Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım ve çok güzel paylaşımlar içinde olmanız beni mutlu etti ve bu siteden ayrılamaz oldum. gelelim bana... ben 2 yıllık evliyim yaklaşık bir 4 ay kadar önce bebek sahibi olmaya karar verdik ve korunmayı bıraktık. açıkcası ben hemen hamile kalırım diye düşünüyodum ve bu yüzden hep dikkatli davranmışımdır. ama 4 aydır bende bir hareketlilik yok. eşim çok istiyo bebeğimiz olmasını açıkcası bende çok istiyorum ama kendime stres yapmamak için onun kadar belli etmiyorum. umarım çok bekletmez bizim bebiş yoksa eşim çatlayacak yerimseniben sizlerden fikir almak istiyorum.. sizler ne aşamadasınız.benim etrafımda bu konuları konuşabileceğim ve paylaşabileceğim kimse yok. ankaraya gelin geldim ve erkek yoğun bir işyerinde çalışyorum.işden arkadaş edinmeye vakit bile bulamıyorum.o yüzden sizlerin arkadaşlığı benim için çok değerli. mesela folik asit kullanıp kullanmamak arasında kararsızım,doktora gidip gitmemekte de karasız kaldım.doktorumu nasıl seçeceğimide bilmiyorum..offf tek bildiğim bebek istediğim hemde çok....:ecrin_bebek:

hoşgeldin aramıza mistrall bence folik asit kullan hiç bir zararı yok daha çok yararı var biliyorsundur gebe kalmadan üç ay önce başlaman lazım folik asite 4 aydır olmuyor diyorsun bence bi doktora görün genel bi muayene olmanda fayda var bi rahatsızlığın varsa öncede önlemini almış olursun..
bizde karar verdiğimiz zaman iki ay denedik olmadı folik asitte kullanıyordum ve adet gecikmelerimde vardı hamile kalamayınca doktora gittim hem adet düzensizliğimin olduğu
hemde çocuk istediğimi söyledim muayenede yumurtalıklarımın tembel olduğunu söyledi
doktor klomen verdi kullandım o ay hamile kaldım şimdi 31 haftalık hamileyim inş sende tez zamanda hamile kalırsın sormak istediğin bişey olursa seve seve yardımcı oluruz bildiğimiz kadarıyla...

ben yapmıyorum annem yapıyor alışverişi
kız tarafı yaparmış alışverişi öteki ay başlayacağım inşallah ben de
ben kasabada kaldıgım için bebek için alışveriş yapma imkanım yok zaten bayramdna sonra merkeze taşınması düşünüyoruz zaten
burada zor oluyor kışın filan benim için değil de eşimin işe gidip gelmesi

anladım canım bende kıyafet adına hiçbişey almadım komşular getirdi hep hayırdiyemedim ve annem ve ablam sağolsunlar hep onlar aldılar kızıma ciciler
biz sadece beşiğini hastane çıkışı 5li setini mevlit takımını kapı süsünü aldık..
tek hastane çantamız kaldı hazırlanacak..

kizlar ben bugunluk cikar hepinizi cok optumm oglusum uyumusken bende temizlik yapicam biraz kendinize iyi bakin gorusuruzz hepinizee allah kolaylik versinn optuk

merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve çok güzel paylaşımlar içinde olmanız beni mutlu etti ve bu siteden ayrılamaz oldum. Gelelim bana... Ben 2 yıllık evliyim yaklaşık bir 4 ay kadar önce bebek sahibi olmaya karar verdik ve korunmayı bıraktık. Açıkcası ben hemen hamile kalırım diye düşünüyodum ve bu yüzden hep dikkatli davranmışımdır. Ama 4 aydır bende bir hareketlilik yok. Eşim çok istiyo bebeğimiz olmasını açıkcası bende çok istiyorum ama kendime stres yapmamak için onun kadar belli etmiyorum. Umarım çok bekletmez bizim bebiş yoksa eşim çatlayacak yerimseniben sizlerden fikir almak istiyorum.. Sizler ne aşamadasınız.benim etrafımda bu konuları konuşabileceğim ve paylaşabileceğim kimse yok. Ankaraya gelin geldim ve erkek yoğun bir işyerinde çalışyorum.işden arkadaş edinmeye vakit bile bulamıyorum.o yüzden sizlerin arkadaşlığı benim için çok değerli. Mesela folik asit kullanıp kullanmamak arasında kararsızım,doktora gidip gitmemekte de karasız kaldım.doktorumu nasıl seçeceğimide bilmiyorum..offf tek bildiğim bebek istediğim hemde çok....:ecrin_bebek:

