• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEKTEN SONRA EVLİLİK

siyah incim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
27
10
3
Balıkesir
Herkese merhaba,

Çok bekledim düzelir diye ama çareyi buraya yazmakta buldum çünkü inanın çok doluyum.
Eşimle ben 15 aylık evliyiz,5 yıl gibi bir flört dönemimiz oldu ve çok engeller aştık beraber o kadar zorluklar yaşadık ama yine de bırakmadık birbirimizi,severek isteyerek evlendik.Gelin görün ki hamile kalmam ile birlikte eşim benden önce fiziken uzaklaştı,tamam normal bebeğe zarar gelir psikolojisi olabilir dedim ama bebeğimiz tam 3 aylık ve ben en son ne zaman beraber olduğumuzu hatırlamıyorum bile.Aynı evde ev arkadaşı gibiyiz,kadınlığımı unuttum,sevilmek nasıl bir duyguydu,beğenilmek nasıl bir histi bunların hepsini unuttumm.Gün içinde sabah işe gidiyoruz akşam yemek yiyip tv izleyip aynı yatakta birbirimize temas bile etmeden uyuyoruz ve günler böylece akıp geçiyor.Kendimi bir sarmalın içinde dönüyor gibi hissediyorum.Neredeyse 1 yıldır ne birlikte birşey yaptık,ne beraber olduk ne sohbet edebildik,sadece herkes görevlerini yaptı ,yapıyor hepsi bu.
Size sormak istediğim bebekten sonra normal mi bu yaşananlar ve de bir erkek 3-5 ay dayanabilir mi gerçekten,hayatında biri mi var desem şüphelendiğim birşey de olmadı.
Benzer durumu yaşayan varsa lütfen bir yol gösterin...

hiç normal deil hamaile olunca yasakmı ilişki hadi yasak yatakta sarılmadanmı uyuyosunuz hiç mi güzel laf etmio buda öküzlün dibine vurmuş hamilesin senide üzmek istemiyorum ama son güne kadar boş durmayan erkekler var hamilelinizi bahane etmiş olmasın önce nasıldı düşkn deilmiydi size

hiç normal deil hamaile olunca yasakmı ilişki hadi yasak yatakta sarılmadanmı uyuyosunuz hiç mi güzel laf etmio buda öküzlün dibine vurmuş hamilesin senide üzmek istemiyorum ama son güne kadar boş durmayan erkekler var hamilelinizi bahane etmiş olmasın önce nasıldı düşkn deilmiydi size

Evlenmeden önce çok mutluyduk,gözümün içine bakarıd,aramadan görüşmeden duramazdı.Bu ilgisizlik hamile kalmamla başladı şimdi 3 aylık bir kızım var ama sorun düzeleceğine daha da vahim bir hal aldı,birlikte olmadığımız gibi sevgi içeren ne bir söz ne de bir bakış,diyorum ya ev arkadaşı gibiyiz sadece aynı evi kullanıyoruz,çözüm arıyorum ama bulamıyorum.Konuşmayı denedim önceleri cevabı "ben bütün gün yoruluyorum nelerle uğraşıyorum senin takıldığın şeylere bak".yani karşımda bir duvar var resmen.Konuşunca bir de kavga ediyoruz üstelik ben de bıraktımipin ucunu birkaç aydır.Kızımla ilgileniyorum sadece ama içten içe de ölüyorum hergün,nasıl bu hale geldik biz diye kahroluyorum.

Peki siz esinize hic yaklasimda bulunmuyor musunuz?
Evet,geçen ay ben yaklaştım hep ama sonuç alamıyorum bir de sanki benim istememle oluyor gibi gelince gururuma da yediremedim açıkçası,sonra ben de vazgeçtim hiç denemiyorum bile.O beni istese dener diyorum,görücü usulü evlenmedik ki huyumu suyumu bilmesin çekinsin,anlamıyorum insan 1 yılda nasıl 20 yıllık evliler gibi olur rafa kaldırır herşeyi,çok mutsuzum gerçekten

Evet,geçen ay ben yaklaştım hep ama sonuç alamıyorum bir de sanki benim istememle oluyor gibi gelince gururuma da yediremedim açıkçası,sonra ben de vazgeçtim hiç denemiyorum bile.O beni istese dener diyorum,görücü usulü evlenmedik ki huyumu suyumu bilmesin çekinsin,anlamıyorum insan 1 yılda nasıl 20 yıllık evliler gibi olur rafa kaldırır herşeyi,çok mutsuzum gerçekten
Allah allah gercekten tuhaf. Acik acik bu konuyu konustunuz mu? Belki bilmediginiz bir sebebi vardir? Bakimsiz buluyordur,çocuktan dolayi fazla kilo aldiysaniz bunu sorun ediyordur belki?

