bebeksiz tatil??

iremim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
189
1
selam kızlar benim şuanda 4.5 aylık bir kızım var ve eşim bana diyorki kızımızı bırakırız başbaşa 1 hafta tatil yaparız yazın . fakat ben kızımı bırakıp gidemiyorum özlerim diye korkuyorum. ama çokta bunaldım. siz olsanız napardınız kızıma saolsun sğrekli babaannesi bakıyorkafamçokkarıştı

valla canım ne dıyım banada eım aynısını soluyo ama ben dayanamam 1 haftalık ttatıolın yarısında basının etını yemeye baslarım herhalde napcamızı bızde bılmıyoruz kısmet bakalım

valla ihtiyacımda var ama:bbo: bu arada bebişin çoooooooooookkkkkkkk şeker Allah bağışlasın

cnm bızde arkadaslarla tatıle gıtcez çocukları bırakıcaz mecburen bende göturmek ıstıyorum ama gıttıgımız yerde herkez gezıpm tozarken mıllet denıze gırerken bız yok çocugu uyutacam yok mama saatı yok aglıyo durmuyo derken tatıl yapamamış olcaz

canım benim eşimde diyo ama yapamam ben sanırım yaa bir hafta emmeden de olmaz zaten
bebişle yapışık ikiz olduk zaten

selam cnm ..ben antalyada otelciyim...kaç yıldızda yapıcaksınız tatilinizi bilmiyorum ama..5 yıldızda olsa 3 yıldızda olsa otele bebeinizle gelebilirsiniz...yabancı turistler özellikle bebekler aylıkken geliyorlar..bebein vucud gelişimi için...bence bebeklerinizde gidin tatile...eşinizle aynı anda vakit geçiremezsiniz ama..bu seferlikte öyle olsun...

biz bu sene tatil yapamıyoruz...
yapsaydık eğer bebeğimle ilk tatilim olacaktı ve şartlar ne olursa olsun onunla bu duyguyu yaşamak isterdim....

biz bu sene tatil yapamıyoruz...
yapsaydık eğer bebeğimle ilk tatilim olacaktı ve şartlar ne olursa olsun onunla bu duyguyu yaşamak isterdim....

cnm seninle aynı fikirdeyim...dogurmadım daha ama..mutlaka bebeimide götururdum tatile...onunla birlikte guneslenmek..gezmek..birlikte tatil yapmak bence harika olurdu ...

bız gecen sene esımle tatıle gıttıgımızde(tabı be yoktu o zaman)restoranda yan masada ıkı cıft vardı ıkısınınde bebeklerı vardı.daha ana yemeklerı gelmeden bebekler aglamaya basladı tabı kadınlar bebeklerı uyutmak ıcın odalarına gıttıler.erkeklerde gule oynaya basbasa kafaları cektıler ve o gece kadınlar bır daha donmedı yemek ıcın.ve erkeklerde bır kez olsun yerınden kalkıp gıtmedıler.bence basbasa tatıle gıtmek daha ıyı yoksa tatıl yaptıgınızı anlayamazsınız.

valla ihtiyacımda var ama:bbo: bu arada bebişin çoooooooooookkkkkkkk şeker Allah bağışlasın

ew canım benimde çok ihtiyacım var ama bebişimi bırakamam yaaa
çok teşekkür ederim canım hepimizin evladı tatlı seninkide bal kız valla yiyesim geldii şekerr gibi

ben 2 yaşında bir kızım var.biz bus ene agustaosta tatile gideceğiz.kızımda bizle gelecek.geçen sene 1,5 yaşındayken yine gitmiştik tatile.kızım bana yemek yedirmiyordu.yemeğe kalabalığa girince çok aglıyor,huzurumu kaçırıyordu,babasıda fazla ilgilenmedi sağolsun.ortama 1-2 günde alıştıda rahat ettim.kızım odada uyrken eşim balkonda güneşleniyordu,bu fikirde iyidi.yani birisi havuz başındayken diğeride bebği uyuttuktan sonra odaya kapanmıyordu.
allah yardıncın olsun.yanında birini götürmeni tavsiye ederim.benim kız kardeşim bana çokk yardımcı olmuştu.bu kezde gelecek biizimle.

