Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Doktordan eve gelemiyorum ki iki gündür yine hastanedeyiz.
Dün usg çekildi doktor şüpheli bişeyler gördüğünü söyledi radyologa gönderdi o da amniyon sıvısının partiküllü olduğunu bu haftada olmaması gereken bir durum olduğunu söyledi.
Bugun Afp Mom testi yapıldı 0,85 .çıktı. Doktor pek riskli değil ama sık takip edeceğiz dedi moral=0 :KK58:

doktordan eve gelemiyorum ki iki gündür yine hastanedeyiz.
Dün usg çekildi doktor şüpheli bişeyler gördüğünü söyledi radyologa gönderdi o da amniyon sıvısının partiküllü olduğunu bu haftada olmaması gereken bir durum olduğunu söyledi.
Bugun afp mom testi yapıldı 0,85 .çıktı. Doktor pek riskli değil ama sık takip edeceğiz dedi moral=0 :KK58:

cnm benim yaa üzme kendini çok bebişide etkiler
allah büyük kötüsünü düşünme olurmu
inşallah sorunsuz geçer günlerin pozitif düşün emii
çok geçmiş olsunnnnn

Doktordan eve gelemiyorum ki iki gündür yine hastanedeyiz.
Bugun Afp Mom testi yapıldı 0,85 .çıktı. Doktor pek riskli değil ama sık takip edeceğiz dedi moral=0 :KK58:

gecmis olsun canim benim insallah duzelir hersey yolunda giderr allah yardimcniniz olsun:-(

hoşgeldin canım nbr..

teşekkür ederimm cnm bir tek sen duymuşsun sesimi Allah razı olsun :KK43: iyiyim cnm sağol sen nasılsın kızın hastaymış sanırım çok geçmiş olsun sakın bu yüzden kendini suçlama etrafta salgın var malesef o minicik yavrunun kapmaması cok zor üzülme yani senin elinde olan birşey değil kimseyide bu konuda dinlememeye bak sonuçta sen bir annesin ve evladının hastalanmasını elbetteki istemezsin onada gözün gibi bakarsın ailende sucladıgıyla kalsın :63:

Günaydın hayırlı cumalar hepiciğinize
rabbim dualarımızı kabul etsin mubarek cumalar hürmetine
herkes nereye kayboldu yaaa
gelseniz ya özellkle mlsfb den hiç haber yok noldu acep
hannem sonuçları nolduu
deryacığımın tedavisi
diğer hatunlar siz nerdesiniz yaaaa :KK59:

hannem sonuçları nolduu
deryacığımın tedavisi

ben bugun evde degildumm ye geldimm bi topigee bakim dedimm masallah bi gelen olmus bi gelen sayfayii taaaaaaaaaaaaaa 3.sayfadan bulabildimm neredesiniz hatunlarr yaaaaa eski sohbetlerii ozledim hannemmm saliha bat neredesiniz ve digerlerii aaaa doguran kaciyorr haaaa :KK69::KK69::KK69:

teşekkür ederimm cnm bir tek sen duymuşsun sesimi Allah razı olsun :KK43: iyiyim cnm sağol sen nasılsın kızın hastaymış sanırım çok geçmiş olsun sakın bu yüzden kendini suçlama etrafta salgın var malesef o minicik yavrunun kapmaması cok zor üzülme yani senin elinde olan birşey değil kimseyide bu konuda dinlememeye bak sonuçta sen bir annesin ve evladının hastalanmasını elbetteki istemezsin onada gözün gibi bakarsın ailende sucladıgıyla kalsın :63:

sağol canım ya kızım hala aynı ve bütün ailede grip o yüzden kızımın iyileşmesi ne kadar dikkat etsekte
uzun sürecek gibi dediğin gibi salgın var herkes grip olmuş ya sen nasılsın neler yapıyorsun sende bebeiş varmıydı hatırlamıyorumda..

hannem sonuçları nolduu
deryacığımın tedavisi

ben bugun evde degildumm ye geldimm bi topigee bakim dedimm masallah bi gelen olmus bi gelen sayfayii taaaaaaaaaaaaaa 3.sayfadan bulabildimm neredesiniz hatunlarr yaaaaa eski sohbetlerii ozledim hannemmm saliha bat neredesiniz ve digerlerii aaaa doguran kaciyorr haaaa :KK69::KK69::KK69:

slm kızlar bende eski sohbetleri çok özledim ama artık eskisi gibi giremiyorum kızım hasta olduğu için pek bi nazlı keyifsiz bende gribim hasta hasta dolanıyoruz kızımla artık iyice anlar oldu herşeyden onu bırakıp oturamıyorum pc başına ev işlerimi bile doğru düzgün yapamıyorum ev kokacak yakında yarın girişicem bakalım inceden şöyle yaman hiç aramıyosun beni anladın sen onu küstükmü ayran içtik ayrımı düştük bacım..
meryem sen nasılsın talha nasıl öp yanaklarından benim için.
mlsfbyi bende merak ediyorum ya uzun zamandır uğramıyo hannemdende ses seda yok derya beril ne yaptı acep ecede kayıplarda jaya umutluyuz olgay nerdesiniz eskiler...:KK31:

sağol canım ya kızım hala aynı ve bütün ailede grip o yüzden kızımın iyileşmesi ne kadar dikkat etsekte
uzun sürecek gibi dediğin gibi salgın var herkes grip olmuş ya sen nasılsın neler yapıyorsun sende bebeiş varmıydı hatırlamıyorumda..

