arkadaşlar bu formu iyiki açmışım herkezde aynı sorun mevcutmuş fakat sizi dinledim ve ortalama olarak şu cevabı elde ettim, BU YIL TATİL YOK,çünkü hakikaten bıraksak meraktan tatilin tadını çıkaramayacağız ki ben çok evhamlıyım, gitsek çocukla uğraşmaktan birşey anlayamayacağız en iyisi gitmemek tatile ayırdığımız bütçeyle meleğimize birşeyler almak , ama eşim gidebilir isterse yılda 2hafta tatili var erkek arkadaşlarıyla gitisin bize ayırdığı bütçeyi kızmız için değerlendirsin , bu arada pekte istemiyorum yalnız arkadaşlarıyla gitmesini Kötü Kazenama onada kıyamıyorum,:teselli:
arkadaşlar bu formu iyiki açmışım herkezde aynı sorun mevcutmuş fakat sizi dinledim ve ortalama olarak şu cevabı elde ettim, BU YIL TATİL YOK,çünkü hakikaten bıraksak meraktan tatilin tadını çıkaramayacağız ki ben çok evhamlıyım, gitsek çocukla uğraşmaktan birşey anlayamayacağız en iyisi gitmemek tatile ayırdığımız bütçeyle meleğimize birşeyler almak , ama eşim gidebilir isterse yılda 2hafta tatili var erkek arkadaşlarıyla gitisin bize ayırdığı bütçeyi kızmız için değerlendirsin , bu arada pekte istemiyorum yalnız arkadaşlarıyla gitmesini Kötü Kazenama onada kıyamıyorum,:teselli:
haziran 8 de bebegım dogacak agustosta onunla tatıle gıdebılırmıyız sızceee yoksa yanımızda bırını gotursek mı ?? bız balayınada gıdememıstık cok bunaldım bende eşımde tabıkı . buna cok ıhtıyacımız var yanı ama bebekle cok zor olurmu bılemıyorum
cnm bence git...biz eşimle mersine gitmeyi planlıyoruz..bebeğimiz 6 aylık olacak o zaman...4 günlüğüne..eşimin annesi bırakın ben bakarım dedi..ama bırakmııcam...zaten yakın hataydayız biz 3 saatlik yol tatile gigceğimiz yer..hem eşini niye yalnız gönderiyorsun..bence bütün sorumlulukları sen alma cnm...bu çocuğu sadece sen getirmedin dünyaya...onunda katkısı var:1rolleyes:
hem bebek arabasını sahile indirirsiniz...öğle sıcağıda bebekle ilgilenirsin...havuza inince bebek arabasına koyun uyutup..uyumazsa onunda ayaklarını suya sokarsınız...eğlenirsiniz..akşama doğru güneş gidince kumsala gidersiniz bebekle...kumda oynatırsınız...yani güzel yanlarınıda düşün..bizim artık bebeğimiz var..ve bu büyük bir sorumluluk..ama eve kapanıcaz diye bişey yok...her yaşının belli zorlukları ver..o zaman kendi hayatımızdan tamamen vazgeçmemiz lazım..mecburen alışıcaz..eşimiz çalışıyorsa bizde bebeğe bakıyoruz..ben öğretmenim..eylülde işe başlııcam..şimdi ev hanımı gibiyim..yani bebeğe bakmak çalışmaktan daha zor..asıl tatile ihtiyacı olan bizleriz..9 ay çektiğimiz sıkıntı yetmiyor mu..bide lohusalık psikolojisi..erkekler ne yapıyor..eşim çok ağlayınca dayanamıyo bile..başka odaya gidin diyor..bugün dizisi var mesela bebeğin ağlayışını duymak istemez..bence yeterince fedakarız zaten..seni tatile götürsün eşin ve bebekle beraber ilgilenin...eğer ilgilenmezse söylemelisin bence..bu ikinizin evladı..yani ben bunları yapıcam cabnım yazın..umarım içini rahatlatabilmişimdir biraza.s.
yani ilk bebekli tatil yapan biz olmayacağız..bişey olmaz ALLAH ın izniyle..korkmayın..ama ben olsam bebişimi bırakamam...yani bırakmıyacağımda inşallah..beraber gideriz tatile..o da eğlensini ehehhe :):):):
DEVLET MESELESİ YAPAN YOK SADECE BİRBİRİMİZE FİKİR VERİYORUZ BURASI SOHBET TOPİĞİ UNUTTUNUZ HERALDE:dilcikar:
CANIM NE KADARLIK BEBİŞİN KARIN İÇİN KOLAY MAYOKİNİ GİYİLEBİLİR
AMA GERİSİ NE YAPACAZ SPOR YAPARAK VÜCUDUMUZU GÜZELLEŞTİRECEZfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?