- 3 Ekim 2009
- 1.522
- 2
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AHH BE GÜZELİM
SENDE BRZ İHMAL ETMİŞSİN SANKİ KENDİNİ FOLİK ASİDE BAŞLAMA SÜRESİ GEBELİKTEN AZ AZ 3 AY ÖNCESİ AMA SORUN DEĞİL HERAN ALIP BAŞLAYABİLİRSİN HİÇBİR ZARARI YOK MERAK ETME
GECKMELER İÇİNDE DOKTORA GİT LÜTFEN Bİ SORUN VARSA BAŞTAN TEDAVİ OLURSUN
GİT EM DOKTORA YRN SABAH Bİ TEST YAP YİNEDE SENNN
evet cnm ya kesinlikle doğru söyluyorsun ihmalkarlık ettim ama etrafımda herkes birşey söyluyor kime inanacagımı sasırdım bende folık asıtmıs demır hapıymıs gereksız falan dedıler benımde bunlara guvenmemem lazımdı tabiki yarın gidip alacagım folık asıdı büyük ihtimal bide test yaparım :18: ayyy heyecanlandım valla Allah hakkımızda hayırlısını versin..Allahın istediği olur tabiki..
kizlar slmm kahroluyorum ya nete giremiyorumm cogunuzla topik harici gorusuruyom ama topik bi baskaydii yaa evimde hala giremiyorumm annemdeyim yine ordan giriyorumm sizi cok merak ediyorum hepinizi optum allaha emanetsiniz
canım pc yi bilgisayarcıya göstersen belki pc de sorun vardır. kendinden mahrum bırakmaz bizi canım.
Günaydın herkese iyi haftalar
nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidirr çok öpüyorum siziii
mardın test yaptınmı cnm
bugün bebeğimin kesesini gördüm kızlar. çok sevindim . Ama inşallah devamı da gelir hayırlısı ile kucagımıza da alırz.
Nisan ilk hafası izmire taşınıyorum . Izmirde olan va rmıııııııııı
merhaba cnmmm bende siteye girp haberdar edecektim yeni gördüm mesajını o yüzden ancak cevap verebiliyorum kusura bakma test yaptım cnm bnm ama malesef ki sonuç negatif Folik asit aldım ona başladım bugünde doktora gittim cnm söyledim adet gecikmelerimle ilgili şikayetlerimi çocuk istediğimizi flnda belirttim oda kan hormon istedi ultrasona da girdim ultrasonda olumsuz hiçbirşey görünmüyor dedi doktor bide alttan muayene etti :18: Hepsinin sonucu perşembe günü cıkacak bakalım cuma flnda gosterırım doktora hakkımızda hayırlısı olsun cnm yaa cok tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın cok mutlu oldum
Gözünüz aydın demek gördünüz minğinizin en minik yuvasını
allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınıza almakta nasip etsin...
Kaç haftalıksın peki
bu arada saçların değişmiş güzel olmuş
ben izmirde yaşıyorummm hemşerimi olcazzzzzzzz
yamancım 6 haftalık hamileyim ben .
Saçlar geçen senenin saçları . Bundan önceki resimdeki halde şimdi saçlarım ama dip boyam geldi beyazlar çıktı :) boya yapamıyozzz bari sarı göreyim kendimi dedim :))
ben izmirliyim . Evet geliyoruz. Evimizi tuttu babam . Nisa ilk haftasında ordayız. Karşıyaka - atakente geliyoruz. Sen nerdesin???
Görüşüürüüzz:))
kizlar nete girebildimm nasilsinizz benimmmorelimm bozuk talha koltuktan dustuu biraz once cok agladi burnuda kanadii kizlar sizce doktora goturmelimiyimm bi fikir soyleyin suan iyi oynuyor ama ben emin olmamiyorumm
aferin şimdi gözüme girdin cnm
çok iyi yapmışsın inş tüm sonuçlarında temiz çıkar yanlız folik asidi ihmal etme emi herşey yavrularımız için Tez zamanda sanada olmayanlarada minnoş bebişler dilerimmmmm [/QU
teşekkür ederim cnm e bizde tecrübeli olanlara akıl danısıyoruz tabi inşallah temiz çıkar canım tahlillerim bende burdan bildiririm mutlu bir şekilde canım ben birşey daha danışmak istiyorum incir kürü hakkında bir bilgin varmı bazısı yumurtaların olusumunda cok etkılı oldugunu soyluyor bende her duydugumu yapmak ıstemıyorum acıkcası sana danısayım dedım hatta bilgisi olan herkese yardımcı olabiler misiniz acabaa
aferin şimdi gözüme girdin cnm
çok iyi yapmışsın inş tüm sonuçlarında temiz çıkar yanlız folik asidi ihmal etme emi herşey yavrularımız için Tez zamanda sanada olmayanlarada minnoş bebişler dilerimmmmm [/QU
teşekkür ederim cnm e bizde tecrübeli olanlara akıl danısıyoruz tabi inşallah temiz çıkar canım tahlillerim bende burdan bildiririm mutlu bir şekilde canım ben birşey daha danışmak istiyorum incir kürü hakkında bir bilgin varmı bazısı yumurtaların olusumunda cok etkılı oldugunu soyluyor bende her duydugumu yapmak ıstemıyorum acıkcası sana danısayım dedım hatta bilgisi olan herkese yardımcı olabiler misiniz acabaa
İNŞ TEMİZ ÇIKAR CNM
İNCİR KÜRÜNÜ BİLMİYORUM AMA İNCİRİN FAYDALARI ÇOKKKK DENE İSTERSEN
demirr
ya bu ay artık olsun bebikim bıktım beklemekten
CNM DERTLİSİN BELLİ ALLAH YRD OLSUN NE DİYEYİMM KENDİNDEN BAHSETSEN BRZ