Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

teşekkürler kızlar benimde 4 nisanda reglim daha yumurtlama kısmına gelmedim sanırım regl biteli 9 gün oldu zaen akıntıda yok ateşde düşük soğan kürünü söktürücü olarak biliyorum bebek isterken yapılır mı ki soğan kürü.idrar meselesini bende şu şekilde biliyorum hamile olan bayanların idrarları epey bulanık oluyomuş bebeği olan bi arkadaşım söylemişti.benim merak ettiğim yumurtlama döneminde bel ağrısı çekeniniz varmı şu an belim kopacak sanki feci ağrıyor

evet hayatım çok erken..hiç planlı olmaması da sasırtıcı..

hani biz istiyorduk ki planlı olsun..şimdi boyle olunca spriz olucak..

inşallah ben de yoktur siz de vardır..

cnm ben daha bu ay dikkat edicem yumurtlama dönemimde neler olucak.yeni başladığımız için.senide ekleyeyimmi listeye

hosbulduk canim
yok bi gelisme ayniyim ....

hımm güsel haberlerini beklioz inşallah

evet hayatım çok erken..hiç planlı olmaması da sasırtıcı..

hani biz istiyorduk ki planlı olsun..şimdi boyle olunca spriz olucak..

inşallah ben de yoktur siz de vardır..

doğru söylüosun cnmcım.ama olsa fenada olmaz.planlı olsun deyip başına geçincede zor oluyo strestenmidir bilmiorum.hayırlısı ne ise o olsun diyelim.

tabiki ekleyebilirsiniz valla burayı bulduğum iyi oldu kocalarla konuşulmuyo ya evet karıcım evet karıcım diye diye bi hal oldu annemde habire hayırlısı neyse o olsun diyo başka bişey demiyo kimseyle söyle ağız tadıyla muhabbet edemiyorum yok yumurta noldu çatladımı patladdımı hiç muhabbet edemiyoruz aynı şeyleri yaşamak lazım umarım biribirimize güzel enerjiler veririz

bencede cnm katılıorum sana.hem birbirimize destek olup moral verelim hemde sıkıntılarımızı paylaşalım.bizi bizden başka pek anlıyan olmaz.hepimiz aynı psikoljideyiz ya şu anda.

bende iyiym kuzum.hala sancım var daha olmadım son 2 gün.gerçi eli kulağındadır gelir yarına kadar heralde.

sende hoşgeldin aramıza. haklısın valla erkeklerle bu konular konuşulmuyor.en azından burada merak ettiğimiz herşeyi rahat rahat konuşabiliriz.

Gurbet_gelini 15 mart

candy 17 mart

funda41 20 mart

relax 23 mart

prenses47 24 mart

bozo85 25 mart

aycankaya 27 mart

nezihemmm 28 mart

gıdacı elif 28 mart

büşra44 4 nisan

esrtml 4 nisan

ulkucağlayan 7 nisan

sulugöz 8 nisan

armeda 11 nisan

Son düzenleme:
selam herkese ben de 6.5 aylık evliyim. aralıkta 8 haftalık bebeğim karnımda öldü. son iki aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım. çok endişeliyim. kürtaj nedeniyle tekrar hamile kalamamaktan korkuyorum.

canım benim geçmiş olsun..ben de temmuzda yaşadım aynısını..
zaten doktorlar kürtaj sebebiyle rahim kendini toplasın diye 4-5 ay bebek önermiyorlar..acele etme bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…