Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cnm benim hoşgeldin nasılsın.ben istiyorum artık ya.çokta beklemek istemedim.anladım cnm.önce ilacı bırakmalısın tabiki bebek için.antidepresanlar kilo yapıo cnm.ondanmı aldın sende

hem antidepresanlardan hemde evlenmeden 1 ay önce d.kontrol hapı kullanmaya başlamıştım 3 ay daha kullandım.ve 10 kg aldım.aslında bu durumlar olmasa bende düşünürdüm beklemzdim yani.ama dr umla son görüşmemiz de dedi ki böle gidersen yaza bırakmış olursun ilaçlarını.eh o zaman kadar da kilo da verirsem daha ii olcak.şu moda hapı bile kullanmaya başladım.elma-kromu:)

hımm.öleyse ilaaçları bıraktıktan sonra bebiş çalışmalarına başlarsın cnm .hayırlısı olsun kuzum.

hımm.öleyse ilaaçları bıraktıktan sonra bebiş çalışmalarına başlarsın cnm .hayırlısı olsun kuzum.

evet ben de öyle düşünüyorum.kısmet.Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.benim kociş gircekmiş nete kalk diyip duruyo.çıkıyorum ben.ama çok yakın da benim de pc im geliyo oo zaman kalk malk diyen olmuycak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…