• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekte çene titremesi

papatyakokankadin

Hissedilen şeylere cümle kurulamıyor bazen :)
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
6.396
6.543
198
Arkadaşlar merhaba 2 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var doğduğundan beri çenesinde bir titreme var aglayacagi zaman vs olan birşey değil gün içinde ara ara titriyor doktorlar yenidogan döneminde normal dediler geçer dediler ama hala geçmedi, bu arada farklı bir şüpheden olayı nörolojiye göturdük epilepsi vs yok oğlumda bu şekilde olup çene titremesi sonradan geçen varmı?

Arkadaşlar merhaba 2 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var doğduğundan beri çenesinde bir titreme var aglayacagi zaman vs olan birşey değil gün içinde ara ara titriyor doktorlar yenidogan döneminde normal dediler geçer dediler ama hala geçmedi, bu arada farklı bir şüpheden olayı nörolojiye göturdük epilepsi vs yok oğlumda bu şekilde olup çene titremesi sonradan geçen varmı?
Benim oğlum da 6 aylık doğduğundan beri var ara ara titreme hala devam ediyor siz doktora götürdünüz mü acaba ne dediler?

Benim oğlum da 6 aylık doğduğundan beri var ara ara titreme hala devam ediyor siz doktora götürdünüz mü acaba ne dediler?
Evet defalarca götürdüm genelde 8 10 yaşına doğru kendiliğinden geçiyor ama tikte olabilir zamanla görücez denildi bu arada EEG vs yapıldı beyinden gelen bir sorun olmadığı kesin yani

benim oğlum 3 aylık onda da var 😂 ağlayacağı zaman yapıyor 🙄 gecmeyecek mi acaba 😂
Bize bebekken kaslarını kontrol edemiyor o yüzden zamanla geçer denildi geçmedikçe bizde tekrar tekrar götürdük hatta en son şubat ayında gittik prof bir nöroloji uzmanına bu şekilde gelen çok fazla hastası olduğunu genelde 8 9 yaşlarında kendiliğinden geçtiğini söyledi.

Bebeklik döneminde daha sık oluyordu ağlayacağı zaman değil normal yatarken vs de olan bir durum şuan 3 buçuk yaşinda artık kendisidir farkına varmaya başladı ve yaşı büyüdükçe azalmaya başladı gerçekten tam olarak geçmedi ama baya baya azaldı.

Bize bebekken kaslarını kontrol edemiyor o yüzden zamanla geçer denildi geçmedikçe bizde tekrar tekrar götürdük hatta en son şubat ayında gittik prof bir nöroloji uzmanına bu şekilde gelen çok fazla hastası olduğunu genelde 8 9 yaşlarında kendiliğinden geçtiğini söyledi.
ay insallah ya. biz ilk günler üşüyor sanıyorduk ama ağlamadan önce yapıyor sürekli. 🥲

hayır bazen ağlamadan bağımsız da oluyor ama çok nadir. bir yeri izlerken falan. parmağımla çenesine dokunduğumda kesiyor ama titremeyi
Aynı durumdan bahsediyoruz ☺ umarım geçer zamanla miniklerimizin bu davranışı bana kalsa çok takmam nazar boncuğu olsun diyorım hep ama ilerleyen yaşlarda akran zorbalığına uğramasından çok korkuyorum

Benimki de emerken gözü dalar gibi oluyor öyle titriyor bi kaç sn sonra uyuyor veya ayılıyor gibi oluyor. Bende doktora söylesem mi ya öylesine bişeymiş gibi gelmişti bana

Back
X