Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

inşallah hamilesindir kuzum bellii olmas haberini beklioz

slm arkadaşlar bende haziranda 2yıllık evli olcam. yeni karar verdik sayılır. 5-6 aydır istiyoruz ama özel sağlık sigortası yaptırmıştım. o da yaptırdıktan 5 ay sonra hamile kalma hakkı tanıyo. bu ay denedik 25 nisanda regl olcam bakalım belki de hamişimdir. inşallah Allahım isteyen herkesi ve beni de bebek sahibi yapar:)

merhaba kizlar bende 3 senelik evliyim bi tane dusugum oldu suan dun itibariyle calismlara basldik rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin benim adet tarihimde 6 nisan insallah iyi haberler veririm sizlerfe benide eklermisiniz listeye

slm kızlar bende bebiş yapmaya karar verenlerdenim benide eklerseniz sevinir 16 haziranda tam iki yıllık evliyiz ve bebiş istiyoruz kızlar

günaydın kızlar durumlar nasıl ben çok erken regl oldum ve bitti şimdi yeni bi umut filizi büyütücem

selam kıslar bende beklediğim gibi oldum aslında şaşırmadım.inşş önümüsdeki aya çalışmaları hıslandırabilirsek.

herkese merhaba :sm_cool:candy canım benide eklermisinnn 22 nisan (inşallah olmam) :1rolleyes:

Arkadaşlar ben de adet odlum malesef bu 3. hayalkırıklığı Allah hayırlısını nasip etsin inş. Ama artık takip etmeyeceğim ne zaman adet günüm 1 hafta geçerse o zaman test yapmaya karar verdim. Çok üzgünüm.

balkan 13 nisan
thinky ---------14 nisan
SivriBiber ----14 nisan
Zeliha_T_37 16 nisan
efsa25 --------17 nisan
kuskonmaz 18 nisan
jjuliet 19 nisan
Gurbet_gelini 20 nisan
nezihemmm 22 nisan
birkan 23 nisan
womarch ------24 nisan
cssa 26 nisan
bozo85 29 nisan
srncr 29 nisan
camdan kalp38 28 nisan
anneolmakistiyoruuuum 29 nisan
BurcuMucizeiihtisam 1 mayıs
tuanna 23 6 mayıs
ayse35 13 mayıs

Son düzenleme:
tarihini listeye eklememizi istiyen cnm arkadaşlarım bi sonraki adet tarihinizi yasarsanız ekliyebilirim.öpüldünüs

6 mayis canim benimki gerci bu ay ilk denemeiz ne kadar basarili oluruz bilmiom insallah elin ugurlu gelir canim optum

gunaydın kızlar... bizde 2 aydır denıyoruz.ama dun hasta oldum.mayısta insallah.benide eklermisin canım lısteye 13 mayıs....

jjuliet 19 nisan
Gurbet_gelini 20 nisan
nezihemmm 22 nisan
birkan 23 nisan
womarch ------24 nisan
cssa 26 nisan
bozo85 29 nisan
srncr 29 nisan
camdan kalp38 28 nisan
anneolmakistiyoruuuum 29 nisan
BurcuMucizeiihtisam 1 mayıs
tuanna 23 6 mayıs
melocum 11 mayıs
candy 15 mayıs
ayse35 13 mayıs

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…