- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
-
- Konu Sahibi sadevehuzurlu
Ayyy cnm benim bebegim alerjik butun drlar kilosu iyiyde tamam diyor ama iste oyle olmuyor ona dokunan yiyecekleri az cok biliyorum az bisey kacsa bebegim cok kotu oluyor drlara itimatim kalmadiYok canım yaptırmadım götürdüm doktor ilgilenmedi bile doğru düzgün kilosuna baktı hiçbişeyi yok abartıyomuşum gibi davrandı anlamıyorlar ki ben ne yaşıyorum o kilosunu 6 ayına kadar aldı zaten durdu sonra anlatamıyorum bi türlü
Ne gibi rahatsızlığı oluyor benimkide alerjik te bilmiyor muyum yoksaAyyy cnm benim bebegim alerjik butun drlar kilosu iyiyde tamam diyor ama iste oyle olmuyor ona dokunan yiyecekleri az cok biliyorum az bisey kacsa bebegim cok kotu oluyor drlara itimatim kalmadi
Ishal emmeme kusma karinda kramplar huzursuzluk mukuslu kaka gibi sikayetlerimiz var diyet yaparsam super en ufak bir kacamakta pilimiz bitti demektir ama dr gore biseyi yokNe gibi rahatsızlığı oluyor benimkide alerjik te bilmiyor muyum yoksa
Ishal emmeme kusma karinda kramplar huzursuzluk mukuslu kaka gibi sikayetlerimiz var diyet yaparsam super en ufak bir kacamakta pilimiz bitti demektir ama dr gore biseyi yokNe gibi rahatsızlığı oluyor benimkide alerjik te bilmiyor muyum yoksa
Diyet nasıl canım, neler yiyosun neler yemiyosun, benzer şikayetler kızımda var ama hiç şüphelenmedim alerjiden, sadece gaz yapanları yemiyorum, alerji testini hangi dr yapıyo, ben de mi gitsem napsamIshal emmeme kusma karinda kramplar huzursuzluk mukuslu kaka gibi sikayetlerimiz var diyet yaparsam super en ufak bir kacamakta pilimiz bitti demektir ama dr gore biseyi yok
Ayy dur ya aklina sokmus olmayim simdiDiyet nasıl canım, neler yiyosun neler yemiyosun, benzer şikayetler kızımda var ama hiç şüphelenmedim alerjiden, sadece gaz yapanları yemiyorum, alerji testini hangi dr yapıyo, ben de mi gitsem napsam
Tesekkur ederimalinti yapamadim cocuktan aceleyse yaziyorum. Eeikleri soran arkadsim yaptim oldu. Bi kiloya yakin erik bir armut iki nektarin vardi. hepsini dogradim ustunu iki parmak gecicek kadar s7e azicik sekerle kaynattiim. oldu. mayhos bir tadi var
hahah bu şey gibi oldu ben cektım gelın de ceksın dıyen kaynanalar gibi
Ben hamileyken küçük bebekleri olanlar bunlar iyi günleriiiiiinnnndoğsun da gör bak bugünlerini mumla arayacaksıııınnnnn... derlerdi sinir olurdum.
Evet bebek ilk üç ay zorluyor ama seni anlamaya başladıktan sonra zorlukları keyifli hale geliyor.
Şimdi seni görünce benim de öyle diyesim geldi gıcıklık olsun diye
Ben hep kuruyom ama kalkmiyom hakkina giriyom adamin yaaa ama neyseki oruc geldiiiii
canım o bebekte de döküntü yoktu sadece herşeye kusuyordu. doktorlar reflü diye geçiştirdiler hep. aslında allerjiymiş. döküntü yoktu.Döküntü gibi bişe yok ama herşeye mi alerjisi varmış o çocuğun yani anlayamadım
Anladım canım dikkate alıcam bunu yaptırıcam testicanım o bebekte de döküntü yoktu sadece herşeye kusuyordu. doktorlar reflü diye geçiştirdiler hep. aslında allerjiymiş. döküntü yoktu.
