Allah'ım bize dünyanın en güzel duygusunu, anneliği tattır, yaradılıştan getirdiğimiz bu hissimizi yaşamamıza izin ver,kendimizden ve kendimizden de çok sevdiğimizden eşlerimizden olan,ikimizin karışımı,canı olan bebeğimizi bu dünyada gözümüzden de sakınarak,sevgiyle, emekle büyütmemizi nasip et, sen istersen her şey olur, senin her şeye gücün yeter :Saruboceq::Saruboceq:
aminnnn cnmmm ne güsel dua etmişssin.
bu arada herkese hayırlı cumalar
slm arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz:))ben 2 yıllık evliyim ve çocuğu 2010 yılında yapmaya karar verdik:)))bu zaman içerisinde sizinle iyi kötü herşeyi paylaşmak istiyorum...umarım allah bütün anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmaz AMİNNNNN
Dün adet günümdü ama geçen ay da bir gün geciktiği için bu akşamı bekliyorum.inş. olmam adet
inşallah cnm ben oldum bitti bile inş önümüsdeki ay gelmez.
candy teşekkür ederim iyiki bu konuda bizi biraraya getirdin
mrh kızlar geçen hafta dr'a gittim konntrol için bebişim 5 haftalıkmış.bu geerçekten çok güzel bir duygu arkadaşlar. inş. allah en kısa zamanda sizlere de nasip eder.sizin için dua ediyorum kızlar.
merhaba kızlar a.s. bende 3 yıllık evliyim 2 aydır bebek düşünüyoruz .yasminle korunuyoduk eylülde onu bıraktım, 1 aydır da hiç korunmuyoruz artık.bu topiğin açılmasına çok sevindim.folbiol kullanıyorum yumurtlama tarihim de 19-23 arası yani şu dönem çalışıyoruzbakalım ne olacak
adet tarihim 11 mayıs beni de listeye eklerseniz sevinirim