Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy anam oy damadıma bakın hele maşaALLAH suphanALLAH kaynanası yesin onu ısırsın o tontik yanaklarını.Eki Görüntüle 142288 oglusummm:87::87:
KIZIMA İSİM BULAMADIM AMA DAMATI BULDUM
SALİHAYI BIRAK BENİM KIZI AL ANAMM ANAM BU NE GÜZELLİK RABBİM MAŞALLAH YAA ISIRSANA KIZIM SEN ONU YAAAAAAAA ÇOK TATLIII MAVİDE HİÇ YAKIŞMAMIŞŞ YA
ÇOK TATLI ÇOKKKK
MLSFB KAÇ GÜNDÜR YOK İYİDİR UMARIM
kız yamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn duydum duydum hemide çok net duydum anam ne istiyon damadım dan aaaaaaaBANANEEE İŞTE BENİM KIZIMI ALIN
SALİHA DUYMAZ KORKMA SEN
GENÇLER SEVDİ OLDU DERİZ
MAŞALLAAAAHHHHHHHHHHH
Ah be dünür alacağın olsun demek alıveriyon hemen ah ah koynumda yılan beslemişim de haberim yok oy oy oy ben nerelere gidem oyyyyyyyyhahah ay cok guldummmmmmmm duymasin ozamannn hehe alirizz yanliz bu heemen yapisiyoo haaa opmeyee
Evet kızlar doğum hikayemi paylaşıyorum sizlerle biraz geç oldu ama sonunda oldu 
4 aralık cumartesi günü öğlen saat 12 gibi azdan azdan suyum gelmeye başladı ama ben bunun su olduğunu anlamadım akıntım vardır dedim. Mutfağımı temizliyordum hiç ara vermeden devam ettim. Baktım olacak gibi değil pijamama kadar ıslandı ama bende bir rahatlık ki sormayın. Eşimi daha işe gönderdim bir şey olmaz sen git doğuma gidersem haber ederim diye doğuracağım aklıma gelmiyo çünkü   Ablamı çağırdım ablam geldi o benden daha panik çıktı neyse duşa girdim biraz uzandım sancı filan yok saat 5,5 gibi hastaneye gittik muayene oldum 2 cm açıklık var doğum başlamış yatışını yapıyoruz dediler bende tabi sancı yok daha diyorum ben eve gitsem olmaz mı ebe hayır doğum başladı suyun gelmese giderdin dedi. Neyse odama geçtim ablamları aradım eşimi aradım hepsi 1 saat için de yanımdaydı. Bu arada annem Cuma günü akşam karnımı eliyle ölçtü daha aşağıya inmemiş sen doğurmazsın dedi ve Ankara ya gitti 
Saat 6 da yatışım yapıldı. İlk sıralar he şey çok güzeldi. Lavman yapıldı o kadar da korkulacak bir şey değilmiş. Serum taktılar aradan biraz zaman geçti suni sancı verdiler. Sancı araları baya sıklaştı artık dayanamıyordum belimi ovalatıyordum sürekli. Saat 9 da bir tuşe açıklık 3,5 cm e ulaşmış. ama sancılar çok felaket aradan biraz zaman geçti ebe tekrar geldi bir tuşe daha 5 cm çok güzel dedi ama ben bittim resmen. Suni sancı dayanılmaz adet sancısının kaç katı desem bilmiyorum o sancılara.saat 11 gibi tekrar geldi ebe epidural isticem dayanamıyordum çünkü. Açılmaya baktı 7 cm değmez epidurala çoğunu çektin az kaldı dayan dedi. Suni sancıyı kesti. Ondan sonra bir rahatlık çöktüki anlatamam kendi sancım çok zorlamadı beni 3 dk 1 geliyodu ve ben o aralarda uyuyordum   neyse çok fena küçük tuvaletim geldi ebeye diyorum ben wc gidecem gidemezsin bebek geliyor dedi tekrar muayene etti 9 cm hoppp doğumhaneye alındım çatala hasta bakıcının yardımıyla çıktım sağolsunlar çok güzel ilgilendiler. Ben sancı çekerken onlar benden hep dua istediler   hepsine duada ettim o sancı aralarında   saat 12.45 doktorum kapıda göründü yüzünde gülücükler senin için uyumadım tlf bekliyordum dedi. Haydi Bismillahirrahmanirrahim başlıyoruz dedi ıkın diyor ben ıkınıyorum ama popomu kaldırıyorum popona değil karnına doğru ıkın dedi. 2-3 denemeden kızım çirkin ördeğim dünyaya geldi ALLAH bu ne güzellik ben ne şirinlik dünyanın en güzel varlığı sanki benim yavrum. Sonra dikişler filan derken 1.20 de doğumhaneden çıktık kuzumla.
