ne zamandır yazmıyordum ama sürekli takip ediyorum arkadaşlar mizgin ve diğer çocuklarımızın güzel haberlerini hasretle bekliyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkürler a.s.
aleykumselam arkadasim getiren goturen sagolsunselam,biz dün kızımla Mizgin deydik,herzaman olduğu gibi yine selam ve dualarınızı ilettim.Arkadaşlar Mizgin için kan arayışı devam ediyor,trombosit,granülosit için 0 rh+ kana ihtiyaç var.Kan borçları için kan gurubu önemli değil,desteklerinizi bekliyoruz.
Ziyarete gelmek isteyen arkadaşlar düdüklüde yemek yapabilirsiniz ama baharat koymamanız gerekiyor.iyi pişirilmiş her yemek serbest.Bu arada Mizgin hastane yemeklerini pek yiyemiyor,ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
Sizlere çok selamları vara.s.
aleykumselam arkadasim getiren goturen sagolsun
mizginimiz ve diger cocuklarimiza allah cabuk iyilesip hepsinin yuvalarina evlerine guzel odalarina donmelerine nasiip etsin insallah
selam bugün kızım rahatsızlandığı için Mizgin e gidemedik,kısmetse yarın gideceğiz,sağlık ve sevgiyle kalına.s.
Fiyuce lerde olmayınca artık kan verme olayıda bittti gibi oldu sanki.:uhm:Hiç sayfaya katılanda olmuyor.:sm_confused:Koca Ankara da konuyla ilgilenen çıkmıyor mu hiç?:a015:Onların mutlaka kana ihtiyaçları,en azından borçları vardır.:1hug:Bu sayfayı daha işlek hale getirmemiz gerek..a.s.Bi çözüm üretmeliyiz diye düşünüyorum..a.s. a.s.
evet konuya dikkat çekmek için yazıyorum,bu aralar giden yok,kana ihtiyaçları var,borçlarıda var.Biliyorsunuz borç için her kan grubu oluyor,ilgilenmenizi bekliyurz.Ayrıca Mizgin e tekrar GRANÜLOSıT VE TROMBOSıT veriliyor,tedavi için gerekli.Ben gidip geldikçe selam ve dualarınızı götürüyorum,ama gidip bir nasılsınız demek çok önemli arkadaşlar.Baştaki ilginin devamını bekliyoruz.
Sağlık ve sevgiyle kalın
a.s.GECMİŞ OLSUN ABLAM KIZINAA
GİDERSEN BİZDEN SELAM SOYLE opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
DUA DA BAŞKA ELİMDEN NE GELİRKİ DUA EDİYORUM ABLAM ALLAH AİLESİNE YARDIM ETSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bizler zaten face dende,MSN lerdende birebir ilgiliyiza.sa.s Ben gidenlerden hiç kan veren olmuyor mu onu merak ettim.:uhm:a.s.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE YATMAKTA OLAN RIZA AYDIN ADINDAKİ KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ İFLAS ETMİŞ DURUMDA, ŞUANDA YOĞUN BAKIMDA VE ACİL OLARAK HERHANGİ BİR KAN GRUBUNDAN KANA İHTİYAÇ DUYUYOR. BABASI ERCAN AYDININ TELEFON NUMARASI: 0505 366 04 16 YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARIMIZIN ARAMALARINI RİCA EDİYORUM.
Arkadaşlar...Eylül Duru nun annesi Ceyda nın notudur..İlgilenenlere duyurulur.. a.s. a.s.
canım mail olarak yolladın mı?sen yolladıysan benim yollamama gerek yok,çünkü arkadaşlar aynıa.sa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?