• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerinizin eşyalarini ne yapacaksiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim 3 .bebeğim ondan önceki yakın çevredeki bebeklerin hemsi büyüğüdüğü için ikinci el hiç bişeyi yok ..ama olsada farketmezdi çünkü bebek dediğin kusuyor altını kirletip üstüne bulaştırıyor kıyafet hele kışın kurumadığı için çok lazım oluyor...şimdi herşeyi yeni giydiklerini bazen 3 den fazla giyemeden büyüyor..ben arkadaşım hamile aralıkta doğuruyor yıkayıp hazırladığım hiç giydirmediğim zıbınlar var onları şimdiden toparladım arkadaşa götüreceğim..çok sevdiğim yeni olanlarıda oğluma saklıyorum..büyüyüp evden gittiğinde vereceğim...bebeklik hatıraları..iki çocuğumada öle yaptım..çok sevdiklerimi sakladım ilerde vereceğim..resimleri olan kıyafetler genelde..ister saklar ister kendi bebeğine giydirir..bir nostalji bana göre...ve etrafmızda ihtiyaç sahipleri oluyor söylüyor eş dost topluyor onlara gönderiyorum..okadar ihtiyaç sahibi varki benim kızımın bebekliğinde bir fakir aile vardı sadece bir döşek bir yer yatağı varmış evinde...yeni bebeği olmuşş sadece bir battaniyeyle bakıyormuş çocuğa..giydiğim giydirmediğim ne varsa fazlasıyla o kişiye göndermiştim..hatta antibiotik,, ateş düşürücü, burun spreyi vs alamayacağını düşündüğüm ne varsa göndermiştim..mirmirmirmir

Son düzenleme:
Back