Ay çok uzun yazdım kusura bakmayın kızlar.
ahhh be dunurcezimm bu yamann kizimi illa vercem diyoo napimm yaaaaaaa biz vazgecmeyizz korkmaaa gelinimdenn:).:)oy anam oy damadıma bakın hele maşaALLAH suphanALLAH kaynanası yesin onu ısırsın o tontik yanaklarını.
kız yaman damadıma göz koyma bak senin kızı döveriz yine de talhadan vazgeşmeyiz hıhhhhhhh
kız yamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn duydum duydum hemide çok net duydum anam ne istiyon damadım dan aaaaaaa
Ah be dünür alacağın olsun demek alıveriyon hemen ah ah koynumda yılan beslemişim de haberim yok oy oy oy ben nerelere gidem oyyyyyyyy
Meryemcim bu ne yakışıklılık ya,nasıl öpüp ısırasım geldi anlatamam :)
Bu arada senin oğlana arkadaş geliyor,allah bağışlarsa bizimki de oğlan
amma misafir geliyo sanada haa
Haşla tavuğu sona fırına at parça parça
suyuna pilav yap
yanınada püre birde salata alsana menüüü
Birde patatesleri küp küp doğra küp şeker gibi
teflonda az yağlı kavur pişince istediğin baharatları at süper oluyoooorrrr
Istersen yumurta kırıp baharatla sonradan
iki şekildede iyiii
napim bacim meryem diye arkadasim var cok sevdigim onunda talhadan 3 hafta buyuk kizi var o gunduzleri calisiyor nette konusuyoduk ne yemegi yapalim diye o iste diye dayanamadim gel bizde yiyelim dedim sen yapmaa dedim bide yeni tasindim gelenim gidemimiz cok oluyor hafta sonuda gorumcemler gelicek ve bi aile daha gelicekk yemek yaptim gittim tavuk gogsu aldim tavuk sote yaptim corba sebze hasladim bide pilav tamam menu biraz fazla yapmisimm yarinada yicez artikk:)bak goruyomu benim dunur kustuu yaman germeny de oglu oluyomus sen onla dunur ol bacim yaa benim dunurle aram bozulmasin simdi:)En iyisi yağda 5 yumurta hiiç yorma kendini
Evet kızlar doğum hikayemi paylaşıyorum sizlerle biraz geç oldu ama sonunda oldu 
4 aralık cumartesi günü öğlen saat 12 gibi azdan azdan suyum gelmeye başladı ama ben bunun su olduğunu anlamadım akıntım vardır dedim. Mutfağımı temizliyordum hiç ara vermeden devam ettim. Baktım olacak gibi değil pijamama kadar ıslandı ama bende bir rahatlık ki sormayın. Eşimi daha işe gönderdim bir şey olmaz sen git doğuma gidersem haber ederim diye doğuracağım aklıma gelmiyo çünkü   Ablamı çağırdım ablam geldi o benden daha panik çıktı neyse duşa girdim biraz uzandım sancı filan yok saat 5,5 gibi hastaneye gittik muayene oldum 2 cm açıklık var doğum başlamış yatışını yapıyoruz dediler bende tabi sancı yok daha diyorum ben eve gitsem olmaz mı ebe hayır doğum başladı suyun gelmese giderdin dedi. Neyse odama geçtim ablamları aradım eşimi aradım hepsi 1 saat için de yanımdaydı. Bu arada annem Cuma günü akşam karnımı eliyle ölçtü daha aşağıya inmemiş sen doğurmazsın dedi ve Ankara ya gitti 
Saat 6 da yatışım yapıldı. İlk sıralar he şey çok güzeldi. Lavman yapıldı o kadar da korkulacak bir şey değilmiş. Serum taktılar aradan biraz zaman geçti suni sancı verdiler. Sancı araları baya sıklaştı artık dayanamıyordum belimi ovalatıyordum sürekli. Saat 9 da bir tuşe açıklık 3,5 cm e ulaşmış. ama sancılar çok felaket aradan biraz zaman geçti ebe tekrar geldi bir tuşe daha 5 cm çok güzel dedi ama ben bittim resmen. Suni sancı dayanılmaz adet sancısının kaç katı desem bilmiyorum o sancılara.saat 11 gibi tekrar geldi ebe epidural isticem dayanamıyordum çünkü. Açılmaya baktı 7 cm değmez epidurala çoğunu çektin az kaldı dayan dedi. Suni sancıyı kesti. Ondan sonra bir rahatlık çöktüki anlatamam kendi sancım çok zorlamadı beni 3 dk 1 geliyodu ve ben o aralarda uyuyordum   neyse çok fena küçük tuvaletim geldi ebeye diyorum ben wc gidecem gidemezsin bebek geliyor dedi tekrar muayene etti 9 cm hoppp doğumhaneye alındım çatala hasta bakıcının yardımıyla çıktım sağolsunlar çok güzel ilgilendiler. Ben sancı çekerken onlar benden hep dua istediler   hepsine duada ettim o sancı aralarında   saat 12.45 doktorum kapıda göründü yüzünde gülücükler senin için uyumadım tlf bekliyordum dedi. Haydi Bismillahirrahmanirrahim başlıyoruz dedi ıkın diyor ben ıkınıyorum ama popomu kaldırıyorum popona değil karnına doğru ıkın dedi. 2-3 denemeden kızım çirkin ördeğim dünyaya geldi ALLAH bu ne güzellik ben ne şirinlik dünyanın en güzel varlığı sanki benim yavrum. Sonra dikişler filan derken 1.20 de doğumhaneden çıktık kuzumla.
