- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
-
- Konu Sahibi sadevehuzurlu
Bence bi sure blendirdan gecirip verin kusmayi unutsun bi sure. 1 2 hafta kadar. Daha sonra 1 ogun catalla ezip bir ogunu blendirlayip verin. Bir anda puturluye baslamayin. Boyle boyle ogrenecektir.6ayında başladım ek gıdaya ilk ayında çok fazla kusma filan yoktu ek gıdayı çok az veriyordum zaten bazen yemiyodu bile ondan sonra nasıl olduysa kusmaya başladı mesela kıyafet giydiriyorum giymek istemedi bi an önce kalkıp oynamak istedi öğürdü kustukusmayla yaptırmaya çalışıyo bazı şeyleri yapmamaya çalışıyorum huy edinecek diye ama çok zorluyor beni
Tşk ederim canım deniyicem inş işe yararBence bi sure blendirdan gecirip verin kusmayi unutsun bi sure. 1 2 hafta kadar. Daha sonra 1 ogun catalla ezip bir ogunu blendirlayip verin. Bir anda puturluye baslamayin. Boyle boyle ogrenecektir.
Bende ayni sorunu yasamistim bu sureci uygulayarak atlattim. Bi anda duzelmez zaman istiyor
allerji testi yaptırdın mı canım.. bizim komşunun da bebeği hep kusardı ne yerde. doktorlar reflü deyip gönderdiler. çocuk aylarca çekti bu sıkıntıyı. sonra baktılar ki meğerse allerjik bir durummuş. allerji konusunda uzman bir doktora göster derim. meyve sebze fileleri bak bebekler için.. içine yumuşağa yakın şeftali kayısı salatalık elma haslanmış havuç patatez brokoli onlardan koy. eline ver. kendi yemeye çalışsın. boğulma tehlikesi de yok hem. hoşuna gider de alışır belki yavaş yavaş. ben çok faydasını gördüm o filenin.Emziriyorum canım bugün ne yediyse kustu sinirlerim çok bozuldu ben zorladıkça o kustu haklısın yani zorlamıcam bundan sonra ama hiç katı bişe vermiyecek miyim yani napiyim
Yok canım yaptırmadım götürdüm doktor ilgilenmedi bile doğru düzgün kilosuna baktı hiçbişeyi yok abartıyomuşum gibi davrandı anlamıyorlar ki ben ne yaşıyorum o kilosunu 6 ayına kadar aldı zaten durdu sonra anlatamıyorum bi türlüallerji testi yaptırdın mı canım.. bizim komşunun da bebeği hep kusardı ne yerde. doktorlar reflü deyip gönderdiler. çocuk aylarca çekti bu sıkıntıyı. sonra baktılar ki meğerse allerjik bir durummuş. allerji konusunda uzman bir doktora göster derim. meyve sebze fileleri bak bebekler için.. içine yumuşağa yakın şeftali kayısı salatalık elma haslanmış havuç patatez brokoli onlardan koy. eline ver. kendi yemeye çalışsın. boğulma tehlikesi de yok hem. hoşuna gider de alışır belki yavaş yavaş. ben çok faydasını gördüm o filenin.
Benimde bugün çok işim var bi eve gidiyim de hepsi beni bekliyoBen simdi uyandim hemen kk ye girdim gunde 20 kere giriyorumdur.
Kizim hala uyuyo:)))) uyaninca kahvalti yapicak sonra temizlik yapicam evi b.k goturuyo
Başlamıştım canım devam edemedim tam anlamıyla ama dikkat ediyorum sadece
Aynen canım bende sevdim burayıBen burayi watsap grubu gibi görmeye baslaidm artik varya surekli2 girip bakiyorum
Ve sizleride cok sevdim coo isindim
Hayirli cumalarimiz olsun ins.
en kısa zamanda alerji testi yaptır annesi..Yok canım yaptırmadım götürdüm doktor ilgilenmedi bile doğru düzgün kilosuna baktı hiçbişeyi yok abartıyomuşum gibi davrandı anlamıyorlar ki ben ne yaşıyorum o kilosunu 6 ayına kadar aldı zaten durdu sonra anlatamıyorum bi türlü
Döküntü gibi bişe yok ama herşeye mi alerjisi varmış o çocuğun yani anlayamadımen kısa zamanda alerji testi yaptır annesi..
Oooo masalah canim senin gunun berektli bugun
Ama kadin olmak kismi gercekden zor
Su ese kahvalti hazirlama kismini bi ben rutin yapamadim yaa esimde cok kziiyo niye hazirlamiyon diye ins bende rutin haline getiririm bunu ya
Misafirler yemeklimi caya mi canim hazırlığın varmi hamarat anne
Burayı baya okumuştum güzel şeyler varYeni bir topik buldum, çok güzel kızlar, ordan da öğreneceğimiz pek çok şey var, bilginiz olsun, link atıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cetvelciler-hizaya-girdi-is-basindalar.812366/