Benim oğlum aslında iştahsız değil. Boyu, kilosu da yerinde ama yedirmek için biraz ısrarcı olmak gerekiyor. Ayrıca eline oyalayacak bir şey veya tv açmak gerekiyor. Yoksa yiyecek bile olsa çok yaramaz olduğu için kaşığı uzattığımda kaşığı tutmaya ya da vurmaya çalışıyor. Sonuç: her yer batıyor. İstediği kadar yesin desem 5-10 kaşık alır durur. Bazen yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum. Eskiden daha kolay yiyordu sanki.
Öbür taraftan eline elma dilimi ya da ekmek, bisküvi vs verdiğimde kendi kendine çok güzel yiyor.
Yemek istemediği zaman zaten ne yapsan yemiyor.Kafasını öyle bir kaçırıyor ki nerdeyse mama sandalyesinden düşecek oluyor. O zaman yedirmiyorum.
Siz napıyorsunuz? Tüm tabağı, sorun çıkarmadan oyunsuz, tv siz yiyen bebek var mı?
Öbür taraftan eline elma dilimi ya da ekmek, bisküvi vs verdiğimde kendi kendine çok güzel yiyor.
Yemek istemediği zaman zaten ne yapsan yemiyor.Kafasını öyle bir kaçırıyor ki nerdeyse mama sandalyesinden düşecek oluyor. O zaman yedirmiyorum.
Siz napıyorsunuz? Tüm tabağı, sorun çıkarmadan oyunsuz, tv siz yiyen bebek var mı?