Ay çok uzun yazdım kusura bakmayın kızlar.
ya benim normal doğumla ilgili korkularım var..mesela ilk başta epizyo dan çok korkuyorum..
çok acıyormu?bide o sancıları çekerken ebe veya doktorların sert tavırlarına maruz kalmak istemiyorum..siz nerde doğum yaptınız?sanırım memnun kalmışsınız..
alevdeniz
ya benim normal doğumla ilgili korkularım var..mesela ilk başta epizyo dan çok korkuyorum..
çok acıyormu?bide o sancıları çekerken ebe veya doktorların sert tavırlarına maruz kalmak istemiyorum..siz nerde doğum yaptınız?sanırım memnun kalmışsınız..
Salihacım nasip işi bunlar hem benim kızım daha çıtır olucak
Düelloya varmısın :86:
Rabbim bahtlarını açık etsin kaderleri güzel olsun inşallah
doğumunda güzel olmuş inşallah bende normal yapabilirim rabbim kolaylıkla doğurmak nasip etsin hepimize en iyisi normal doğum
walla cnm bende hiç doğurmadım ama acemi cesaretimi ne bilmem Korkmuyorum hiç
hem iyi düşün iyi olsun derler şimiden kafa yorma bunlara rabbim verir kolaylık :18: Elbet
hahaaaaaaaaaaaaa haa yamannn alemsinn bacimmm benim yaa
kizlarrrr sabahs abahh morelim bozulduuu beyaaa:)dun kuzenim kaynanamlardaydi salak kaynanamm talha icin diyomuski bize bi oynuyor bi yonuyor teleonda oyunlar cikariyor bizim sesimizi duyunca diyomuss geri zekalii cocuk onun sesini duyunca sesi kesiyorr haberi yok zorla konusturuyoz bide talha yurume arabasindaa dans ediyor onu bize ediyor diyomus bunalim kadin yaa psikopatt allahimmm sabir diyorumm baska bisey demiyorumm:)
boşveerrrr o da öyle sansın cnm salla geçççç
salliyorumda bazenn hadlerini asiyolarr ancaa telefonda yavrum kuzum demesini biliyorlar baska bisey bildikleri yokk valla:)yeni ev tasidim ya gorumcem hanfendi diyoki soyle annenlere evinde bi eksigini alsinlar diyor kiz kardesin bi eksigini alsin diyorr hic demiyor annemlerde bisey alir anasini satim babam sanki sakip aga haaa
çok haklısın cnm ama elden ne gelir önemli olan eşinin tavrı eğer anasıyla seni adil idare ediyorsa gerisine gül geç cnm hepsi boşş
kendileri almazlar ama bölede laf sokarlar el işte hepsi ell
hıh benim kızım daha çıtır olur kokoş olur benim miniğimSalihacım nasip işi bunlar hem benim kızım daha çıtır olucak
Düelloya varmısın :86:
Rabbim bahtlarını açık etsin kaderleri güzel olsun inşallah
doğumunda güzel olmuş inşallah bende normal yapabilirim rabbim kolaylıkla doğurmak nasip etsin hepimize en iyisi normal doğum
aa dunur sende sattin bakiyomda hemn damadini saliha seni ekliyorum yoksun yaa sen beni ekle msj attim okkhıh benim kızım daha çıtır olur kokoş olur benim miniğim
istemiyoz tamam sizin olsun talha paşa hıh :86::86::86:
amiin canım benim inşaALLAH. RABİM hayırlısından uzun ömürler versin inşaALLAH.