Bebeğim yok ama herkesin hayatı, şartları farklı neticede. Medeni durumu ne olursa olsun ülkede çoğu kişi güle oynaya işe gitmiyor mesela. Siz de mecburiyetten işe çok ara veremeyecekmişsiniz. Ki 3 gün evden çalışmak çok iyi . Ya o 3 günde işte olsaydınız? Böyle düşünün, moralinizi bozmayın.Selam. Bugün bir konu açmıştım kayınvalidem bebeğe bakacak 4 aylıkken işe başlayacağım diye.
Orada gelen bir iki yorum beni üzdü. 4 ay çok az ücretsiz izin al vs denmiş.
Ben bilgisayar mühendisiyim mesleğimi de çok seviyorum. Kariyerimde güzel bir noktayım ve Türkiye ortalamasının çok üstünde kazanıyorum. Tam da sevdiğim bir projede yer alıyordum. O sebeple iznim biter bitmez işe dönmeyi düşünüyorum. Eğer ara verirsem kariyerim için iyi olmaz, sürekli kendimi yenilemem ve teknolojiye ayak uydurmam bekleniyor 1 sene bile ara versem geri dönemem bu konuma.
Haftada üç gün evden iki gün ofisten çalışacağım. Vicdanım zaten rahatsız bu konuda bir de böyle şeyler okumak beni çok üzüyor.
Hiç erkenden benim gibi 4 aylık bebeğiyle işe dönüp de pişman olmayan var mı? İyi ki döndüm diyen
Selam. Bugün bir konu açmıştım kayınvalidem bebeğe bakacak 4 aylıkken işe başlayacağım diye.
Ben bilgisayar mühendisiyim mesleğimi de çok seviyorum. Kariyerimde güzel bir noktayım ve Türkiye ortalamasının çok üstünde kazanıyorum. Tam da sevdiğim bir projede yer alıyordum. O sebeple iznim biter bitmez işe dönmeyi düşünüyorum. Eğer ara verirsem kariyerim için iyi olmaz, sürekli kendimi yenilemem ve teknolojiye ayak uydurmam bekleniyor 1 sene bile ara versem geri dönemem bu konuma.
Haftada üç gün evden iki gün ofisten çalışacağım. Vicdanım zaten rahatsız bu konuda bir de böyle şeyler okumak beni çok üzüyor.
Hiç erkenden benim gibi 4 aylık bebeğiyle işe dönüp de pişman olmayan var mı? İyi ki döndüm diyen
Nerden biliyorsunuz katılamayacağını? Ben 4,5 aylıkken işe başladım. 11 yaşında yavrum her etkinliğine gittim. Hatta annesi ev hanımı olan öğrencilerin anneleri olmazdı genelde. Diğer anneler o çocukların kostümü, gösteri ile ilgilenirdi. Hatta ben bazı zamanlar ev hanımı olan bazı annelerin çocuğunu okuldan alıp eve bıraktım.Diğer konunuza yorum yapmadım uzmekte istemem sizi amankariyer odaklı biri iseniz çocuk dusunmeseydiniz keşke.
Çocuk büyüyünce okul toplantıları programlar ya da beraber gecirmaniz gerekn anlar olacak ozaman onlarada katılamayacak siniz .kimse kimsenin hayatını bilemez fakat maddi durumunuz çok iyi iken proje kariyer vs demeniz bencil olduğunuzu gösteriyor kusura bakmayın.
AaaA hiç öyle bişey yok yav...Çocugumla geçirmem gereken her etkinliğe katıldım , tüm programlarına dahil oldum, üstüne kazandigimi çocugumla tatillerde şehir şehir gezip anı biriktirerek harcadım. Artık buyudu bu yil yurtdışı dil okulu ihtiyacı oldu, tek kalemde ödedim mesela....Çalismasam babasının eline bakacaktik, gidemeyecekti belki....Bencillik bunun neresinde? Bana da aksi bencillik gibi geliyor, hiç kusura bakmayın.Diğer konunuza yorum yapmadım uzmekte istemem sizi amankariyer odaklı biri iseniz çocuk dusunmeseydiniz keşke.
Çocuk büyüyünce okul toplantıları programlar ya da beraber gecirmaniz gerekn anlar olacak ozaman onlarada katılamayacak siniz .kimse kimsenin hayatını bilemez fakat maddi durumunuz çok iyi iken proje kariyer vs demeniz bencil olduğunuzu gösteriyor kusura bakmayın.
Benim arkadaşım 4 aylık bebeğini bakıcıya bırakıp ise döndü, özel sektordeydi. Sizin şansınız 2 gün ise diğer 3 gün evde haftasonu izin. Onun haftasonu bile yoktu ,siz şanslı gruptansiniz, kendinizi üzmeyin bosunaSelam. Bugün bir konu açmıştım kayınvalidem bebeğe bakacak 4 aylıkken işe başlayacağım diye.
Haftada 2 gün ofise gittiğin iş bulmuşsun neye üzülüyorsun dön tabi kiSelam. Bugün bir konu açmıştım kayınvalidem bebeğe bakacak 4 aylıkken işe başlayacağım diye.