme canım:benım annm kucuk kerdesım 60 kılo feln yokmus dogum yaptıgında bana dıyodu 7 aylık felnken benım karnım bu haldeykn dogurdum dıyodu kardesımde masallh 4 kıloya yakın dogmustu::hem daha son ık ayda cok buyuyor canımm yenı yenı buyur

X