daha cok kucuk canim nasil birakacaksin..
annelerinize biraksaniz bile iciniz rahat etmeyecek tatilinizi zaten yapamazsiniz
bilmiyorumda ben bir saat disarda isim oldugu zaman bile biraksam 100 kere ariyorum
annem benden iyi bakiyor gozunu ayirmiyor ama iste dayanamiyorum icim rahat etmiyor

bu sene bende gıdemıcem bebegımdende ayrılamam artık bıdahakı seneye gıderız kızlar

cnm ama esinle alakalı bişey o..benim eşim eminim benden çok ilgilencek...eşiniz ilgilenmezse keyfine bakarsa evt çok zor bir tatil olur...onuda artık siz ayarlıcaksınız..biliyorsunuz erkeklere tepki göstermediginiz sürece bazı seyleri anlamıyorlar

Bence babaneye bırakabilirsin 1 hafta olmasada 4 günlüğüne yakın biyere kaçın derim ben...4 gün 4 gündür...ilaç gibi gelir.

ı ıh ben bırakamazdım ya hem bıraksanda yine aklın devamlı onda olacak yine tatilin tadı çıkmayacak aklın çocuğundayken nasıl rahat rahat dinleneceksin ki walla ben 2 dk bırakıpta markete yada bakkala bile gidemiyorum..çok rahatsız oluyorum gözümün önünde olsun ben öylede tatil yaparım

benimde eşim gecen sene bebişimiz 4-4.5 aylıkken basbasa gidelim dedi ama ben bırakamadım çünkü ilk 6 ay anne sütü vermeliydim.. hepberaber 15 gün tatile gittik.. çokta sesi çıkmadı kuzucuğumun sadece aksamları biraz ağlardı oda deli gibi emmek istemesinden dolayı gülüm oğlum denize girmemi bile izlerdi... işte bizde bu sene kocişimle basbasa kalmak istiyoruz... ama içimizde sızım sızım sormayın... iyice büyüdü oda eğlenmeye gezmeye çok meraklı... gerçide onuda annemin yazlığına bırakıcam oda orda gezip tozacak ama eşim zayıflamaz inşallah yemek yer mi uyur mu daha temmuzun 15inde gidicez ama söylenip durmaya basladı.. çok zor ayrılmak.. ama kocişimle aynı evde birbirimizi özler olduk.. bu 3-5 gün bize çok lazım... vede sizlerre emzirmiyorsanız gidin bence..

Bu kadar panik yapmayın derim ben, annem beni ben 1 yaşındayken taaa rizeye memlekete göndermiş 3 ay kalmışım... mecburiyetten bırakmış çünkü ağbime araba çarpmış ve 3 ay hastanede yatmış kalkmışlar.Hiç sorun çıkarmamışım gayette mutluymuşum temiz hava bol gıda:)) ama bir sorun var annemler beni almaya geldiklerinde annemi tanımamışım, babaneme anne diyormuşum,annem çok içerlemiş hala anlatır...:roflol:

Son düzenleme:
Kızlar ya bebişlerinizi bırakmayın nasıl içiniz rahat edecek hem emmiyorlarmı bebişleriniz 1-2 gün gidin ama bebişlerinizi de alın:))

arkadaşlar bu formu iyiki açmışım herkezde aynı sorun mevcutmuş fakat sizi dinledim ve ortalama olarak şu cevabı elde ettim, BU YIL TATİL YOK,çünkü hakikaten bıraksak meraktan tatilin tadını çıkaramayacağız ki ben çok evhamlıyım, gitsek çocukla uğraşmaktan birşey anlayamayacağız en iyisi gitmemek tatile ayırdığımız bütçeyle meleğimize birşeyler almak , ama eşim gidebilir isterse yılda 2hafta tatili var erkek arkadaşlarıyla gitisin bize ayırdığı bütçeyi kızmız için değerlendirsin , bu arada pekte istemiyorum yalnız arkadaşlarıyla gitmesini Kötü Kazenama onada kıyamıyorum,:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…