Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Allah'ım bize dünyanın en güzel duygusunu, anneliği tattır, yaradılıştan getirdiğimiz bu hissimizi yaşamamıza izin ver,kendimizden ve kendimizden de çok sevdiğimizden eşlerimizden olan,ikimizin karışımı,canı olan bebeğimizi bu dünyada gözümüzden de sakınarak,sevgiyle, emekle büyütmemizi nasip et, sen istersen her şey olur, senin her şeye gücün yeter :Saruboceq::Saruboceq:

aminnnn cnmmm ne güsel dua etmişssin.
bu arada herkese hayırlı cumalar

slm arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz:))ben 2 yıllık evliyim ve çocuğu 2010 yılında yapmaya karar verdik:)))bu zaman içerisinde sizinle iyi kötü herşeyi paylaşmak istiyorum...umarım allah bütün anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmaz AMıNNNNN

amin canım hayırlısı inşallaha.s.

Dün adet günümdü ama geçen ay da bir gün geciktiği için bu akşamı bekliyorum.inş. olmam adet

merhabalar kızlar
geçen ay bugün regl günümdü.ama bu ay dün olmam gerekirdi.her ay birgün erken geliyor.bu hafta çok garip oldum.normal regl olacağım günün öncesi olurdu bel ağrım kasık ağrım ateşim çıkardı.ama bir haftadır tuvalete gittiğimde kasıklarım inanılmaz sancı yapıyor.çok sık idrara çıkıyordum.bazen ateşlenip bazen de tirtir titrediğim oldu.adetim düzenlidir.hatta öğlene kadar mutlaka olurum.dün test yaptım ama negatif.olmadığım her saat umudum daha çok artıyor.anne olmayı herşeyden çok istiyorum.....

merhaba kızlar a.s. bende 3 yıllık evliyim 2 aydır bebek düşünüyoruz .yasminle korunuyoduk eylülde onu bıraktım, 1 aydır da hiç korunmuyoruz artık.bu topiğin açılmasına çok sevindim.folbiol kullanıyorum yumurtlama tarihim de 19-23 arası yani şu dönem çalışıyoruz bakalım ne olacak
adet tarihim 11 mayıs beni de listeye eklerseniz sevinirim

jjuliet 19 nisan
Gurbet_gelini 20 nisan
nezihemmm 22 nisan
birkan 23 nisan
womarch ------24 nisan
cssa 26 nisan
bozo85 29 nisan
srncr 29 nisan
camdan kalp38 28 nisan
anneolmakistiyoruuuum 29 nisan
BurcuMucizeiihtisam 1 mayıs
tuanna 23 6 mayıs
pofidi 9 mayıs
melocum 11 mayıs
candy 15 mayıs
ayse35 13 mayıs

Son düzenleme:
mrh kızlar geçen hafta dr'a gittim konntrol için bebişim 5 haftalıkmış.bu geerçekten çok güzel bir duygu arkadaşlar. inş. allah en kısa zamanda sizlere de nasip eder.sizin için dua ediyorum kızlar.

mrh kızlar geçen hafta dr'a gittim konntrol için bebişim 5 haftalıkmış.bu geerçekten çok güzel bir duygu arkadaşlar. inş. allah en kısa zamanda sizlere de nasip eder.sizin için dua ediyorum kızlar.

aminn cnm inşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

slm kızlar nasılsınız bu ayda fos çıktı :çok üzgünüm: gelecek aya daha donanımlı çalışacağım

bnde 9 aylık evliyim...düşünüyoruz düşünmesinede şu benim geri dönüşlerim olmasa..vazgeçiorum yani..hayırlısı olsun bakalım

canım folbiolü günde nasıl kullanıorsun..doktor bide bana folicplus yazmıştı..ama ben hala kullanmaya başlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…