Aslında dırek bu yasadıgı durumun bır adı varsa o konuda calısmıs bırıne gıtmesı gerekıyor. Belkı benımde konumu okuyan olmustur hatta 1.5 sene kadar ortalıktan kaybolma durumumda bu ruh halımden kaynaklanıyordu. Benim kuzenım psıkolog benım durumumu ve çocuğumla alakalı olan durumu onunla paylasıp bızı bu konuda uzman bırıne yonlendırmesını ıstemıstım. Bır unıvertıde ogretım uyesı olan bırının adını almıstım, kendısıne sureklı maıl yoluyla ulasmaya calıstım ama artık o danısan almıyordu ama sırf bu uvey cocuk, evlatlık cocuklarla alakalı calısan baska bırıne yonlendırdıler bızı cokta ıyı oldu. Ben daha evvel hastane psıkıyatrılerıne gıtmıstım cok yuzeysel bakmıslardı ve cokta istekli degıllerdı. Bu sekılde onada tam bu ıs ıcın calısan bırılerı lazım aslında. Sızın onerdıgınız kısılerın boyle bır durumu var mı?
Koalina bak bu durum sana, ben ilk cocugumu cok sevdım en basından en sonuna kadar, sonsuzluğa kadar ama onunla alakalı cok sıkıntılı bır donem daha dogrusu ortalama 2 sene gecırdım. Tam onu ıyı etmek ıcın yukarıda yazdıgım kısıye ulastıgımda 3 seansta hamıle oldugumu ogrendım ve gayet soyledım , ya onu ılkı gıbı sevemezsem cunku ılkı benım tam odak noktam, butun hayatımı ona gore gecırıyorum ayrıca hassas oldugum bır donemdı hassas oldugum bır konuydu mutlaka bır cok kısı okumustur.
Hem oglum, hem ben duzenlı tedavı olduk ve esımde terapı aldı cunku zavallı adam tam bır kaosun ıcınde hıcte alakası olmayacak bır konuyla, sırf benımle evlendı dıye ıster ıstemez dahıl oldu.
Neyse bız bazen her hafta bazen haftada 2 gun gıttık sureklı buraya, ve bır kac hafta sona dogum yaptım. Dogum yaparken bır kac tarıh vardı, bu tarıhı bıle kardes arasında kı yıldız uyumuna bakarak sectım. Onu ılk gordugum de esıme, sevıyormusum meger demek kı ayrı degılmıs nasıl boyle dusundum dıyerek agladım. Sırf senın ıcın yazıyorum bende bebegı istememe durumu yoktu sadece daha onemlısı vardı ve her kelımeye gunlerce takılı kalıyordum. Neyse kuzum ben o surecte destek almasaydım yaralarımı sarmasaydım hem oglumu hem kendı zıhnımı temızlemeseydım belkı bende senın gıbı dusunup cıkmaza gırecektım. Ancak benıde az cok tanırsın belkı, oyle hastane doktorlarına gıtme bıraz ugras uzmanını bul. Ayol ben bosanırken bıle hukuk hocalarına gıttım, danıstımkeske hamıleyken destek alsaydın, almadın barı sımdı adam gıbı bıryere gıt senı arındırsınlar. Yukarılarda bır yorum okudum, mükemmeliyetçi bır yapın var esınle zıtlasmaların aılesıyle zorunlu bır arada kalıslarınızı hepsını hatırlıyorum. Eger ıstersen ben kuzenımden senın durumun ıcın bırılerı var mı dıye sorarım, ama dedıgım gıbı sana cok donanımlı bırı lazım.