Normal değil.
7 aydan sonra yasaklıyor diye biliyorum doktorlar.
Yaptığına anlam veremedim eşinizin.
Çok mu kilo aldınız,normal doğum mu yaptınız ?
Hepsi saçma sebepler uzaklaşmak için ama...

Hamilelik cinselige engel degil , doktor bir zarari oldugunu soylemeyene kadar hic bir zarari yok...

Ayrica esinin baska derdi var hadi diyelim iliskiye girmek istemiyor hamileligi bahane ediyor , ama yinede sana ilgi gosterebilir normal devam edebilir..
Yani hamilelik doneminde erkekler eslerine daha cok duskun olurlar , esinle konusmalisin acikca rahatsiz oldugun seyleri soylemelisin.

Haklısın aklın yolu bir herşeyin çözümü bence de konuşmak ama bunu en son denediğimde beni başının etini yemekle suçladı.Kabullenmem çok zor ama ben sevgisinin bittiğini düşünüyorum artık,bu kadar kayıtsız olmasının başka açıklaması yok,boşanayım desem kızım daha 3 aylık ,babasız çocuk büyütmek bi tarafta,offff ........

Öncelikle Allah yardımcınız Olsun.....Insaallah düzelir diye düşünüyorum...Henüz alisamamis olabilir...Cunku eskiden siz onun için cinselliği paylasan eş iken , şimdi birden anne satutusune geçtiniz...Belki bu alışma evresini yaşıyordur.... Bir de bazen böyle uzun süren flört ve sevgililikte , iki tarafta birbirinin herşeyini bildikleri için artık hiç heyecanı kalmıyor...Evlilik aşkı öldürüyor lafı burdan geliyor zaten, aşıklar evlenene kadar birbirlerinin herşeyini bildikleri için....Belki de bundan .....Ama eminim duzelecektir.....Şimdi siz onun gözünde bir annesiniz zamanla tekrar eski halinizi alırsınız merak etmeyin...

Herkese merhaba,

Çok bekledim düzelir diye ama çareyi buraya yazmakta buldum çünkü inanın çok doluyum.
Eşimle ben 15 aylık evliyiz,5 yıl gibi bir flört dönemimiz oldu ve çok engeller aştık beraber o kadar zorluklar yaşadık ama yine de bırakmadık birbirimizi,severek isteyerek evlendik.Gelin görün ki hamile kalmam ile birlikte eşim benden önce fiziken uzaklaştı,tamam normal bebeğe zarar gelir psikolojisi olabilir dedim ama bebeğimiz tam 3 aylık ve ben en son ne zaman beraber olduğumuzu hatırlamıyorum bile.Aynı evde ev arkadaşı gibiyiz,kadınlığımı unuttum,sevilmek nasıl bir duyguydu,beğenilmek nasıl bir histi bunların hepsini unuttumm.Gün içinde sabah işe gidiyoruz akşam yemek yiyip tv izleyip aynı yatakta birbirimize temas bile etmeden uyuyoruz ve günler böylece akıp geçiyor.Kendimi bir sarmalın içinde dönüyor gibi hissediyorum.Neredeyse 1 yıldır ne birlikte birşey yaptık,ne beraber olduk ne sohbet edebildik,sadece herkes görevlerini yaptı ,yapıyor hepsi bu.
Size sormak istediğim bebekten sonra normal mi bu yaşananlar ve de bir erkek 3-5 ay dayanabilir mi gerçekten,hayatında biri mi var desem şüphelendiğim birşey de olmadı.
Benzer durumu yaşayan varsa lütfen bir yol gösterin...
Öncelikle evet 3-5 degil 9-10 ay iliskiye gitmeyip gozu dışarıya kaynayan erkekler var çevremde de var biliyorum o yuzden illa aldatma falan düşünme kesinlikle. Diğer konuya gelince acaba hamilelikte cok kilo mu aldınız yani fiziksel olarak cok mı değiştiniz. Ben 15 ay once dogum yaptım ilk zamanlar ben de kendimi hic beğenmiyordum çatlaklar gobek almis basını gitmiş. Sonra kilo verince kendime güvenim biraz daha geldi. Esınız de acaba ondan dolayı uzaklaşmış olabilir mi

Normal değil.
7 aydan sonra yasaklıyor diye biliyorum doktorlar.
Yaptığına anlam veremedim eşinizin.
Çok mu kilo aldınız,normal doğum mu yaptınız ?
Hepsi saçma sebepler uzaklaşmak için ama...
Hamilelikte toplam 65 kilo ile doğuma girdim ve şu an 52 kiloyum,kendime özen gösteriyorum öyle salmış falan da değilim aslında ama ne biliym bi tuhaflık var,evlenmeden önce o kadar farklıydı ki öyle mutluydum ki,eşimin şimdi dönüştüğü insanı gördükçe kahroluyorum çözemiyorumda,aramızdaki duvar yıkılmıyor konuşamıyoruz bile.Herşeye tamam dersen arıza çıkarmazsan kısacası saksıdaki çiçek gibi sorgulamadan ot gibi yaşarsan kavga yok gürültü yok iki arkadaş gibi yaşayıp gidiyoruz ama biraz şikayet ettiğimde yaşadığım hayattan o zaman benden kötüsü olmuyor,

