selam kızlar ben de 2 yıllık evliyim ...2 ay sonra başlıycaz çalışmalara tabi şimdiden bazı hazırlıklar yapıyorum; adet sikluslarımı takip ediyorum, ısı ölçüyorum ve ovulasyon mikroskobu aldım onla da takip etmeye başladım bu aydan itibaren...İnşallah herkes gibi bizlerde hamiş kalırız bebişlerimizi kucağımıza alırız...
merhaba bende 10aylık evliyım bebek istıyoruz buay hastalanmadım bizimkı yolda heralde bazı belırtılerım var ALLAH herkezin gonlune gore versın
selam kızlar ben de 2 yıllık evliyim ...2 ay sonra başlıycaz çalışmalara tabi şimdiden bazı hazırlıklar yapıyorum; adet sikluslarımı takip ediyorum, ısı ölçüyorum ve ovulasyon mikroskobu aldım onla da takip etmeye başladım bu aydan itibaren...İnşallah herkes gibi bizlerde hamiş kalırız bebişlerimizi kucağımıza alırız...
kızlar benimde adetime 5 6 gün varya bugün hiç ağrılarım olmadı:sm_confused: hayırlısı inşallah
oo candy nerelerdesin bakım:)sende mi bebek yapmayı düşünüyosun.ben başlığı görünce şöle bi bakıyım dedim.daha bebek mebek düşünmüyorum.düşünemiyorum daha doğrusu.vermem gereken bi 10 kg var.bide anti depresan alıyorum onları bırakmam lazım.bebek ondan sonra.
evet ailecek önceden tanışıyoruz:lepi: