Bebekli Evde İşler Nasıl Yürüyor?

Ay ne kadar guzel. Bende kizimla is yapip oyun oynamanin hayaliyle yasiyorum. Dediginiz cok Dogru ama birlikte yapma konusunda cok katiliyorum. Ben bir suredir bunu yapmiyordum. Bugun hatta onuda isin icine kattm. Baktm camasir asmaya calisiyor. Bulasigi bosaltirken zararli herseyo cikardiktan sonra onunda kurcalamasima izin verdm.hem o kesif yapti Epey oynadi. Hem Ben derledim topladm. Loyal okumaya ne zamandir devam ediyorsunuz. Ben okuyaym diye elime alinca hemen alip kurcaliyo ac laps birseyler yapiyo sonra hop agza. Dinleme kisminda pek basarili degiliz :) Birde ne gibi oyunlar oynatabilirim Siz daha tecrubelisiniz. 13 aylik kizom

Sonucunu söyle bizde yapalım

4 aylık bebekler nasıl oyun oynarlar, ne yapabilirim kızlar?
Canim bak sana tavsiyem kucuk kitaplar alip kitap okumaya basla seni oyle guzel dinler ki erken konusmasina bile katki saglar. Ah ahh keske zmninda bende erken den baslasaydim kitap okumaya biraz gec kaldim

1.5 yasindan beri hergun ama hergun 2 tane kitap yada 3 tane okuyorum. 20 dk suruyo sabah 1 tane aksam 1 tane. Cok katki sagliyor cocuklara cok faydali ben biraz gec kaldim. Ama ikinci cocugumda allah kismet ederse 4 5 aylikken baslicam. Cocugun hayal dunyasini genisletiyor.
Benim kizim konusmuyor o yuzden ustune bu kadar duskunum daha once gelisim geriligi donemimiz vardi o donemi atlattik. Simdi her ani her dakikayi en iyi sekilde degerlendirmeye calisiyorum.

Size de tavsiyem kucuk demeyin kitap okuyun surekli konusun.

Cok iyi yapmissiniz onlar bizden fazla merakli ev islerini anlatatak cocuk nesne isimlerini ogrenir. Konusmaya tesvik eder. Cocuk oyuncaktan baska seyleri de eller dokunur ve gorur. Kiyafet catal tabak vs. Devam edin boyle yapmaya..

Her turlu oyun oynuyoruz yapboz, kalem deftere bayiliyor yuvarlak yapabiliyor, kare daire yildiz gibi sekiller var onlari yerine takiyor. rutin yaptigimiz seyler bunlar simdi sulu boya aldim onune gazeteyi sercem onlugu takcam onune resim defterini koyup eline fircayi vercem bakalim kizim ne harikalar yaratacak:))))

sakın zorlama canım. iyice soğutursun yemekten. istediği kadar yesin. emziriyor musun bilmiyorum ama emiyorsa gıdasını alıyordur. sen azar azar katı gıdavermeye çalış..

merhaba kızlar . bende bebekli sayılır mıyım ?

Ben hamileyken küçük bebekleri olanlar bunlar iyi günleriiiiiinnnn doğsun da gör bak bugünlerini mumla arayacaksıııınnnnn... derlerdi sinir olurdum.
Evet bebek ilk üç ay zorluyor ama seni anlamaya başladıktan sonra zorlukları keyifli hale geliyor.

Şimdi seni görünce benim de öyle diyesim geldi gıcıklık olsun diye

sakın zorlama canım. iyice soğutursun yemekten. istediği kadar yesin. emziriyor musun bilmiyorum ama emiyorsa gıdasını alıyordur. sen azar azar katı gıdavermeye çalış..
Emziriyorum canım bugün ne yediyse kustu sinirlerim çok bozuldu ben zorladıkça o kustu haklısın yani zorlamıcam bundan sonra ama hiç katı bişe vermiyecek miyim yani napiyim

Ne zmandir boyle kac gun yada kac ay? S Sevilah
6ayında başladım ek gıdaya ilk ayında çok fazla kusma filan yoktu ek gıdayı çok az veriyordum zaten bazen yemiyodu bile ondan sonra nasıl olduysa kusmaya başladı mesela kıyafet giydiriyorum giymek istemedi bi an önce kalkıp oynamak istedi öğürdü kustu kusmayla yaptırmaya çalışıyo bazı şeyleri yapmamaya çalışıyorum huy edinecek diye ama çok zorluyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…