GÜnaydın kızlar
selam herkese.kıslar nasılsınız.benim moralim bosuk.eşim bebek işini yaz sonuna kadar erteleyelim dedi.oysa ben kendimi çok hazırlamıştım.çok üsüldüm bu karara.umarım biz tekrar deneyene kadar burdaki herkes hamiş kalır.bende sizin güsel haberlerinize sevinirim.burayı boşlamayın emi topicimize sahip çıkın hepinizi öpüorum arkadaşlarım.
ya arkadaslar gerçekten beklemek çok zor. bu ay istiyorum artk 2 yıl evlilik ten sonra birde bebis olsun dedik ama 4 aydır yok bebisim nolur bekletme bizi
selam herkese.kıslar nasılsınız.benim moralim bosuk.eşim bebek işini yaz sonuna kadar erteleyelim dedi.oysa ben kendimi çok hazırlamıştım.çok üsüldüm bu karara.umarım biz tekrar deneyene kadar burdaki herkes hamiş kalır.bende sizin güsel haberlerinize sevinirim.burayı boşlamayın emi topicimize sahip çıkın hepinizi öpüorum arkadaşlarım.
sositososito
canım bebisi erteleyelim demis eşin ama zaten ne zaman hamile kalacağımız belli değilki belki 3 belki 5 ay sonra kalacağız onun için simdiden denemek faydalı değil mi
cnm bende senin gibi düşünüorum.zaten hemen tutmuoki.moralim bosuldu benimde ama yapıcak bişi yok hayırlısı olsun
ne değişik bi şeymiş bu bebek isteği ya daha yeni karar verdim ama aklımdan hiç çıkmıyor daha geçenlerde diyordum acaba bebek olsamı olmasamı diye olmasına karar verir vermez öyle bi isteğim arttıki bütün gerçek yaşamla bağlantımı kopardım sabah akşam internette araştırma yapıyorum kalkar kalkmaz ateş ölçmeler yok adet gününü beklemeler yumurtlama şu bu insanın bu stresle çocuğu olacağı varsa da olmaz umarım bu ilk ayın heyecanıdır siz nasıl başediyosunuz bu benlemi alakalı yoksa sizde benim gibi bunla yatıp bunla mı kalkıyosunuz.artık rüya görmeyen ben her gece ayrı mübarek rüyalar görüryorum yahu hepsindede bebek var en son çocukken bu kadar güzel rüyalar görüyodum
candy canım hiç kendini sıkma. iki taraf da hazır olmadıkça bebiş olsa bile sorunlar çıkabilirdi Allah korusun. her işte bir hayır vardır. belki denicektiniz yaza kadar olmıcaktı ve boşu boşuna senin de moralin bozulacaktı. şimdi yazın ilk denemenizde hamiş kalırsın belki ooh ne ala
sağol cnm.inşallah kuzum inşallah öle olur:Saruboceq:
sağol cnm.inşallah kuzum inşallah öle olur:Saruboceq:
canım benim çok üzüldüm senin adına.neden böyle bir karar verdiki bilmiyorum ama yine de hayırlısı olsun ...yine de görüşelim olurmu canım
hayırlısı olsun canım
belki bu arada kendini rahat bırakırsın, ilk denemede olur o zaman canım inşallah