Bebekli Evde İşler Nasıl Yürüyor?

Bence bi sure blendirdan gecirip verin kusmayi unutsun bi sure. 1 2 hafta kadar. Daha sonra 1 ogun catalla ezip bir ogunu blendirlayip verin. Bir anda puturluye baslamayin. Boyle boyle ogrenecektir.

Bende ayni sorunu yasamistim bu sureci uygulayarak atlattim. Bi anda duzelmez zaman istiyor

Tşk ederim canım deniyicem inş işe yarar

Emziriyorum canım bugün ne yediyse kustu sinirlerim çok bozuldu ben zorladıkça o kustu haklısın yani zorlamıcam bundan sonra ama hiç katı bişe vermiyecek miyim yani napiyim
allerji testi yaptırdın mı canım.. bizim komşunun da bebeği hep kusardı ne yerde. doktorlar reflü deyip gönderdiler. çocuk aylarca çekti bu sıkıntıyı. sonra baktılar ki meğerse allerjik bir durummuş. allerji konusunda uzman bir doktora göster derim. meyve sebze fileleri bak bebekler için.. içine yumuşağa yakın şeftali kayısı salatalık elma haslanmış havuç patatez brokoli onlardan koy. eline ver. kendi yemeye çalışsın. boğulma tehlikesi de yok hem. hoşuna gider de alışır belki yavaş yavaş. ben çok faydasını gördüm o filenin.

Günaydın tatlı annişler

Eşe kahvaltı hazırlanır, o arada bebekle ilgilenilir, eş uğurlanır, kanguruyla acele kahvaltı edilir, emzirilir, kkya girilir, umarım uyur, çamaşır yıkanacak, akşama misafir var, ev toplanacak, wc yıkanacak, banyo yapılacak, kadın olmak zor yaa

Oooo masalah canim senin gunun berektli bugun
Ama kadin olmak kismi gercekden zor

Su ese kahvalti hazirlama kismini bi ben rutin yapamadim yaa esimde cok kziiyo niye hazirlamiyon diye ins bende rutin haline getiririm bunu ya
Misafirler yemeklimi caya mi canim hazırlığın varmi hamarat anne

Yok canım yaptırmadım götürdüm doktor ilgilenmedi bile doğru düzgün kilosuna baktı hiçbişeyi yok abartıyomuşum gibi davrandı anlamıyorlar ki ben ne yaşıyorum o kilosunu 6 ayına kadar aldı zaten durdu sonra anlatamıyorum bi türlü

en kısa zamanda alerji testi yaptır annesi..

2 kişi karıkoca çaya geliyo cnm, bebek görmeye.. Dün börek ve yaşpasta yaptım bugun 1 de salata yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…