Bebek Beslenmesi bebeklerinizi kaç saatte bi emziriyosunuz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim oglum da 8 günlük 2 saatte bi iki gögsümü emziriyorum gazi falan da ciktiktan sonra bu sefer de uykuya dalmak icin emmek istiyor emzik niyetine emzigik verince de almiyor zaten gunduzleri hep uyuyo geceleri uyanik daha uyku duenimiz de oturmadi karmakarisik gidiyor bakalim

Benim oglum da 8 günlük 2 saatte bi iki gögsümü emziriyorum gazi falan da ciktiktan sonra bu sefer de uykuya dalmak icin emmek istiyor emzik niyetine emzigik verince de almiyor zaten gunduzleri hep uyuyo geceleri uyanik daha uyku duenimiz de oturmadi karmakarisik gidiyor bakalim

bızımkı ılk baslarda 2 saat emdıgını bılırım ve dıkkat et uykuyla emmeyı bagdastırıyomus bebekler bu sefer memede uyumaya baslıyo ve sen kıyamayıp hıc bırsey yapamıyorsun benım oyle olmustu cok zor alıstırdım .... gece ve gunduzu ayırt etmesı ıcınde gunduz hep ınsan olan yerde tv acıkken falan uyut gece yattıgı yer los sakın olsun ve ben besıgıne sadece gece uykusu ıcın yatırdım su an cok duzenlı gece ve gunduz uykumuz var...

X