Sorunlar benim olarak kalacak. Bilmiyoruz belki çözülmeyecek şeylerdir, belki ömür boyu aynı hislerle debelenip dururum kim bilir... Ama adam da her eve geldiğinde ağlamaktan üstğ ıslanmış harap bir kadın görmek zorunda değil.
Niye kendine bu kadar haksızlık ediyorsun ? Yani sen bu kadar güçsüzmüsün ?
Silkele biraz kendini. Konunu güncellemeni yeni okudum.
Yorum yapmamayi dusundum ama üstteki yorumu okuyunca şaşırdım.
Sana şunları hatırlatayım belki faydası olur....
Sen bebeğini 9 ay karnında taşıdın
Sen bebeğini doğurduk
Sen konunun başında yazdığın bütün o olumsuzlukları yavaş da olsa atlatmaya başladın
Eskideki senle şimdiki sen arasında tek fark ne biliyormusun bir bebeğinin olması. Düşünsen e bu nasıl güzel bir mucize. Bilimsel açıcam düşük duygusal bakmıyorsan olaya
Ileriyi düşün yürümeye başlayacak peşinden gelmeye çalışacak düştüğünde güleceksin belki ağlayacaksın.
Ona baktığında ve o sana baktığında senin gözlerinin ta içine nasıl gülümseyecek göreceksin.
Bunları hiçbişeye değişmeyeceksin
Güzel güzel değişik giysiler alacaksın. Bazen arı olucak bazen kedi. Bazende denizci bi bakmışsın kocaman olmuş
Okula gidicek takdirleri seni nasıl gururlandiracak biliyormusun? Bilmiyorsun ama goreceksin.
Bir gün üniversite bitirecek çok güçlü olucak çünkü annesi çok güçlü!
Bir gün evlenecek ve o gün bütün bunları hatırlayacaksın. Belki gözünden bir damla yaş alıcak tüm bu günler için.
Zoe günler geride kalır. Kötü düşünceleri ayrılma v.s fikirleri kafanızdan atın.
Bunlar sizin düşünceniz değil, kendinizi işe yaramaz olduğunuzu düşündüren o beyninizin 1cm2 sini yok edin ve kendinizi güzellikler le gelecekteki güzel günlerle doldurun.
Kendinize her şeyin güzel olacağını telkin edin.
Hani derler ya ne ekersin onu biçersin diye. Beyninize yemyeşil filizler ekin