Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kurbis---------2 nisan
büşra44--- 4 nisan
ulkucağlayan 7 nisan
pofidi -----------7 nisan
sulugöz -------8 nisan
paticik ---------9 nisan
armeda -------11 nisan
balkan 13 nisan
thinky ---------14 nisan
SivriBiber ----14 nisan
efsa25 --------17 nisan
kuskonmaz 18 nisan
jjuliet 19 nisan
Gurbet_gelini 20 nisan
birkan 23 nisan
womarch ------24 nisan
cssa 26 nisan
bozo85 29 nisan
srncr 29 nisan

Son düzenleme:
canım düşüklerine çok üzüldüm.ben de 9 aylık evliyim ve 7 ay önce bir düşüğüm oldu.şimdide bebek istiyoruz ama tekrar aynısı olur diye çok korkuyorum.patolojiden çıkan sonuçlarda bizden kaynaklanmadığı söylendi.aşırı kasık ağrım vardı dayanamıyordum ve dokotr kist var dedi dağıtıcı ilaçlar verdi.2 defada filme girdim.hamile olduğum aklıma gelmedi çünkü adet olmuştum.ama 8 haftalıkmış ve sıvısı oluşmadığından ölmüş.şimdi kafam çok karışık ilaçlarmı gerçekten etkili olan diye.

kıslar bnde 2 senelık evlıyım düşünmedık cocuk bu ay düşünüyorus bakalım ne olcak bu ay basladık yane! hayırlısı benıde ekleyın

kıslar bnde 2 senelık evlıyım düşünmedık cocuk bu ay düşünüyorus bakalım ne olcak bu ay basladık yane! hayırlısı benıde ekleyın

canim hosgeldin sende benim gibisin süprizzzzz bizde gecen ay basladik simdi bekliyorum adet tarihimi.

merhabalar ben siteye yeni uyeyim 6 aylik evliyim ve artik hamile kalmak istiyorum.yurt disinda yasadigim icin ailemden uzagim ve bi bebegim olsun bana arkadas olsun istiyorum.benide 13 nisana eklerseniz sevinirim

slm candy .. 7 nisanda beni silebilirsin şekerim çünkü bugün bana geldiler.:) ama bi sonraki 29 nisan yine ucundan yakaladım nisanı :)))

kurbis---------2 nisan
büşra44--- 4 nisan
ulkucağlayan 7 nisan
sulugöz -------8 nisan
paticik ---------9 nisan
armeda -------11 nisan
ekep78 12 nisan
balkan 13 nisan
thinky ---------14 nisan
SivriBiber ----14 nisan
efsa25 --------17 nisan
kuskonmaz 18 nisan
jjuliet 19 nisan
Gurbet_gelini 20 nisan
birkan 23 nisan
womarch ------24 nisan
cssa 26 nisan
bozo85 29 nisan
srncr 29 nisan
anneolmakistiyoruuuum 29 nisan

Son düzenleme:

arkadaşlar selam benide eklermsiniz 12 nisana çok heycanlıyım bende

pembe bi akıntı geliyor çok üzgünüm.... sende ne var ne yok :)

benim önceki adetim 10 marttı bu ay 7 nisan ikisi arasında 28 gün
oluyo bu gün ayın 6 sı ama daha bir belirtim yok bende zaten pek belirti olmaz
günü gelince birden kanamam baslar
birde 4 nisanda test yaptım meraktan negatif çıktı yani günümden önce baktım
gecen ay meraktan belki 10 tane test yaptım:))) bu ay baska yapmıcam bakalım adetim gecikse bile 3-4 gün beklicem

slm kızlar bende yeni geldim aranıza 14 aydır uğraşıyoruz ama halen bişey yok 3 aydır dr.gidiyorum yumurta takibi falan yaptırdım 2 dr. değiştirdim en son 29 martta regli oldum bakalım bu ay ne olacak hakkımızda hayırlısı allah bütün isteyenleri versin tez zamanda ( amin ) hoşçakalın :))

2 başarısız demeneden sonra bu ay bende umutluym Allahım 3.de yüzümü güldürcek inşallah kızlar benide listeye sokun 29nisan

ulkucağlayan 7 nisan
sulugöz -------8 nisan
paticik ---------9 nisan
armeda -------11 nisan
ekep78 12 nisan
balkan 13 nisan
thinky ---------14 nisan
SivriBiber ----14 nisan
Zeliha_T_37 16 nisan
efsa25 --------17 nisan
kuskonmaz 18 nisan
jjuliet 19 nisan
Gurbet_gelini 20 nisan
birkan 23 nisan
womarch ------24 nisan
cssa 26 nisan
bozo85 29 nisan
srncr 29 nisan
anneolmakistiyoruuuum 29 nisan

Son düzenleme:
arkadaslar hamile kalmadan folik asit kullanmaya baslayan var mi.ben eczanelede sadece 5 mglik buldum.sizinkiler kac mg.cok merak ediyorum.acaba 5 mg cok mu yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…