Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

mrb kızlar bende artık bebeğim olsun istiyorum ayın 23ünde evlilik yıldönümüm artık benimde olsun istiyorum.tabii nasip kısmet

slm kızlar bizde 8 aylık evliyiz 7 aydır deniyoruz ve olmuyo her ay bi umut diyoruz ama olmuyo kafaya takınca ters etki yapıyo herhalde bi umut işte hala çalışmalara devam ediyoruz ve cevremden bebek haberleri aldımda resmen yıkılıyorumm :KK43::çok üzgünüm::a015:

selam arkadaslar bende aranıza yenı katıldım 1.5 senelık evlıyım 1 aydır bebek dusunuyoruz umarım guzel arkadaslıklar kurarız.

selam kızlar bende henüz bişi yok yani karnım ağrıyo ama adet olmadım henüz 12-13 gibiydi bakalım yaww nolacakk ama sanmam karnım ağrıdığına göre regl olcam herhalll

hepinize merhabalar kızlar.bende 5,5 aylk evliyim ve bu ay ilk denememizyaklasık 20 gündür çalışmalrımız var yani.ısımı düzenli ölçüyorum gün asırı ilişki olmasına dikkat ediyorum kolay olması için gerekli olan seyleri yapmaya calısıyorum cok istiyorum bebeğimin olmasını zaten aylardır istiyodum ama denemeye yeni basladık işte.benimde adet tarihim 1 mayıs benide listenize eklermisiniz a.s.

balkan 13 nisan
thinky ---------14 nisan
SivriBiber ----14 nisan
Zeliha_T_37 16 nisan
efsa25 --------17 nisan
kuskonmaz 18 nisan
jjuliet 19 nisan
Gurbet_gelini 20 nisan
nezihemmm 22 nisan
birkan 23 nisan
womarch ------24 nisan
cssa 26 nisan
bozo85 29 nisan
srncr 29 nisan
camdan kalp38 28 nisan
anneolmakistiyoruuuum 29 nisan
BurcuMucizeiihtisam 1 mayıs

Son düzenleme:
2 aydır çalışmalaraa başlayan 1 yıllık evli bir arkadaşımdan bahsetmiştim.5 gün geçmişti adeti nerdeyse ama bugün öğlen aradı ve adet olduğunu söledi.eh canı sıkılmadı değil ama henüz 2 aydır deniyoz olur felan dedi

balkan 13 nisan
thinky ---------14 nisan
SivriBiber ----14 nisan
Zeliha_T_37 16 nisan
candy 17 nisan
efsa25 --------17 nisan
kuskonmaz 18 nisan
jjuliet 19 nisan
Gurbet_gelini 20 nisan
birkan 23 nisan
womarch ------24 nisan
cssa 26 nisan
bozo85 29 nisan
srncr 29 nisan
camdan kalp38 28 nisan
anneolmakistiyoruuuum 29 nisan
BurcuMucizeiihtisam 1 mayıs

candy cim nasılsın... senin tarih yaklaşıyor durumlar nasıl ? bende bekliyorum işte çalışmalr başladı..:)

arkadaşlar benim adet günüm 11 nisandı listede de adım vardı dün yani 13 nisanda kan tahlili yaptırdım ama negatif çıktı :KK43:((( neyse hala adet olmadım bakalım olunca yeni adet tarihimi yazarım ve ümidimi yitirmeden beklemeye devam ederim.......

X