- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 981
- 33
Sağolun çok iyi geldi...İnşallah vakit geçtikçe daha iyi olup biz de tam bşr aile olabiliriz.
Yani bilmiyorum bıraksam bırakırım ama sanki çok dilinden anlamıyo kimse. Bakabiliyorum onda sorun yok ama işte bir zaman geliyor kendime özel bir şey yapmak istiyorum. Bırakıp çıksam bile koyveremiyorum. Bu his beni mahvediyor en çok. Kuaförde kadın kocaman kızıyla uğraşınca "Allahım hiç kafam rahat etmeyecek mi be de mi böyle olcam" diye ağlayarak çıkıyorum. Oysa moral bulmaya, kafa dinlemeye gitmişim. Veya dışarı çıkıyorum çocuksuz bir çift görünce kıskanıyorum.
Geçmişin pişmanlığı da var, onca boş zamanım vardı neden yapmadım şunları şeklinde.
Artı nasıl bir çocuk yetiştiririm endişesi ve her şeyin gözümde büyüyüp dev gibi olması.
Herkes geçer diyor, belki 2-3 yaşlarında geçmeyebilir benimki ama büyüdükçr illa ki severim değil mi
Konuna hiç cevap yazmadım ama hep takip ettim. Yorum yazanlar hep sana sen çok iyi anne olacaksın dediler ya.İşte şu kızarttığım cümlelerin var ya onlar o kadar bariz belli ediyor ki senin çok iyi anne olacağını. Sen yetiştirme konusunda endişelisin ya yetemezsem korkusunu bastıramadığın için böyle hislere kapılıyorsun bence. Tamam çocuk büyütmek kolay ama önemli olan yetiştirmek yoksa çocuk dediğin öyle böyle büyüyor. Benimde 10 gün sonra kızım 6 aylık olacak ilk başlarda ben bu çocuğa bakamam yani severim oynarım ama ben yetiştiremem diyordum ki zamanla azaldı o duygu. Alışıyorsun sevgisi artıyor hareketlendikçe seni tanıdıkça uykudan uyanınca seni görünce gülümsemesi. Biraz kendine zaman tanı o dünyaya, sen ona alışıyorsun. Ben ki üşengeçlikten aç aç otururdum, ağzıma tek lokma atmadığım günlerim olurdu sabahtan akşama kadar.Sırf üşeniyorum diye yemek yemezdim. Şimdi evladım için yoğurt mayalıyorum evde bisküvi yapmaya çalışıyorum kefir mayalıyorum hazır şeyler yedirmemek için neler öğrendim neler. Ki annem edebiyat çocuk moçuk doğuramaz bakamaz diye benim hamileliğim boyunca ağladı kadın o kadar beceriksizdim yani. Ama geçti alıştım ben de herkes gibi. Evet senin yardım alman gerek bunu en iyi sen bilirsin ihtiyacın olup olmadığını. Bu zamana kadar hiç yorum yapmadım sana ama hep dua ettim hep aklımdaydın.