çok geçmiş olsun canım Allah bebişinle ikinize en kısa zamada şifalar versin inşallah..İyiyim çok şükür ben çalışmıyorum diplomalı ev hanımıyım :KK1:
benim bebişimm yok henüz 15 aylık evliyim yaklaşık 3aydır falan istiyoruz inşallah ALLAH nasip eder bakalım adet düzensizliğim var korunmayı bıraktık bırakalı bende çelişkideyim yani doktora gidip gitmeme konusunda hayırlısını diliyorum Allahtan..

GÜNAYDIN KIZLARRRR
BAT ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM YA HASTALIK BU BİRİNE GELDİMİ BÜTÜN EVİ DOLANIR ZATEN
BOL BOL SOĞAN SARIMSAK YE EN İYİSİ BEN YİYOM WALLA NAPAYIM HASTA OLMAMAK İÇİN
BOL BOL DA MEYVE YİYİN CNM
BİZDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ KISMETSE 1 AYA İZNE ÇIKICAM İPLE ÇEKİYORUM GÜNLERİ WALLA

mardin4747

çok geçmiş olsun canım Allah bebişinle ikinize en kısa zamada şifalar versin inşallah..İyiyim çok şükür ben çalışmıyorum diplomalı ev hanımıyım
benim bebişimm yok henüz 15 aylık evliyim yaklaşık 3aydır falan istiyoruz inşallah ALLAH nasip eder bakalım adet düzensizliğim var korunmayı bıraktık bırakalı bende çelişkideyim yani doktora gidip gitmeme konusunda hayırlısını diliyorum Allahtan..

HADİ HAYIRLISI CNM ÇOK BEKLETMEZ İNŞ MELEĞİNİZ HEMENCİCİK GELİVERİR
BİZİMKİ 3. AYDA GELDİİ :KK49:

HERKES İYİDİR İNŞALLAH
BU ARADA 27 HAFTAM DOLDU 4 KİLO ALMIŞ DURUMDAYIM :86:

Kızlar 3 şubatta tüp bebek tedavisne başlladım... 16şubatta yumurtalarım toplandı..21 şubatta transferim yapıldı...

5martta yani cmt günü sonucumu aldık...

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sizlerle paylaşmak istedim .

Bat;yaman;meryem....

Beni hatırlarsınız demi ???

Sevgiler kızlar............

kızlar 3 şubatta tüp bebek tedavisne başlladım... 16şubatta yumurtalarım toplandı..21 şubatta transferim yapıldı...

Bat;yaman;meryem....

cnm yaa hatırlamak ne demke unutmuyoruz ki seni
çooooooooookkkkkkk sevindim rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
darısı hanneme ve olmayanların başına inşallah
gözün aydın diyorum :KK9: :KK49: :KK19: :KK64: :KK66:

Kızlar 3 şubatta tüp bebek tedavisne başlladım... 16şubatta yumurtalarım toplandı..21 şubatta transferim yapıldı...

Bat;yaman;meryem....

beni saymadın ama ben bile hatırladım seni :KK1::KK1::KK1:
RABBİM hayırlısıyl kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı sihhatli.

darısı olmayanların başına içinde de hannem arkadaşımıza inşaallah:

Bat;yaman;meryem....

canım ya hatırlamaz olurmuyum seni merak ediyorduk ne yaptı acaba diye demek hamilesin çok ama çok sevindim senin adına senle beraber gün sayıyorduk gecen sene geçte olsa geldi meleğin allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeni nasip etsin rabbim başta hanneme ve olmayan herkese nasip etsin senin adına çok mutlu oldum :emir_bebek:

kıslarrr derya berilden sonra güzel haber tahlilim temizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çıktı çok şükür RABBİME içime büyük bir ferahlık verdi inş sonrasında göbüşüme de bi ağırlık veriri:)))))

RABBİMİDE çok seviyorummmmmmmmmmmmm sizide çok seviyorum.canlarım canım arkadaşlarımmmm benim:)ne olur dualarınıza devam artık bıktırıyom dimi bende dua dua dua diye diye:KK43:

SALİHAM sağol tatlım ALLAH sana ve yavruna eşine ve sevdiklerine hayılı uzun ömürler versin:)
BATİMMMMM canım sanada teşekkürler bni unutmadığınız için sana ve ailenede sağlıklı hayırlı uzun ömürler inş.kuzuna da geçmişlerrrr ols inş:)

