- 2 Ocak 2008
- 4.470
- 3
- Konu Sahibi hanimiş
isim misim yok daha ortalikda :)
şekerım senınkının ismı bellii yaa kaynananın adı yani ayşe olacak yaa:roflol: lülülülülülühayretbirşeysin been bile unutmuyorummm yaaasırnaşık şey:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isim misim yok daha ortalikda :)
eşim kızımız olacağınıöğrendiğinden beri ELİFNAZdiye seviyo karnımı hatta akrabalarına bile elifnaz demiş adını yani psikolojik baskı yapıyo banajeyyar ama ben BEYZA adını buldum ve çok sevdim anlamı tertemiz lekesiz demek bakalım bu çekişmeyi kim kazanacak eşim nüfusa ben gitcem sen bebeğin yanından ayrılamazsın dyoooKötü Kazen
aynı dertten muzdaribiz canım benim eşimde annem İrem demişti acayip içine sindi ben farklı isimler söylüyorum bana "hiç kendini boşuna yorma nüfusunu ben çıkartacağım diyor" kızıyorm ama yine de beterin beteri vardır diye seviniyorum..Allah korusun ya annesinin ya da babaannesinin adını koysaydıı..:teselli:
şakkıdı:dilcikar:yasakkelime
şekerım senınkının ismı bellii yaa kaynananın adı yani ayşe olacak yaa:roflol: lülülülülülühayretbirşeysin been bile unutmuyorummm yaaasırnaşık şey:roflol:
bence hoş olmuş cnm telafuzu kolay kulağada hoş geliyor Nas suresi nazara karşıda okunan bi dua Allah nazarlardan korusun kızımızı:dance:
Teşekkürler canım,
Ee arkadaşlar başka yokmu bişeyler söyleyecek.sizce nasıl kızımın adı?
güzel canım koy.benim kızımın adı nasıl ela
:roflol:bunlar nedemek perıhancım ben pek yuz ıfadelerınden anlamıyomdaaa:roflol::roflol:sırnaşık şey
demek oluyor ki hayir hayir hayirrrrrrrrr