- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Ya birazda gittiğiniz yerlere bağlı biz Batı Karadeniz illerinde gezmiştik. Yanımızda kız erkek kardeş kuzenim ve kızın nişanlısı vardı. Yanımda başka bi kadın olduğu içinde rahat ettim ben biraz. Bazı yerlerin girişinde eşim gitti gezdi ben çocuğun yanında bekledim sonra eşim geldi ben gittim gezdim yani böyle dönüşümlü de yaptık ama diyorum ya bebeğim küçüktü en büyük avantajı bu. Sizinki de küçük kanguru hatta sling bile kullanabilirsiniz kilolu bi bebek değilse. 6 aylıkken gittiğimiz 2 günlüktü ek gıda sorun olmamıştı , bir iki de hazır organiklerden almıştım mama kullanıyodu öyle kolaydı ama daha uzun süre nasıl olurdu bilmiyorumBebeğim araba seviyor, maşallah öyle aksi bir bebek değil, eşim de tam sizinki gibi bir tatil hayal ediyor, daha çok yer görmüş olacağız diyor, gittiğimiz şehirlerde en güzel yerlerde kalırız yine dinleniriz yine yüzeriz diyor lakin aklıma yatmıyor hiç...
Eğer gönlünüz yoksa hiç açık kapı bırakmayın ama bence gezmeli tatil çocuk ya 4-5 yaşlarında olmalı ya bu kadar küçükken. Aralık yaşlarda zor olur gibi geliyor.
Kusur bakmayın bebek peşine gezince yorum yarım gitmiş
Son düzenleme: