- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- Konu Sahibi sadevehuzurlu
ay çok ilginç bir başlık olmuş:))) ama benim anladığım kadarıyla başlığı açan arkadaş ev işleri-çocuk-eş düzenini güzel tututrmuş ancak daha da güzel olsun istiyor:))
benim de 160 günlük bir kızım var. şu an aylıksız izindeyim. ona bakmaktan keyif alıyorum. bebeğin düzenine göre evin düzeni de değişebiliyor. ancak bu süreçte öğrendiğim en önemli şey relax olmak. hiçbirşeyi dert etmeyin herşey olacağına varır. evet ben de eşime hep kahvaltısını hazırladım ama doğuma kadar. doğumdan sonra bazen hazırladım ama bir çok defa kendi hazırladı. hoş gerçi o sadece üç çeşit yediği için hazırlamak da kolay:) (süt-muz-rafadan yum)
yemek düzeni 3 hafta öncesine kadar oturmamıştı. Ancak diyetisyene gidince o da düzene girdi. şu an hayatımdaki en önemli eksiklik spor... biraz yürüsem ne güzel olacak... ergonomik kanguru aldım güya ama öyle de yürünmüyor ki...
Hoşgeldin aramıza canım, aa evet herşey daha güzel olsun istiyorum, mükemmeliyetçi bir yapım var, bazen düzen alt üst oluyor ama olsun:)
Canım ben de spor yapmalıyım, kanguru aldım, evde takıyorum ama henüz burda havalar soğuk, dışarı pek çıkamıyoruz
Ben de aylıksız izin kullanacağım raporum bitince
Bebek bakımında relax olunmalı fikrine kesinlikle katılıyorum, çok haklısın :)
bende bazen kalkamıyorum mesela bu sabah gec kaldım aşkım dışarı cıkıp poğaça yıyelım dedım hayır dedı kızdı bıraz . ama cok haklısın onlar bızım için sabahın köründe kalkıp işte gıdıyolar bz bazen bı çay koyamıyorum bundan sonra her sabah bunu düşünerek kalkıcam canım cok sağol
Rica ederim canım ne demek