- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
İşe 2 aylıkken başlayacağım korona sebebiyle hamileyken işe gidemediğim için 5 haftayı doğum sonrasına aktaramadım.Rapor almak da istemiyorum yarım gün için.Evet bebeğin daha çok bende olması normal tabi ama psikolojik olarak zorlandımaslinda 1,5 ay bebek bakiminda annenin daha baskin olmasinin normal oldugu zamanlar bence, bana normal geldi,
cok erken ise donuyorsunuz ama, bu da sizi ister istemez germistir.
bu surecte cok gerilmeden, alabileceginiz tum yardimlari alarak sakince yasamaya gayret edin, bebegin ilk yili bence en zor donem oluyor, herkes acisindan.
Ben de aynı şeyleri yazdım zaten tek başına yapan nice kadınlar var nazlı büyüdüğümü de yazdım eşime de kötü davrandığımın farkında olduğumu söyledim zaten.Farklı bir şey söyleseydiniz boş yere yormamış olurdunuz kendinizi.Tamam anne olmuşsun kolay değil ama nedir bu ukalalık ?
Adam ne yapsın senin için çocuğu da mı o emzirsin ?
Annen yanındaymış zaten.
Senin şu yaptıklarını tek başına yapan nice kadınlar var.
Bana tavırlarınız çok itici geldi.
Dikkat edin de yarın bir gün boşanıyoruz diye konu açmayın.
Hepsinin farkındayım yazdıklarımda da söyledim zaten.Anneni bilemem de eşinin sabrı bi gün tükenebilir ve o gün yakındır.
Adam çoğu adamın yapmadığı kadar yardımcı sana
Laf sokuyorsun tamam anladı gerginsin diyor
Son kalan 1 2 patatesi yedi diye laf söylüyorsun
Dünyada son doğum yapan kadın da değilsin
Aşırı kaprislisin
Ev işini annen yapıyor eşin yemekleri ayarlıyor o da işe gidiyor
Adam bi nefes almak için çıkmıştır koşuya
Ondaki de kafa yani
Bi gün duvara toslarsan hiç şaşırma
Ben de aynı şeyleri yazdım zaten tek başına yapan nice kadınlar var nazlı büyüdüğümü de yazdım eşime de kötü davrandığımın farkında olduğumu söyledim zaten.Farklı bir şey söyleseydiniz boş yere yormamış olurdunuz kendinizi.
İşe 2 aylıkken başlayacağım korona sebebiyle hamileyken işe gidemediğim için 5 haftayı doğum sonrasına aktaramadım.Rapor almak da istemiyorum yarım gün için.Evet bebeğin daha çok bende olması normal tabi ama psikolojik olarak zorlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?