Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

candy canm ben hamış olanı sen sandım ama funda 41 miş. pardon. fundacım bu sana senin adına çok sevindim. insllh bizde en kısa zamanda mutlu hbrleri veririz sizlere.

merhaba kızlar buğün giremedim candy benide listeye eklermisin 18nisan hayırlısı artık...fundacım senın adına çok sevindim allah hayırlısıyla kucağın almaya nasip etsin iyi geceler

relax 23 mart

prenses47 24 mart

bozo85 25 mart

aycankaya 27 mart

gıdacı elif 28 mart

womarch 28 mart

büşra44 4 nisan

esrtml 4 nisan

ulkucağlayan 7 nisan

srncr 7 nisan

pofidi 7 nisan

sulugöz 8 nisan

paticik 9 nisan

armeda 11 nisan

thinky 14 nisan

SivriBiber 14 nisan

efsa25 17 nisan

kuskonmaz 18 nisan

Gurbet_gelini 20 nisan

slm kıslar ben reglimiş yanlış hesaplamış şubatın 28 olduğunu unutmuşum beni 30 mart olarak değiştrin

relax 23 mart
prenses47 24 mart
aycankaya 27 mart
gıdacı elif 28 mart
womarch 28 mart
bozo85 30 mart
büşra44 4 nisan
esrtml 4 nisan
ulkucağlayan 7 nisan
srncr 7 nisan
pofidi 7 nisan
sulugöz 8 nisan
paticik 9 nisan
armeda 11 nisan
thinky 14 nisan
SivriBiber 14 nisan
efsa25 17 nisan
kuskonmaz 18 nisan
Gurbet_gelini 20 nisan

kızlar hamilelerde sanki adet olacakmış gibi hissederler ya normalde benimki bi gün önceden başlar ertesi gün adet olurum hamilelerde de aynı şekildemi yoksa zamanı daha mı farklı illa adete yakınmı sızlama falan olur bilen var mı

kızlar hamilelerde sanki adet olacakmış gibi hissederler ya normalde benimki bi gün önceden başlar ertesi gün adet olurum hamilelerde de aynı şekildemi yoksa zamanı daha mı farklı illa adete yakınmı sızlama falan olur bilen var mı

evet ya bende bunu merak ediyorum.mesela benim adetimden bir hafta önce gögüzslerim sızlamaya başlar.ama bu defa 3 günüm kaldı ve gögüslerimde daha bugün çok hafif bi sızı başladı.acaba farklımı oluyo nasıl oluyo...

hiç hamile kalmadığım için bilemeyeceğim CADIARZU
ama sanırım herkese göre değişiklik gösteriyor , bir de heyecanla kendimizi fazla dinliyoruz galiba..

hiç hamile kalmadığım için bilemeyeceğim CADIARZU
ama sanırım herkese göre değişiklik gösteriyor , bir de heyecanla kendimizi fazla dinliyoruz galiba..
sormayın ya hiç mide problemi olmayan benim bile midem bulanır gibi oluyo hem yumurtlamadan hemen sonra:) düşüne düşüne hamile kalacağım yoksa bile kalıcam bu gidişle

merhaba gurbet gelini nasılsın tebriğin için sağol ileti yazdım aldın dimi ALLAH tüm isteyenlere versin inşallah

tebrikler Funda sağlıkla inş büyütürsünüz çok sevindim ne kadar zamandır istiyodunuz

kıslar slm bende yeni geldim bende 19 aylık evliyim 2 aydır bebişe karar verdik allah isteyen herkese nasip etsin bende bide pco var nsallah fazla uğraştırmaz bizi

aaa funda hamilemisin ne güzel hadi hayırlısı:)
bende çalışıyorum bu aralar bakalım nisanda ne olacak

relax -----------23 mart
prenses47 ---24 mart
aycankaya---27 mart
gıdacı elif ----28 mart
bozo85 ---30 mart
büşra44--- 4 nisan
esrtml -----4 nisan
ulkucağlayan 7 nisan
srncr -----------7 nisan
pofidi -----------7 nisan
sulugöz -------8 nisan