teşekkürler kızlar benimde 4 nisanda reglim daha yumurtlama kısmına gelmedim sanırım regl biteli 9 gün oldu zaen akıntıda yok ateşde düşük soğan kürünü söktürücü olarak biliyorum bebek isterken yapılır mı ki soğan kürü.idrar meselesini bende şu şekilde biliyorum hamile olan bayanların idrarları epey bulanık oluyomuş bebeği olan bi arkadaşım söylemişti.benim merak ettiğim yumurtlama döneminde bel ağrısı çekeniniz varmı şu an belim kopacak sanki feci ağrıyor
hosbulduk canim
yok bi gelisme ayniyim ....
evet hayatım çok erken..hiç planlı olmaması da sasırtıcı..
hani biz istiyorduk ki planlı olsun..şimdi boyle olunca spriz olucak..
inşallah ben de yoktur siz de vardır..
günaydın hanımlar kaydirigubbakcemile2
tabiki ekleyebilirsiniz valla burayı bulduğum iyi oldu kocalarla konuşulmuyo ya evet karıcım evet karıcım diye diye bi hal oldu annemde habire hayırlısı neyse o olsun diyo başka bişey demiyo kimseyle söyle ağız tadıyla muhabbet edemiyorum yok yumurta noldu çatladımı patladdımı hiç muhabbet edemiyoruz aynı şeyleri yaşamak lazım umarım biribirimize güzel enerjiler veririz
aramıza hoşgeldin canım
tamam cnm önümüsdeki ayki yeni listeye eklielim osaman seni
hoşgeldin bacım nasılsın:içelim:
tabiki ekleyebilirsiniz valla burayı bulduğum iyi oldu kocalarla konuşulmuyo ya evet karıcım evet karıcım diye diye bi hal oldu annemde habire hayırlısı neyse o olsun diyo başka bişey demiyo kimseyle söyle ağız tadıyla muhabbet edemiyorum yok yumurta noldu çatladımı patladdımı hiç muhabbet edemiyoruz aynı şeyleri yaşamak lazım umarım biribirimize güzel enerjiler veririz
bende iyiym kuzum.hala sancım var daha olmadım son 2 gün.gerçi eli kulağındadır gelir yarına kadar heralde.
merhaba bende 10aylık evliyım bebek istıyoruz buay hastalanmadım bizimkı yolda heralde bazı belırtılerım var ALLAH herkezin gonlune gore versınee kimse yokmuu:1no2:senağlamasenağlama
merhaba bende 10aylık evliyım bebek istıyoruz buay hastalanmadım bizimkı yolda heralde bazı belırtılerım var ALLAH herkezin gonlune gore versın
selam herkese ben de 6.5 aylık evliyim. aralıkta 8 haftalık bebeğim karnımda öldü. son iki aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım. çok endişeliyim. kürtaj nedeniyle tekrar hamile kalamamaktan korkuyorum.