Ben is yapamiyorum canim. Kizim durmuyor uyanikken sürekli kucak istiyor. Yemegi esim gelince anca yapabiliyorum ya da esim yapiyor. Ne güzel pratik bilgiler vermissiniz keske bende yapabilsem. Kişisel ihtiyaclarimi bile gideremezken bu söyledikleriniz bana hayal gibi geliyor. Kizim uyuduktan sonra yapayim diyorum ama yorgunluktan bitap düştüğüm icin önceliğim uyku oluyor. Zaten gece uykusu da uzun degil. Genelde saat basi uyaniyor, en fazla bir bucuk saat uyuyor. Uykumu bile alamiyorum. Eşim elinden geldigince yardimci oluyor ama ona birsey demek istemiyorum kpss ye hazirlaniyor. Ders calisacagi yerde ev islerine yardim edince vicdanim sizliyor. Hem ise gidiyor hem sinava calisiyor bi de eve gelip ev islerine yardimci oluyor. Haftada bir gün izni var haliyle ders calisarak geciriyor zamaninin cogunu. Bebekle ilgilenmeyi cok istiyor keske sinav olmasa hep kizimla olsam diyor. Bebegi verip de ben isleri yapayim diyemiyorum ki zaten kizim babasinda da uzun süre durmuyor. İşe basladigimda nasil olacak hic bilemiyorum.
Yazdikca yazmisim cok uzun olmus hakkinizi helal edin. İnşaAllah bende birgün sizin gibi pratik olabilirim. Şu an icin birsey yapamasam da takipteyim.
Ben hep kuruyom ama kalkmiyom hakkina giriyom adamin yaaa ama neyseki oruc geldiiiii
10 yillik evliyim 1 kez kahvalti hazirlamadim onda da cok kotu hasta idim adam haala konusuyorKaç aylık canım, eşine başarılar sana da kolaylıklar dilerim, sıkıntı olmazsa ücretsiz izin al, sakin ol, bu zor günler geçecek.
Bu akşam misafir vardı, kızım katılarak ağladı, çığlık attı, kendini attı, kabus gibiydi, çaresiz kaldık ama zor da olsa uyudu, her zorlukta bir kolaylık vardır, Rabbim gücümüzü arttırsın.
33 aylık evliyim eşimi kahvaltısız tek 1 gün bile göndermedim, mübalağa etmiyorum, kendimi de övdüğümü düşünmeyin.
Prensibim bu, düzenli bi hayat için... Ben böyle alıştım, kahvaltısız hayat eksiklik. Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin, rızkımız için sabahın köründe kalkıp hazırlanıyolar, bari karınları tok, gönülleri hoş olsun. Size de tavsiyem nolursa olsun mutfağınızda sofranız kurulu olsun:)
Nacizane fikriniz iicn tesekkurlerKaç aylık canım, eşine başarılar sana da kolaylıklar dilerim, sıkıntı olmazsa ücretsiz izin al, sakin ol, bu zor günler geçecek.
Bu akşam misafir vardı, kızım katılarak ağladı, çığlık attı, kendini attı, kabus gibiydi, çaresiz kaldık ama zor da olsa uyudu, her zorlukta bir kolaylık vardır, Rabbim gücümüzü arttırsın.
33 aylık evliyim eşimi kahvaltısız tek 1 gün bile göndermedim, mübalağa etmiyorum, kendimi de övdüğümü düşünmeyin.
Prensibim bu, düzenli bi hayat için... Ben böyle alıştım, kahvaltısız hayat eksiklik. Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin, rızkımız için sabahın köründe kalkıp hazırlanıyolar, bari karınları tok, gönülleri hoş olsun. Size de tavsiyem nolursa olsun mutfağınızda sofranız kurulu olsun:)
bende bazen kalkamıyorum mesela bu sabah gec kaldım aşkım dışarı cıkıp poğaça yıyelım dedım hayır dedı kızdı bıraz . ama cok haklısın onlar bızım için sabahın köründe kalkıp işte gıdıyolar bz bazen bı çay koyamıyorumKaç aylık canım, eşine başarılar sana da kolaylıklar dilerim, sıkıntı olmazsa ücretsiz izin al, sakin ol, bu zor günler geçecek.