bat çım dışarı çıksan ılık duş alsan
tansiyonuna baksam cnm ya neden böle oldu ki
Cnm ya yat desem yatmak zor hava al sürekli cama çık arada dua oku bol bol
inşallah bebişlerle alakalı değildir
ben çıkmak zorundayım ama aklım ahnnem de olacak
hannem neyin var cnm allah feraha çıkarsın
bu arada ben regl oldun kızlar yani belirti başladı
aynı anda yazmısız senınle:)))
nasılsın
günaydın canlar
sizi merakta bırakmışım hakkınızı helal edin.ya bildiğiniz konu da işte bildiğiniz psikoloji...
ara ara böle zor zamanlar oluyor.hiç aklımdan atamı bazen de böle tavan yaptığımız anlar oluyor.çok daralmıştım bunlamıştım.eşimle paylaştım.konuştuk biraz o da çok kötü.bende farklı kimselerle paylaşayım dedim.en uygunu siz olarak gördüm.size yazarken çok ağladım vs vs...
durum bundan ibaret içinde bulundum ruh halim işte...ne yapalım imtihan dünysı amdün akşam çok çok kötüydüm ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim...gezifri karanlığındaydım bu en anlatılamaz derecede....öle işte
tekrardan hakkınızı helal edin ya yazınca paylaşınca azalıyo dertler en azından ben paylaşarak rahatlıyorum.öpüyorum sizi ALLAHA EMANETSİNİZ....
günaydın canlar
sizi merakta bırakmışım hakkınızı helal edin.ya bildiğiniz konu da işte bildiğiniz psikoloji...
Ara ara böle zor zamanlar oluyor.hiç aklımdan atamı bazen de böle tavan yaptığımız anlar oluyor.çok daralmıştım bunlamıştım.eşimle paylaştım.konuştuk biraz o da çok kötü.bende farklı kimselerle paylaşayım dedim.en uygunu siz olarak gördüm.size yazarken çok ağladım vs vs...
Durum bundan ibaret içinde bulundum ruh halim işte...ne yapalım imtihan dünysı amdün akşam çok çok kötüydüm ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim...gezifri karanlığındaydım bu en anlatılamaz derecede....öle işte
tekrardan hakkınızı helal edin ya yazınca paylaşınca azalıyo dertler en azından ben paylaşarak rahatlıyorum.öpüyorum sizi allaha emanetsiniz....
teolog hayırlısı olsun yaman cım moralini yüksek tut e mi
aklım hala hannem de gece o kadar üzüldüm ki ece cim hoşgeldin dün yoktun size taze taze bir göbiş resmi göndereyim de herkesin morali yerine gelsin