hg aramıza cnm
meslektaşız ve bizde 2 yıllık evliyiz korunmayı bırakalı 2 ay oldu
20 gün önce dr a gittim bebek düşündüğümüz için tahlil istedim
herşeyime bakıldı şükür temiz çıktı sonuçlar
bu ay regl 2 gün gecikti evde test yaptım negatif çıktı
bu arada grip oldum ama ilaç kullanamadım eğer regl gelmezse
yrn doktora gdp test yaptırcam eğer bebiş yoksa ilaç kullanıcam çok hastayım çünki
umarım biran önce gelir meleklerimiz
bu arada folik aside başla ben 3 aydır kullanıyorum

kızlar ben çok kötüyüm ya başımı kaldıramıyorum nefes almakta zorlanıyorum sabah bişeyim yoktu
ne oldu bana anlamayadım gidip yatayım belki kendime gelirm sonra görüşürüz..

kızlar ben çok kötüyüm ya başımı kaldıramıyorum nefes almakta zorlanıyorum sabah bişeyim yoktu

yat dinlen cnm
oku kendine nazar da değmiş olabilir

canım dışarı çık hemen temiz hava al bir kere bana da aynısı oldu ya da pencereyi aç uzan

hg aramıza cnm
meslektaşız ve bizde 2 yıllık evliyiz korunmayı bırakalı 2 ay oldu
20 gün önce dr a gittim bebek düşündüğümüz için tahlil istedim
herşeyime bakıldı şükür temiz çıktı sonuçlar
bu ay regl 2 gün gecikti evde test yaptım negatif çıktı
bu arada grip oldum ama ilaç kullanamadım eğer regl gelmezse
yrn doktora gdp test yaptırcam eğer bebiş yoksa ilaç kullanıcam çok hastayım çünki
umarım biran önce gelir meleklerimiz
bu arada folik aside başla ben 3 aydır kullanıyorum

hoşbulduk cnm...bende cumartesi gününe randevu aldım.. bakalım benden ne isteyecekler. ben biraz bu konuda çekingenim. acaba doğru zamanmı diye.

hoşbulduk cnm...bende cumartesi gününe randevu aldım.. bakalım benden ne isteyecekler. ben biraz bu konuda çekingenim. acaba doğru zamanmı diye.

VALLA CNM BEN DOĞRU ZAMANI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
ALLAH ÇOK BEKLETMEZ UMARIM
ÇÜNKİ BAKSANA BEBEKLER NEZAMAN GELECEK BELLİ DEĞİL
ÇOK BEKLEMEKTEN KORKUYORUM mafoldumben

yaman cım lütfen içini ferah tut
bir de şöyle bir durum var eğer benim bebeğim olmayacak psikolojisine kapılırsan vücut bundan etkilenip Allah muhafaza ortada hiç birsebep yokken bebek olmayabiliyormuş
psikoloji etkiliyor yani
sen içini ferah tut olacak inşallah daha regl olmadın değil mi

yaman cım lütfen içini ferah tut
bir de şöyle bir durum var eğer benim bebeğim olmayacak psikolojisine kapılırsan vücut bundan etkilenip Allah muhafaza ortada hiç birsebep yokken bebek olmayabiliyormuş
psikoloji etkiliyor yani
sen içini ferah tut olacak inşallah daha regl olmadın değil mi

HAKLISIN ASLINDA BEYNİ ŞARTLANDIRMAMAK LAZIM OLACAK TABİ BEBEİŞİMİZ
HALA REGL OLMADIM YRN SABAH TEST YAPTIRICAM KISMETSE :uhm:

kızlar ben geldim hala kendime gelemedim evin içinde dört dönüyorum sizler nasılsınız..

X