"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

Arkadaşlar,dün mizgin e gitmiştim,selamlarınızı söyledim,Mizgin in sağlığı için duacı olduğunuzu söyledim.Hepinize çok selamları ,sağolsunları var.
a.s.:nazar::Saruboceq:

Evet,Mizgin e bugün kızımla gittik,dün benimle gelememişti.Sınavları olduğu için gidememiştik,bayağı özlemişiz...Düne göre bugün Mizgin daha iyi.Kızımla birlikte çizim yaptılar,bizde annesi ile oturduk,sohbet ettik,sonra Mizgin le kızım çizimlere devam ederken bizde aşağı indik.
Bugün Mizgin in yeni ilacını vermeye başladılar.İnşallah iyi olacak,Mizgin bu savaşı kazanacak.Dualarınız onlarla olsun.
Sağlıkla sevgiyle kalına.sa.s.:nazar::nazar:

Cano EylülARKADAŞLAR EYLÜL BUGÜN ANKARADA ıLK KONTROLÜNÜ OLDU DURUMU GAYET ıYı ARTIK SADECE ıLıK BEKLıYORUZ.... AYRICA ANKARA DEMETEVLER ONKOLOJı HASTANESıNDE YATAN KANSER HASTASI BıR BAYAN ıÇıN A RH (-) NEGATıF KAN LAZIM KAN VERMEK ıSTEYENLERıN ULAŞIMINI HASTA YAKINLARI HALLEDECEK SADECE ARAMANIZ YETERLı YARDIMCI OLURSANIZ SEVıNıRıZ.... HASTAMIZIN KIZININ ıSMı: BURÇAK ÖKSÜZ TELEFON NUMARASI: 0 535 623 50 20

kanım AB Rh negatif ama 42 kıloyum.. keşke bende verebılırsem :( inş. negatif kanı bulursun.allah şifa versin. mailleri yolladım

Evet,Mizgin e bugün kızımla gittik,dün benimle gelememişti.Sınavları olduğu için gidememiştik,bayağı özlemişiz...Düne göre bugün Mizgin daha iyi.Kızımla birlikte çizim yaptılar,bizde annesi ile oturduk,sohbet ettik,sonra Mizgin le kızım çizimlere devam ederken bizde aşağı indik.
Bugün Mizgin in yeni ilacını vermeye başladılar.İnşallah iyi olacak,Mizgin bu savaşı kazanacak.Dualarınız onlarla olsun.

Canım arkadaşım allah senden razı olsun ne diyelim aklımız kızlarımızda olsada gidememek var görememek var çok üzülüyorum, istediğim an arayamıyorum bile durumları nasıl diye, haber getirenimiz varda bizimde içimize su serpiliyor, allah sağlıktan ayırmasın sizi yüreğiniz dert görmesin ne diyelima.s.

a.s.
:1hug:a.s.
mizginin ilaç sorunu çözüldü anladığım kadarıyla ablam buna çok sevindim ayrıntılı bir mesaj gönder bana birde bu yardım melekklerin büyük başlık altında olsa ne çok sevineçeğim kazen inaşllah bu çağrımıza kulak verir :enbuyukkk::enbuyukkk:

a.s.
:1hug:a.s.
mizginin ilaç sorunu çözüldü anladığım kadarıyla ablam buna çok sevindim ayrıntılı bir mesaj gönder bana birde bu yardım melekklerin büyük başlık altında olsa ne çok sevineçeğim kazen inaşllah bu çağrımıza kulak verir :enbuyukkk::enbuyukkk:

evet canım ilaç dün gece verildi,dualarımız kötü hücrelerin tamamen yok olması iyi hücrelerin çoğalması için.Artık Mizgin e Antalya yolu görülmeli.Az önce msn de idi fazla kalmadı,kızımla yazıştılar,iyiymiş.
Annesi ve babası yanındalar.Sizlere selamları var.
Bence YARDIM MELEKLERİ SİTE GİRİŞİNDE OLMALI,YILLAR ÖNCE BU ÖNERİYİ YAPMIŞTIM,DİLERİM GERÇEKLEŞİR
SAĞLIKLA SEVGİYLE KALŞeniza.s.:nazar::enbuyukkk:

evet canım ilaç dün gece verildi,dualarımız kötü hücrelerin tamamen yok olması iyi hücrelerin çoğalması için.Artık Mizgin e Antalya yolu görülmeli.Az önce msn de idi fazla kalmadı,kızımla yazıştılar,iyiymiş.
Annesi ve babası yanındalar.Sizlere selamları var.
Bence YARDIM MELEKLERİ SİTE GİRİŞİNDE OLMALI,YILLAR ÖNCE BU ÖNERİYİ YAPMIŞTIM,DİLERİM GERÇEKLEŞİR
SAĞLIKLA SEVGİYLE KALŞeniza.s.:nazar::enbuyukkk:
yardım meleklerisiniz siz zaten canım ablam ne güzel bi yerdesiniz allah gönülüne göre versinnnn amin:Saruboceq:

