Merhaba kızlar bende 8 aylık evliyim ve 2 aydır bebek yapmak için çalışmalara başladık. Ben doğum kontrol hapı falan kullanmadım hiç kendimiz korunuyorduk. bu ay adetim gecikti az önce test aldım yaptım ama sonuç negatif çıktı . Şuanda çok moralim bozuk
Merhaba kızlar bende 8 aylık evliyim ve 2 aydır bebek yapmak için çalışmalara başladık. Ben doğum kontrol hapı falan kullanmadım hiç kendimiz korunuyorduk. bu ay adetim gecikti az önce test aldım yaptım ama sonuç negatif çıktı . Şuanda çok moralim bozuk
arkadaşlar beni de alın aranıza bende delikafadulden bende bebek istiyorum az önce doktordan geldim eşimle benim hiç bir problemimiz yok muş :lepi:ben 5 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyordu 2 aydır yumurta geliştirci ilaç kullandım bu gün bakıldığın da 14 cm büyümüş gebelik için 18 olması gerekliymiş çarşamba günü tekrar gitcem ve çatlama iğnesi olacak sonra bu ay deniycez bakalım bana dua edin ne olur allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah ve hamile kalırıza.s.
Canim insallah sende bir an once hamile olursun,:CüvCüv: bu arada senin yumurtam 14 cm olmus yazinca aklima takildi,internetten baktim, yumurtamiz 0.11-0.14mm boyutlarinda olurmus, yani kursun kalemle kagida biraktigimiz bir nokta kadar. Doktor sana gercekten 14 santimmi dedi?fisfisfis
candy ve diğer kızlar sizleri göremiyorum artık ben hamileyimmmmmmm haberiniz olsun canlarım listeden alıyosunuz herhalde
candy ve diğer kızlar sizleri göremiyorum artık ben hamileyimmmmmmm haberiniz olsun canlarım listeden alıyosunuz herhalde
ben geldim canlarım nasılsınızkaydirigubbakcemile5
ben cumartesi günü regli oldum beni listeden silin
dün ise doktora gittim yumurta takibi için önümüzdeki ayın üçüünde tekrar gidicem kaydirigubbakcemile
dualarınızı esirgemeyin bacılar
bende çok çalışıcam :roflol::roflol::roflol:
kızlar size daha öncede yazmiştim lutfen bu ay olmadı diye strese girmeyin bi bilseniz ne kadar etkili oldugunu inanın hiç aklınıza getirmezdiniz.. genelde tatil sonrası hamile kalır bayanlar en stressiz dönem odugu için.. o yusden rahat olun. inşallah hepiniz anne olucaksınız yeterki gönulden inanın ve siz ebi dua yazayım bunu her aklınıza geldiğinde edersiniz..hee bide ekşi yemek yumurtlamam döenmindeki yumurtanın kalitesini düşürr o yusden hamile oldugunuzu ögrenen kadar özellikle yumurtlama dönemlerinde turşu vss ekşi yemeyin..
dua, HZ zekeryanın duası..""Rabbim bize katından tertemiz bir soy ver şüphesizki sen duaları hakkıyla işitensin."
kızlar size daha öncede yazmiştim lutfen bu ay olmadı diye strese girmeyin bi bilseniz ne kadar etkili oldugunu inanın hiç aklınıza getirmezdiniz.. genelde tatil sonrası hamile kalır bayanlar en stressiz dönem odugu için.. o yusden rahat olun. inşallah hepiniz anne olucaksınız yeterki gönulden inanın ve siz ebi dua yazayım bunu her aklınıza geldiğinde edersiniz..hee bide ekşi yemek yumurtlamam döenmindeki yumurtanın kalitesini düşürr o yusden hamile oldugunuzu ögrenen kadar özellikle yumurtlama dönemlerinde turşu vss ekşi yemeyin..
dua, HZ zekeryanın duası..""Rabbim bize katından tertemiz bir soy ver şüphesizki sen duaları hakkıyla işitensin."