günaydıniyim sen nasılsın :1hug:
iim cnm biras ortalığılı toparladım temislik yaptım geldim
bi hamiş haberi alsakta kendimiz gelsek dimi cnm
evet çok iyi olur valla moralimiz düzelir
benimde ağrım var gece eşim bacağını karnıma atı farkında olmadan sabah uyandığımdan beri ağrım var senağlama
yaa.cnm benim kötü düşünmiyelim.ii düşünelim ii olsun herşey dimi cnm.
evet haklısın
bakalım internette 7-12 mart yumurtlama yazıyodu gerçekten o tarihlerde yumurtlama olmuşsa ve bebek olma ihtimali varsa daha bebek yerleşmemiştir diye düşünüyorum bi doktorun sitesinden gebelik takvimine baktım 11mart yumuyrtlama 18 martta rahme yerleşme diye gösteriyo ama bakalım ne kadar doğru bu ay hamile kalmışsam belli olur gerçekten o tarihte mi yumurtlamışım
bide en garibi hamile kaldığın günden değil adet olduğun günden itibaren gebelik başlangıcı gösteriyolar adet oluncu rahim kendini hamileliğe hazırlıyomuş
ben geldim nasılsınız kıslar
inşallah cnm inşallah bebek vardır.senin adet düzenlimi gelio normalde.eğer düzenli diilse doğru yumurtlama zamanını saptamak zormuş.hesapladığın tarihin dışında bi tarihtede yumurtlayabiliomuşssun.olmaz dediğin bi tarihtede hamiş kalınabiliomuş o yüzden.şu yerleşme olayınıda pek anlamıyorum.o nası oluyoki cnm.
dualarım sizinle cnm inşallah
ben hep tam günüde adet olurdum yani hep 28 gün sürerdi ama şubatta 2-3 gün gecikmeli adet oldum
yerleşme yumurta döllendikten sonra rahime gdip kazı yapıp tutunmaya başladığı zman oluyo canım
kızlar bende 4 yıllık evliyim.8 aydır deniyoruz olmuyo.nazlanıyo heralde.28 yaşındayım.adetlerimde düzenlidir.bu ay 07,04,2009 gelmesi gerekiy adetimin.ateş ölçme yöntemine başladım bu ay.pekte anlamadım ama.bide onu deneyelim bakalım.hamile haberleri duymak istiyorum. .onlar umut oluyo bana.
inşallah.tek dileğim bu.yatıyorum kalkıyorum bunun için dua ediyorum.allah bebek isteyen tüm kadınların yüzünü güldürsün.