Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

2 bardak suyu (musluk suyu değil damacan suyu olucak) kaynatıyorsun
normal yemeklerde kullandığımız soğanı 4 bölüyosun kaynayan suya atıyosun 5 dak daha kaynatısyosun ağzı kapalı şekilde ılıyınca süzüyorsun öğle ve akşam yemklerden 15 dak önce içiyorsun akşam tekrar yap taze olucak

2 bardak suyu (musluk suyu değil damacan suyu olucak) kaynatıyorsun
normal yemeklerde kullandığımız soğanı 4 bölüyosun kaynayan suya atıyosun 5 dak daha kaynatısyosun ağzı kapalı şekilde ılıyınca süzüyorsun öğle ve akşam yemklerden 15 dak önce içiyorsun akşam tekrar yap taze olucak

Şeniza.s.:1hug:kesin yapmam lazım çok akıntım var iltihabımda var.ne zamandır aklımda bi türlü başlıyamadım.faydası var demi cnm

cnm benim koca çok çalıştığından zaten eve gün aşırı gelio.birbirimizi az görüoruz.bazen çok yorgun oluyo.yaza kadar böle malesef.buna rağmen inşallah tutturuz

yok degilim canım..

daha yenı evlıyım ben .. 5 ay olacak 3 gun sonra..

bu ay bir kazaya kurban gittik, aslında korunurken şey yırtılmış,geç oldu farketmemiz..

hemen ertesi gün hapı fılan aldık ..ama reglim dün olması gerekıyordu olmadı bugün bekledim gelmedi..

adetim çok ağrılı gecerdı ,bir hafta oncesınden baslardı sancılarım..

sımdı adet olucakmısım gıbı kasıklarımda batmalar var.. regl olucakmışım gibi belırtıler var ama geçince günüm korktum..

kızlar bende çıkayım dondum buz kestim iyice hayrlı akşamlar hepinizi öptümmmmmmmmmŞeniz

yok degilim canım..

daha yenı evlıyım ben .. 5 ay olacak 3 gun sonra..

bu ay bir kazaya kurban gittik, aslında korunurken şey yırtılmış,geç oldu farketmemiz..

hemen ertesi gün hapı fılan aldık ..ama reglim dün olması gerekıyordu olmadı bugün bekledim gelmedi..

adetim çok ağrılı gecerdı ,bir hafta oncesınden baslardı sancılarım..

sımdı adet olucakmısım gıbı kasıklarımda batmalar var.. regl olucakmışım gibi belırtıler var ama geçince günüm korktum..

korkma cnm herşeyde vardır bi hayır.oyy bebiş vardır belkim.daha erken diemi düşünüodunuz.

X