- 9 Mayıs 2011
- 13.830
- 28.700
Yani.ben size katiliyorum.
Mesela ben de babami lise 2de annemi de uni okurken kaybettim. Suan herkesin annesi yanindayken, lohusaliginda nazlarken kizina bebek gibi bakarken ben yalnizdim. Torunlarini hicbir zaman goremeyecekler. Varligini bile bilemeyecekler. 1 kere parka gidemeyecekler.
Herkes hergun bebegini ananeye birakirken benim cocugum ananeyi hic tanimayacak.
Bu benim cocugum olmuyor sukret/simarma tarzinda dusunenlerin bakis acisiyla dusunursem, her konuya girip annesiyle babasiyla ilgili konu acip sikayet edenlere, halinize sukredeceksiniz, zorluklarini anlatmayacaksiniz, anlasmak zorundasiniz vs yazmam lazim, neden cunku benim annem+babam yok
Yapmadim bunu, yapmam da cunku gercekten sacma. Olay kim daha cok çile çekti meselesiyse de onda da yarismak kolay, zira annem öldü birkac ay sonra evde yangin cikti, ayak ucumda bulunan elektrik sobasindan dolayi ölümden döndüm... Sabahina kalkip finallere girdim. Hocalara da gidip aglamadim not istemedim. O şartlarda BA aldim kendi hakkimla aldim.
Uzattim kusura bakmayin ama bu ayrimi yapmak istedim. Hayata o sekilde bakarsak yanariz yani isimiz zor...
Acıların en büyüğünü yaşamışsınız ve gayet sağlıklı bir düşünce tarzınız var.
Allah mekanlarını cennet etsin bu arada.
Alıntı yaptığım arkadaş da zor zamanlar geçirmiş gerçekten, ama yazdıkları rahatlatacak cinsten değil, ne derdin var demenin ötesine geçememiş bence.
Kayınvalidemin yaşadığı zorlukları dinlemekten gına geldi bize, çocuk bu gece uyutmadı diyecek ol, birinci çocuğundan beşinci çocuğuna kadar anılarını dinle.
Kolay değil uykusuzluk yavrum de, sadece bunu de, kolay mı annelik diye başlayıp ben neler çektime bağlamaya ne gerek var her seferinde.