MERYEMMMM öpüyorum senin için de aynı dileklerim geçerli talhamı öppppp

YAMANIM canım sanada hayırlı doğumlar sancı çekerken beni unutmaaaaaaaaa öpt

kıslar hepinizi öpt ALLAHA EMANETSİİİİİZ.inş
hayırlı hamile haberleri vermek içinde girecem bekleyin inş:)))

Bat;yaman;meryem....

sen beni unuttun ama ben seni unutmadım hatta sana özel dualar ettim canım.çok mutlu oldum sevindim RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşşş :)

cnm yaa hatırlamak ne demke unutmuyoruz ki seni
çooooooooookkkkkkk sevindim rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
darısı hanneme ve olmayanların başına inşallah
gözün aydın diyorum :KK9: :KK49: :KK19: :KK64: :KK66:
ayyy saol canım ..allah seni de saglıkla tek nefeste kurtarsın bebişine kavuştursun inşallah...

beni saymadın ama ben bile hatırladım seni :KK1::KK1::KK1:
RABBİM hayırlısıyl kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı sihhatli.

darısı olmayanların başına içinde de hannem arkadaşımıza inşaallah:
canım kusura bakma daha şoktan kafamı toplayamadım :)) saol canımmm

canım ya hatırlamaz olurmuyum seni merak ediyorduk ne yaptı acaba diye demek hamilesin çok ama çok sevindim senin adına senle beraber gün sayıyorduk gecen sene geçte olsa geldi meleğin allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeni nasip etsin rabbim başta hanneme ve olmayan herkese nasip etsin senin adına çok mutlu oldum :emir_bebek:

canım çok saol . evet birlikte sayıyorduk ama sen bebişi okula göndercen nerdeyse :)))

sen beni unuttun ama ben seni unutmadım hatta sana özel dualar ettim canım.çok mutlu oldum sevindim RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşşş :)
canımmmmmmm yemin ederim atlamışım unuturmuyum...çok özür ama yemin ederim ki hala şaşkınlık ve şoklardayım .

hep dualarımda beni tanıyan tanımayan benim için dua edn tüm arkadaşlarımın duaları kabul olsun inşşlalh..bebek bekleyen ,tedavi gören yada görmeye başlıcak arkadaşlarıma annelik haberlerini ;
hamile arkadaşlarıma da bebeklerine kavuşmayı nasip eyle allahım diye dua ediyorum.

hep dualarımdasınız.

allah hepinizden razı olsun .
teşekürler.

kıslarrr derya berilden sonra güzel haber tahlilim temizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çıktı çok şükür RABBİME içime büyük bir ferahlık verdi inş sonrasında göbüşüme de bi ağırlık veriri:)))))

RABBİMİDE çok seviyorummmmmmmmmmmmm sizide çok seviyorum.canlarım canım arkadaşlarımmmm benim:)ne olur dualarınıza devam artık bıktırıyom dimi bende dua dua dua diye diye:KK43:

SALİHAM sağol tatlım ALLAH sana ve yavruna eşine ve sevdiklerine hayılı uzun ömürler versin:)
BATİMMMMM canım sanada teşekkürler bni unutmadığınız için sana ve ailenede sağlıklı hayırlı uzun ömürler inş.kuzuna da geçmişlerrrr ols inş:)

MERYEMMMM öpüyorum senin için de aynı dileklerim geçerli talhamı öppppp

YAMANIM canım sanada hayırlı doğumlar sancı çekerken beni unutmaaaaaaaaa öpt

kıslar hepinizi öpt ALLAHA EMANETSİİİİİZ.inş
hayırlı hamile haberleri vermek içinde girecem bekleyin inş:)))

canım benim çok sevindim tahlilin temiz çıkmasına RABBİM inşaALLAH inşaALLAH en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş nasip eder.

şahsen ben dua istemenden bıkmadım :KK1::KK1: yani sen iste canım biz dilimiz döndüğünce ederiz birbirimize. En kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh

DERYACIM GÖRDÜN MÜ BAK HİÇBİRİMİZ UNUTMUYORUZ SENİİİİİ İNŞALLAH SORUNSUZ GEÇER HAMILELİĞİNDE HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALIRSIN MELEĞİNİ

HANNNNEEEEEEMMM CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM SONUÇLARINA ALLAH SANA DA TEZ ZAMANDA MİNİK Bİ MELEK YOLLASIN SAĞLIKLA SIHHATLE HAYIRLIISIYLA İNŞALLAH

mlsfb nereye uçtu ya sesii çıkmıyo nezamandır geremy naptı acep nerde bu kızlar

bat saliha meryem ve ben idare ediyoz burayı nerdesiniz kızlar yahuuuuuuu

X