bebeklerimizin marifetleri...

bütün bebişler emekliyor bizimkinde yok hala (

Rahatsin yani yerimseniben
Bende artik resmen gözünün icine bakiyordum emeklesin diye ama sürekli efe ariyorum evde ya kablo pesinde ya terlik yada köse sehpalarin altinda. kapilar aciksa cöp kovasina yada bulasik makinasina gidiyor.
Bu halleride güzel ama yorucu, belkide emeklemeden yürüyecektir annesi.

emekliyor hele kapıyı açık bulduğunda adete uçuyor
koltuklara tutunup yürüyor ama tek başına ayakta durmaktan çok korkuyor
eline ekmek ,bisküvü,elma,poğaça ne versem yiyiyor(yada emiyor)
4 tane dişimiz çıktı
pirizler,kablolar,bulaşık makinesi,kumanda ve telefonlara aşığız(oyuncak da neymiş ki beyefendi için)
ama uzun süre desteksiz oturamıyoruz ve
uyumuyoruz uyumuyoruz uyumuyoruz

ay benim oğlan da pipisini açıkta bulunca çekip çekip duruyo

benim tosminiğimde 8 ayını doldurdu yaklaşık 2,3 aydır sürünerek emekliyo bu ara hızını epey arttırdı artık yetişemiyorum sadece göbüşünü kaldıramıyo sanırım onun emeklemeside böyle devam edicek.
koltuklara tutunup kalkmaya başladı...
alkış yapıyo ...
birine gitmek isteyincede ona doğru gel gel yapıyo...
dede baba arda abla daha anlamadığım çok kelime mama yı bilinçli söylüyo arda demesine bayılıyorum...
ajda pekkanın resim şarkısının hastası onu nerde duysa hemen alkış yapıp bacaklarını sallıyo ve bağırıyo...
emziğini çıkartmak için genelde eliyle değil üfleyerek fırlatıyo...
banyo yaparken gülücükler saçıyo suyla oynamaya bayılıyo..
DıŞıMıZ HALA YOK...
eline ne versem yiyo
su ve mamasını yerken gece özellikle yüzünü gözünü mama yapıyo çok püskürtüyo..
daha aklıma gelen olursa eklerim

Son düzenleme:
benim oğlan da üffff demeyi öğrenmiş.özellikle çorbanın tel şehriyelerini üfleyip duruyor :)
babası işe giderken kollarını açıp ağlıyıo arkasından. babası kucağına alınca da sımsıkı sarılıyor ona :)
yan yatıp dirseğini yere dayıyor kolunun üstünde durup artistik poz veriyor. :)
dün doktora götürmüştüm. diş yok daha dedi. belirtisi bile yok yani. :)
yavaş yavaş kalkmaya başladı tutunup :)

dün gece oğlum uyurken acıktı ve uyandı.mızmızlanmaya başladı. yanımda yatıyordu. ben de memeyi geciktirdim biraz. oğlum 'aç' , 'aç' dedi valla.şok oldum.

ben bazen şşşşş dediğimde o da diyor. sanırım ş ve ç seslerine yatkın

Oğluşum şşşşşşşşştttt dediğimde azarladığımı anlıyor ve dudağını büküyor yüzüme bakıyor yüz vermezsem ağlıyor. gülersem hemen oda gülüyor.Evimiz laminant kocaman halı var halıda durmuyor ısrarla laminanta gidip elini yada ayağını vuruyor çıkan sesi dinliyor.Saçımı çok asılıyor.tuttumu bırakmıyor. Bıraktığında eline bakıyor saç varmı diye.

akıllı bebişe bak sen. benim oğlan geçen gün saçımı öyle bir çekti ki avcu saç doldu. ama pek de umursamıyor. olan bana oldu. kel kalırsam şaşmam-tatlicadiarzu-

akıllı bebişe bak sen. benim oğlan geçen gün saçımı öyle bir çekti ki avcu saç doldu. ama pek de umursamıyor. olan bana oldu. kel kalırsam şaşmam

Görüntü olarak babasının kopyası bir çocuk tırnağına kadar babaya bu kadarmı benzer. Eşimde kendi babasının kpyası bunlar kuşaktan kuşağa kendilerini kopyalıyor.
Zekasıda babasına benzerse ( ınşallah) birincisınıfa başladığında direk 3. sınıfa gönderirler.
Eşim 1. sınıfa başladığında öğretmenleri bunun seviyesi 3. sınıf demişler ve 3 e geçirmişler.
oğluşumda babası gibi zeki olur inşallah. Herşeyi babasına benzer inşallah

dün oğlum ilk kez kendi başına tutunarak ayağa kalktı çok mutlu oldum :dance:

3 gündür oğlumda kendisi tutunarak kalkıyor.Olduğu yerde zıplıyor çok mutlu oluyor

oğlum 2 gündür normal şekilde emekliyor. henüz çok hızlı değil ama zamanla hızlanır dimi

bayadır kimse girmemiş buraya.........
ben yazıyıom denizin marifetlerini.....
dün dil çıkarmaya başladık hani dilin dedyince dışarı çıkarıp işte burda dergibi tutuyo eliyle.............
alkış yapıyoruz.....
hala iki dişimiz var altı aydan beridir....
çekmece karıştırıyoruz bol bol...
mutfak dolabının içine saklanuyoruz bide.........
birazda hastaydık son zamanlarda..ama şimdi biraz toparladı...

ben 1 haftadır uğraşlarım sonucu nihayet alkış yapmayı öğrettim, alkışdeyince herşeyi bırakıp gülerek alkış yapıyooo, o minicik ellerini nasıl güzel çırpıyor bir görseniz yersinizşirineyi yaa

ay çok şirin oluyorlar alkış yaparken
çınar da bayram öncesinde birden başladı yapmaya
herhalde herşeyin bir zamanı var

bizim zıpır da malum facede videosunu görmüşsünüzdür kıvırıp duruyordu
eskiden oyun havasında oynardı artık seçim yapmıyor duyduğu her müziğe kendini uyduruyor
müzik yoksa da day daaay day daayyy diye kendisi şarkı söylüyor :))

bir de evde prizdi kırılacak ıvır zıvırdı falan yanına gidince kızıp hayır annecim hımmm diyordum kaşlarımı çatarak
şimdi yasak yerlere yaklaşıyor sinsi sinsi beni kontrol ediyor bakıyor muyum diye
eğer bakıyorsam hemen gösterip beni taklit ederek kaşlarını çatıp hımmm diyor
tabi bakmıyorsam anında dalıyor o ayrı PP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…