oğluşumun hala dişleri yok tay tay durabiliyo kendi tutunup rahatlıkla kalkıyo tekrar çömeliyo kendi başına tekrar yere inebiliyo sıralıyo seri bi şekilde bi kaç adım atabiliyo müzik duyunca dans ediyo yani olduğu yerde sallanıyo :) anne diyo baba diyo gel gel yapıyo eliyle cee yapıyo yüzünü elleriyle kapatıp gel dediğim zaman geliyo :) kızdığımı anlıyo ve devam etmeyim diye şirinlik yapıyo telefonla konuşmayı çok seviyo karşıdakine cevap veriyo kendince şimdilik aklıma gelenler bunlar RABBİM HEPİMİZİN EVLADINI KORUSUN
biz yürümeye başladık :)
1-2 adımı yürümekten saymıyorduk ama c.tesi 4-5 adım falan atmaya başlayınca artık oldu bu iş dedik
darısı başınıza[/QUOTE
tebrik ediyorum çınarı..........veeeeeeeeeeeee bizde başladık yürümeye ...........baya bi 5-6 adım gidiyoruz.......9buçuk aylığız daha şubatın son günü doğmuştu...darısı diğer bebişlerin başına
maşallah tüm bebeklere
benim kzızım hiç bir şey yapamıyor şu anda ne emekleme ne yürüme tay tay bile duramıyor 2.dişimiz yeni çıkıyor desteksiz oturuyor ama bir süre sonra yana kaykılıyor oturup kalkamıyor yani çok üzülüyorum çok üzüntümü size anlatamam şu an bile gözlerim doldu
maşallah tüm bebeklere
benim kzızım hiç bir şey yapamıyor şu anda ne emekleme ne yürüme tay tay bile duramıyor 2.dişimiz yeni çıkıyor desteksiz oturuyor ama bir süre sonra yana kaykılıyor oturup kalkamıyor yani çok üzülüyorum çok üzüntümü size anlatamam şu an bile gözlerim doldu
özlemcim bir kere başlayınca alkış konusunda önüne geçemiyorsun tvde herhangi bir programda en ufak bir alkış sesi duysa hemen eşlik etme telaşına giriyor :)
belkısçım valla çınar ağustos- eylülden beri tutunarak yürüyordu zaten
fakat araya hastalıklar ev taşıma işi falan girince tam çocuk kendi başına elini bırakıp adım atma niyetine girmişken 1 ay kadar yere bırakamadık neredeyse hergün annemler kayınvalideler falan birlikte kucaktan kucağa
eve taşınıp yerleştiğimizde sanki ayakta durmayı unutmuş gibi garipsedi yavrum :S
ancak toparladı eski formunu :)
fakat aklınızda olsun yürümesi için mutlaka bileklerini saran boğazlı ayakkabı alın
bu ayakkabılar adım atarken bileklerinin dönmesini engelliyor ve düzgün ve dengeli basmalarını sağlıyor
yarın fırsat bulursam ayakkabılarımızın resmini koyayım size fikir versin
bizimkine çok faydası olduğuna eminim