Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Canım ilk 3 ay olmayabilirmiş. Herşeyin bir vakti saati var.Allah güzel yazgılar yazsın canım.Üzülüp stres yapma sakın..

seninle ayni durumdayim canim bizde iki aydir korunmuyoruz
bizde hap falan kullanmadan korunduk
ilk ayda reglim 5 gun geciktikten sonra geldi
bu ayda 4 gun geciktikten sonra geldi
normalde iki gun gecerdi
bu ay adetimde 3 gun oldu 4. gunu bitti
normalde 6. gunde biterdi
bende anlayamadim bakalim onumuzdeki ay nolcak

bi arkadaşımın da eşi cocuk istemiyordu kadın kazara hamile kaldı ve adam boşanmaya kadar götürdü işi tabi bebeği ultrasonda görene kadar:) şimdi kızının dibinden ayrılmıyor.cocuk olunca herkes hazır olur zaten tabi bazen insan bu kararı kendi vermek istiyor hem eğitimci yazıyor mesleğinizde bu dönem olsaydı senenin ortasına gelecekti haziran temmuzx gibi olsa ikinci dönemle yaz tatili birleşecek doğum izninde. ve süper olacak:)

Canim insallah sende bir an once hamile olursun,:CüvCüv: bu arada senin yumurtam 14 cm olmus yazinca aklima takildi,internetten baktim, yumurtamiz 0.11-0.14mm boyutlarinda olurmus, yani kursun kalemle kagida biraktigimiz bir nokta kadar. Doktor sana gercekten 14 santimmi dedi?fisfisfis

evet canım 14 ben yanlış yazmışım mm olcak o sırnaşık şey normal yolla gebelik oluşması için 18 olması gerekliymiş o yüzden yarına kadar bekliycez sonra çatlatma iğnesi olcam bende heycandan ne dediğimi bilemez oldumdelikafadulden

candy ve diğer kızlar sizleri göremiyorum artık ben hamileyimmmmmmm haberiniz olsun canlarım listeden alıyosunuz herhalde

candy ve diğer kızlar sizleri göremiyorum artık ben hamileyimmmmmmm haberiniz olsun canlarım listeden alıyosunuz herhalde

yaaa canımmm çok sevindim.yaşasın.delikafaduldensositosositoAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum.nasıl sevindim ya gözün aydın canım benim.:lepi::sm_cool::sm_cool:

kuzum biz biras erteledik bebiş yapmayı eşim hazır deilmiş.üsüldüm bende ama yapıcak bişi yok.yaz sonu düşünüoruz artık.ama senin bebiş haberini görünce inan çok sevindim

relax 23 mart

prenses47 24 mart

bozo85 25 mart

aycankaya 27 mart

gıdacı elif 28 mart

womarch 28 mart

büşra44 4 nisan

esrtml 4 nisan

ulkucağlayan 7 nisan

srncr 7 nisan

pofidi 7 nisan

sulugöz 8 nisan

paticik 9 nisan

armeda 11 nisan

thinky 14 nisan

SivriBiber 14 nisan

efsa25 17 nisan

Gurbet_gelini 20 nisan

Son düzenleme:

amanın bu ne güzel ne harika bir haber :lepi: seni çok kutluyorum fundacığım, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al bebişini inşallah. darısı da tüm isteyenlerin başına delikafadulden

ben geldim canlarım nasılsınızkaydirigubbakcemile5
ben cumartesi günü regli oldum beni listeden silin
dün ise doktora gittim yumurta takibi için önümüzdeki ayın üçüünde tekrar gidicem kaydirigubbakcemile
dualarınızı esirgemeyin bacılar
bende çok çalışıcam :roflol::roflol::roflol:

dualarımız seninle bacım.inşallah öbür atda senin hamiş haberini duyar seviniriz cnm benim

kızlar size daha öncede yazmiştim lutfen bu ay olmadı diye strese girmeyin bi bilseniz ne kadar etkili oldugunu inanın hiç aklınıza getirmezdiniz.. genelde tatil sonrası hamile kalır bayanlar en stressiz dönem odugu için.. o yusden rahat olun. inşallah hepiniz anne olucaksınız yeterki gönulden inanın ve siz ebi dua yazayım bunu her aklınıza geldiğinde edersiniz..hee bide ekşi yemek yumurtlamam döenmindeki yumurtanın kalitesini düşürr o yusden hamile oldugunuzu ögrenen kadar özellikle yumurtlama dönemlerinde turşu vss ekşi yemeyin..

dua, HZ zekeryanın duası..""Rabbim bize katından tertemiz bir soy ver şüphesizki sen duaları hakkıyla işitensin."

Şeniz:1hug:a.s.a.s.:1hug:

canım ellerine sağlık Allah razı olsunŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

funda41 canım tebrik ederim.kızlar benide silin listeden karnım çok ağrıyor.yerleşme kanaması falan diye hayal kurmak istemiyorum.bu ayda olmadı.moralimde bozuldu zaten.artık beklemeyeceğim.senağlama

teşekkür ederim kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah akşam hayırlısıyla öğrendim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…