Hamilelikte toplam 65 kilo ile doğuma girdim ve şu an 52 kiloyum,kendime özen gösteriyorum öyle salmış falan da değilim aslında ama ne biliym bi tuhaflık var,evlenmeden önce o kadar farklıydı ki öyle mutluydum ki,eşimin şimdi dönüştüğü insanı gördükçe kahroluyorum çözemiyorumda,aramızdaki duvar yıkılmıyor konuşamıyoruz bile.Herşeye tamam dersen arıza çıkarmazsan kısacası saksıdaki çiçek gibi sorgulamadan ot gibi yaşarsan kavga yok gürültü yok iki arkadaş gibi yaşayıp gidiyoruz ama biraz şikayet ettiğimde yaşadığım hayattan o zaman benden kötüsü olmuyor,

Çok da güzel kilo almış ve vermişsiniz.Bu sebep değil o zaman.
O zaman tek bir seçenek kalıyor o da anne-eş çatışması gibi.
Hoş,bu bile saçma.
İkinizin eseri minicik bir beden.
Anlam veremiyorum erkeklere.

normal deil .. oyle olsa herkes tek çocukd aklairdi , çocuk oldu kari koca lik rafa kalkmazki
bencede baska derdi var ama bunu ancak o bilebilir ..

Öncelikle Allah yardımcınız Olsun.....Insaallah düzelir diye düşünüyorum...Henüz alisamamis olabilir...Cunku eskiden siz onun için cinselliği paylasan eş iken , şimdi birden anne satutusune geçtiniz...Belki bu alışma evresini yaşıyordur.... Bir de bazen böyle uzun süren flört ve sevgililikte , iki tarafta birbirinin herşeyini bildikleri için artık hiç heyecanı kalmıyor...Evlilik aşkı öldürüyor lafı burdan geliyor zaten, aşıklar evlenene kadar birbirlerinin herşeyini bildikleri için....Belki de bundan .....Ama eminim duzelecektir.....Şimdi siz onun gözünde bir annesiniz zamanla tekrar eski halinizi alırsınız merak etmeyin...
Teşekkür ederim iyi dileğin için,etrafta birbirine aşkla bakan el ele gözgöze çiftleri gördükçe canı yanıyor insanın,ya ben çok şey bekliyorum ya da bizim aramızdaki herşey çoktan bitti ben anlayamadım hala,kendimi evlenip ayrılmış yalnız gibi hissediyorum.Beni bir çift güzel söze böyle hasret bıraktı ya ne diyeyim...

açıkca sordunuz mu? bu uzaklıgın sebebi yoğun iş temposu olamaz herhalde
Yoğun iş temposuymuş evet,ne kadar kolay onun için,o akşama kadar para kazanmaya çalışıyormuş ben ise hayal dünyasında yaşıyormuşum ayağım yere basmıyormuş,5 yıl boyunca gözüme aşkla bakan,kavgalı olduğumuzda evimin önünde sabahlayan adam bana bunları söyleyen,değişimi varın siz düşünün,inanamıyorum hala

Teşekkür ederim iyi dileğin için,etrafta birbirine aşkla bakan el ele gözgöze çiftleri gördükçe canı yanıyor insanın,ya ben çok şey bekliyorum ya da bizim aramızdaki herşey çoktan bitti ben anlayamadım hala,kendimi evlenip ayrılmış yalnız gibi hissediyorum.Beni bir çift güzel söze böyle hasret bıraktı ya ne diyeyim...

canım bebeği bir iki saatliğine birine bıraksanızz sizde başbaşa bi yemek yeseniz
sakin sakin neler hissettiğini acık acık söylesen
eskiden olan ama şimdi olmyan seyleri yani seni rahatsız eden herşeyi dile getirsen
kuruntu yapıyorsun deyip üste cıkmasına izin vermeden kendini ifade etmeye calış
bunu bi dene bakalım ne cevaplar vereceken
birbirinize dürüst olmalısınız özelliklede o sana karsı dürüst olmalı
seni aydınlatmalı bu kadar karışık duygulara seni iten de o
buna hakkı yok

Hamilelik cinsellige engel degil kalfi ki dogum da yapmışsınız. Benim yasak olmasina ragmen kacamaklarimiz olmustu. Bence derdi başka.

Back
X