Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

maalesef 3 gün geciken adetim bu sabah geldi
çok üzüldüm sinirden başım ağrıyo kısmet belki bi dahaki ayadır
Allah hayırlısını nasip etsin Allah isteyen herkeze birbirinden güzel bebekler versin inşallah

canın üzülme daha önümüzde aylar var elbet gelecek meleklerimiz sağlıcakla :1hug:

ekledim senide camdankalp.hayırlısı olsun inşşş

pofidim cnm üsülme öbür aya inşallah.umudumuzu yitirmiyelim

uzulme canim sitres yapma
rabbim bi dahiki aya nasip etsin insallah
:Saruboceq:

kızlar ben adet oldum hemde 8 gün önce offffffffff ....

çok üzgünüm gene hayal kırıklığı......

benide ekleyin 1 nisan....

meraba kızlar Allah isteyen herkeze hayırlı bebekler nasip etsin bende 6 aylık evliyim bizde ilk günden beri cocuk istiyorduk hiç korunmadım ilk 3 ay hamile kalamadım daha sonra dr danıstık özel olarak konustu ve yumurtlama tarihlerini söyledi ve o ay hamile kaldım ve su anda 3 aylık hamileyim ınş sizlerede bu güzel duyguyu tattırır Allah...

kızlar ne kadar çabuk bozuluyor moraliniz! ben 2 yıl uğraştım kalamadım. bir kadının 1 yıl hamile kalamaması çok normal, 1 yıldan sonra doktora gidip danışmak öneriliyor biliyorsunuzdur.
en önemli şey stres yapmamak. yumurtlama dönemleri tabii önemli ama her bayanınki farklı olabiliyor. ve her bayan her ay yumurtlamayabiliyor.
size önerim:
kendinize eğer akıntınız varsa soğan kürü uygulayın, akıntı hamile kalmayı engelliyor çünkü. eşinize de her ihtimale karşı keçiboynuzu kürü uygulayın.
sonra yumurtlama günü hesabına girmeyin.
ilişki esnasında da ilişkiden sonra da 20 dk ayaklarınızı duvara dayayın.
sonra kesinlikle kalkmayın, sağ tarafınıza dönün cenin pozisyonunda yatın yani ayaklarınızı karnınıza çekerek.
ve bol bol dua edin:) bebek olayını çok fazla düşünmeyin ne bileyim kursa gidin kendinize meşgale bulun.
beslenmenize dikkat edin hamileymiş gibi beslenin yaşayın.
ben artık hamileyim doğal yoldan hamile kaldım, 2 aylık.
doktor aşılama diyordu:)
bir süre sonra pes edip doktora gitmekten de vazgeçmiştim.
ama eşinizde de sizde de stres olması çok olumsuz etkiliyor sakın unutmayın.
inşaalah bu duyguyu siz de tadarsınız:)

ha tabii eğer yaşınız 30'un altındaysa 2 yıl bile bekleyebilirsiniz doktora gitmek için.
çok aceleci davranmayın.
bebekler geleceği zamanı çok iyi biliyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…