Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

funda41 canım tebrik ederim.kızlar benide silin listeden karnım çok ağrıyor.yerleşme kanaması falan diye hayal kurmak istemiyorum.bu ayda olmadı.moralimde bozuldu zaten.artık beklemeyeceğim.senağlama

umutsuzluğa kapılma canım be ALLAH büyüktür

funda41 canım tebrik ederim.kızlar benide silin listeden karnım çok ağrıyor.yerleşme kanaması falan diye hayal kurmak istemiyorum.bu ayda olmadı.moralimde bozuldu zaten.artık beklemeyeceğim.senağlama

aaaaaaaa bugün de hekesde bir moral bozukluğu. ne bu böyle canım. aylar mı bitti nezihecim, önümüzdeki aya inşallah. sıkma canını lütfen bak görürsün bahar hepimize uğurlu gelecek kaydirigubbakcemile2

öyle evet ama kızlar siz söyleyin...soğan kürü yaptım bilseniz tadını buna rağmen içtim :1no2: polendi baldı ne bulduysam yedim :1no2: çatlatma günleri dahil hergün çalıştık :1no2: 1 yıl bitecek nerdeyse ve hiçbir sorun yok ama olmuyor... siz söyleyin üzülmezmisiniz :çok üzgünüm: neyse kısmet yinede...allah ne zaman verirse artık...ama beklemek ve her adet günü hayal kırıklığı yaşamak çok kötü...rabbim dileyen herkese nasip etsin...

canım benim seni anlıyorum tabiki ve sıkıntını da asla haksız bulmuyorum. ama şükret ki sağlıklısın, eşin de öyle. çocuğunuz olmayacak diye birşey yok, demekki sadece zamanı gelmedi daha. sen kendini sıktıkça o zamanı öteliyorsun bunu unutma lütfen. sakin ol, inancını kaybetme, bu ay olmadı belki ama önümüzdeki ay gelmek için beklemede olabilir bebişin diil mi canım a.s.

bence bu kadar kafana takma. çünkü strestende olmayabiliyor.o yüzden bence biraz daha rahat olmaya çalış canım. inş. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.

arkadaşlar herhese merhaba.bende bebek karar verip vermemeye karar veremeyenlerdenim :teselli: daha 8 aylık evliyiz.erkenmi diye düşünüyorum.ama isteyincede hemen olmuyo biliyorum.ve bebişleri çok seviyorum artık olsun diyorum.sonra bazı zorluklardan dolayı olması erken diyorum.çok kararsızım yani.bide maddiyatta önemli tabi.bi bebeğin nekadar gideri olur bilmiyoırum.ama bunlar bi bahane dseğil.sonra olmazsa diye çok korkuyorum.allah hepimize nasip etsin inşallah.bizimde bi denememiz oldu ama ozaman olmadı.hayırlısı artık....

bide kızlar size bi sorum olcaktı.muhtemel yumurtlama tarihleri dışında hamile kalınılabiliyo mu.bizim bu ay adetime 10 gün kala bi birlikteliğimizx oldu.sizce olabilir mi ozaman.

SAĞOLUN KIZLAR CANLARIM BENİM...:1hug:

canım yumurtlama tarihi her ay değişebiliyor.netten araştırmalarıma göre bazen adetten 14 gün sonrasında (öncesi ve sonrası 3 gün) bazen adet yaklaşma tarihi tam bir hafta kala...değişebiliyormuş yani.o yüzden hiç belli olmaz güzelim...akıntına bakarakta az çok tahmin edebilirsin...

canım çok teşekkür ederim.hayırlısı olsun.evet beyaz akıntım var bi kaç gündür ama çok az.o akıntı nasıl oluyo peki canım?

canım aynı yumurtanın sarısını ve beyazını düşün...onun gibi.iki parmağının arasına al yapışıyor ve uzuyorsa yumurtan çatlamıştır.

slm bayanlar bende sizin gibi bebiş isteyen ve regl olmamak için gün sayanlardanım bakalım yarın normalde regl olmam lazım inşallah olmam benim adetim 2 aya kadar çok düzenliydi tık diye o gün olurdum kurulmuş saat gibi ama geçen ay tam 25 gün geciktim tabi kendimi hamiş ilan ettim ama kan testi yaptırdım sonuç hüsran bakalım bu ay neler olacak beklemek ne kadar da zormuş yaaaa

2buçuk yıllık evliyiz 3-4 aydır bebiş için uğraşıyoruz gün hesaplamalar toplama çıkarma çarpma falan internetten araştırmalar baya yorucu bir dönem inşallah sonu mutlulukla biter :) Allah isteyen herkese verir inşallah meleğini....

:teytey:candy canım yeni okudum hamişliğini. çok sevindim ya. darısı bizim başımıza. ayyyyyyy çok mutlu oldum. hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…