Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar erken hamilelik belirtilerindeyiz biz ben test yapmadım akşama inşallah hadi sizde oraya gelin birleşelim

selam herkese.kıslar nasılsınız.benim moralim bosuk.eşim bebek işini yaz sonuna kadar erteleyelim dedi.oysa ben kendimi çok hazırlamıştım.çok üsüldüm bu karara.umarım biz tekrar deneyene kadar burdaki herkes hamiş kalır.bende sizin güsel haberlerinize sevinirim.burayı boşlamayın emi topicimize sahip çıkın hepinizi öpüorum arkadaşlarım.

:çok üzgünüm:

ya arkadaslar gerçekten beklemek çok zor. bu ay istiyorum artk 2 yıl evlilik ten sonra birde bebis olsun dedik ama 4 aydır yok bebisim nolur bekletme bizi

sositososito
ya arkadaslar gerçekten beklemek çok zor. bu ay istiyorum artk 2 yıl evlilik ten sonra birde bebis olsun dedik ama 4 aydır yok bebisim nolur bekletme bizi

canım bebisi erteleyelim demis eşin ama zaten ne zaman hamile kalacağımız belli değilki belki 3 belki 5 ay sonra kalacağız onun için simdiden denemek faydalı değil mi

sositososito

canım bebisi erteleyelim demis eşin ama zaten ne zaman hamile kalacağımız belli değilki belki 3 belki 5 ay sonra kalacağız onun için simdiden denemek faydalı değil mi

cnm bende senin gibi düşünüorum.zaten hemen tutmuoki.moralim bosuldu benimde ama yapıcak bişi yok hayırlısı olsun

cnm bende senin gibi düşünüorum.zaten hemen tutmuoki.moralim bosuldu benimde ama yapıcak bişi yok hayırlısı olsun

canım bizde 2 yıldır hep korunduk ya hemen kalırsam diye. oysa öyle kolay değilmis. simdi de arıyoruz. keske daha önceden yapsaydık diyoruz. hayırlısı diyelim artık. bende yumurtlama dönemimdeyim cumaya kadar. insallah bu ay tutar. ve sevinçli haberi kutlarız hep birlikte :):ecrin_bebek:

arkadaşlar beni de alın aranıza bende delikafadulden bende bebek istiyorum az önce doktordan geldim eşimle benim hiç bir problemimiz yok muş :lepi:ben 5 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyordu 2 aydır yumurta geliştirci ilaç kullandım bu gün bakıldığın da 14 cm büyümüş gebelik için 18 olması gerekliymiş çarşamba günü tekrar gitcem ve çatlama iğnesi olacak sonra bu ay deniycez bakalım bana dua edin ne olur allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah ve hamile kalırıza.s.

evet canım aynen bende öyleyim geçen ay dr agittim bana 2 ay folik asit ve coraspin kullanmamı söyledi sonra korunmayı bırakmamı söyledi benim biraz riskli bi durumum var o açıdan yani ama sanki 1 ay öncesine kadar karar verememiş olan ben şimdi deli gibi zamanın geçmesini bekliyorum nisandan başlıcaz inş. çalışmalara :lepi:

Merhaba kızlar bende 8 aylık evliyim ve 2 aydır bebek yapmak için çalışmalara başladık. Ben doğum kontrol hapı falan kullanmadım hiç kendimiz korunuyorduk. bu ay adetim gecikti az önce test aldım yaptım ama sonuç negatif çıktı . Şuanda çok moralim bozuk

candy canım hiç kendini sıkma. iki taraf da hazır olmadıkça bebiş olsa bile sorunlar çıkabilirdi Allah korusun. her işte bir hayır vardır. belki denicektiniz yaza kadar olmıcaktı ve boşu boşuna senin de moralin bozulacaktı. şimdi yazın ilk denemenizde hamiş kalırsın belki ooh ne ala

sağol cnm.inşallah kuzum inşallah öle olur:Saruboceq:

canım benim çok üzüldüm senin adına.neden böyle bir karar verdiki bilmiyorum ama yine de hayırlısı olsun ...yine de görüşelim olurmu canım

canım benim çok üzüldüm senin adına.neden böyle bir karar verdiki bilmiyorum ama yine de hayırlısı olsun ...yine de görüşelim olurmu canım

sağol cnm.tabi görüşürüz.ben uğrarım her zaman buraya.sizden güsel haberler duyucam daha

hayırlısı olsun canım
belki bu arada kendini rahat bırakırsın, ilk denemede olur o zaman canım inşallah

evet cnm benim.inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…