Bebek Beslenmesi bebeklerin dönmesi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

baby_on_board

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
42
1
36
İstanbul
kızlar bebğim 6 ayı birkaç gün geçti. yüz üstü durmayı hiç sevmediği için mi bilmiyorum ama yüz üstü birkaç kere döndüğünü gördük ama devamını getirmedi. doktor önemli olmadığını söylüyor ama bundan sonra döner mi acaba? öyle dursa biraz daha oyalanır diye istiyorum bende sırt üstü bir süre sonra sıkılıyor ya kucağa alıcan yada yanında sürekli oynatmaya çalışcan

elebettde donecekdir
bebekelr fabrika çiki$i deilki hepsi ani duz hizadan gitsin
2 aylikkende done bilir daha geçde
benim kizim 7 aylikken döndü ya$inda yurudu
oglum 9 aylikken döndü 15 aylik yurudu, ikiside saglikli çok $ukur..
ha belki emeklemeyebilir, emeklemeden yuruyen olyormu$ ama donmemesi hasta deilse imkansiz
dr da onemli deil demi$ zaten
keyfinize bakin, bebeginizi gule gule buyuutn ...

benim oğlumda 7aylık öyle tam anlamıyla dönmüyor ama diğer hareketleri iyi çok şükür ..ben bir yerde okudum çok hareketli bebekte eninde sonunda yürür sürekli yatan ve bakan bebekte birinin görsel duyuları daha aktif çalışır diğerinin fiziksel..dışarda da görürüz ya kimi insan çok hareketlidir kimi ise daha sakin buda onun gibi doğuştan insanın kişiliği az çok belli oluyor endişe etmenize gerek yok güle güle büyütün bebeğinizi

arkadaşlara katılıyorum motor gelişim bir yoldur her bebek bu yolda yürür ama hızlı ama yavaş önemli olan sağlık gerisi zamanla gelişiyo zaten. sağlıkla büyütün bebişinizi...

Back