yardım meleklerisiniz siz zaten canım ablam ne güzel bi yerdesiniz allah gönülüne göre versinnnn amin:Saruboceq:

canım elimden geleni seve seve yaparım,biz onları çok sevdik,iyileşip onlar bize gelecek..a.sa.s.:nazar:
sağlıkla sevgiyle kal öptüm kocaman dünya gözeli çiçeği burnunda kayınvalideŞenizŞeniza.s.:nazar:

bugün Mizgin in babası ile telefonda görüştük,ilaç tedavisi devam ediyor,dualarımız tedavinin başarılı olması için Mizgin hayat dolu çok tatlı bir genç kızımız,sizlerinde aileyi tanımanızı isterdim...Onları tanımaktan mutluluk duyuyoruz...Çok yakında Mizgin de kötü hücrelerin tamamen yok olmasını iyi hücrelerin olmasını diliyoruz,dualarınızı bekliyoruz...İlgilenen tüm arkadaşlara sevgilera.sa.s.:nazar:

bugün Mizgin in babası ile telefonda görüştük,ilaç tedavisi devam ediyor,dualarımız tedavinin başarılı olması için Mizgin hayat dolu çok tatlı bir genç kızımız,sizlerinde aileyi tanımanızı isterdim...Onları tanımaktan mutluluk duyuyoruz...Çok yakında Mizgin de kötü hücrelerin tamamen yok olmasını iyi hücrelerin olmasını diliyoruz,dualarınızı bekliyoruz...İlgilenen tüm arkadaşlara sevgilera.sa.s.:nazar:

Haberdar ettiğin için sağol arkadaşım çok sağol hemde, konuda haberleri ileten tek sen kaldın fiyucemde sınavlarla uğraşıyordur.. Aklımızda, yüreğimizde onlarla, en kısa zamanda iyi haberlerini alalım inşallah..a.s.

Arkadaşlar bu arada kan verme işi ne durumda acaba?:sm_confused:Verenler oldu mu gidenlerden:uhm:,ya da ihtiyaç var mı acaba?Firuze dende haber yok ama onun yönlendirdiği kişilerden verenler oluyordur yine.a.s.

Haberdar ettiğin için sağol arkadaşım çok sağol hemde, konuda haberleri ileten tek sen kaldın fiyucemde sınavlarla uğraşıyordur.. Aklımızda, yüreğimizde onlarla, en kısa zamanda iyi haberlerini alalım inşallah..a.s.

Biliyorum ki sizlerinde kalbi burada dualarınız onlar için,ben sadece sizlerin selam ve dualarını götürüyor onlardan yollananları sizlere iletiyorum,biz kocaman bir KK ailesiyiz ve onlarda bizlerin geleceği yarınları.
haklısın şu aralar sınav dönemi fiyuce başta olmak üzere yardımcı olan tüm gençlere sınavlarında başarılar.
Bir siteye üye oldum,onlarda Mizgin e şifa yolluyorlar.Eylül Duru dan haberler iyi.Dilerim en kısa zamanda sizlere MÜJDELİ HABERLER VEREBİLEYİMa.s:sm_cool:
sağlıkla sevgiyle kal,Şeniza.sa.s.:nazar::nazar::enbuyukkk:

Arkadaşlar bu arada kan verme işi ne durumda acaba?:sm_confused:Verenler oldu mu gidenlerden:uhm:,ya da ihtiyaç var mı acaba?Firuze dende haber yok ama onun yönlendirdiği kişilerden verenler oluyordur yine.a.s.

Kan borçlarını soruyorsan bitti yanılmıyorsam.Bu aralar sınav dönemi olduğu için öğrenci gençler uğrayamıyor.a.s.:nazar::nazar:

can_yucel.jpg

arkadaşlar bugün dilek52 arkadaşımızla hastane önünde buluştuk,biraz kendisini bekletmiş olduk.Mizgin gece uyuyamış gittiğimizde uyuyordu.bir daha ki gidişimiz haberli olacak çünkü dilek52 mizgin le tanışamadı.Ahmet kardeşin koşturmacası vardı kan bankasındaydı genelde.Mizgin e granülosit gerekiyor.kalliste ile telefonda görüştük daha önce verenlerin listesinden yardımcı olacak.Ahmet bey kardeşimizdeki telefon numaraları silinmiş önceden numaralarını verenler kendisini arasa iyi olur,tekrar kaydetecek.Bu arada 28 ünite kan borçları var borç için kan grubu önemli değil.
Herzaman olduğu gibi sizlerin dualarını ve selamlarını götürdüm,Mizgin,annesi ve babası sizlere çok selam yolladılar.Mizgin in şu an bilgisayarı yok o nedenle yazamıyor.
sağlıkla sevgiyle kalına.s.

ne zamandır yazmıyordum ama sürekli takip ediyorum arkadaşlar mizgin ve diğer çocuklarımızın güzel haberlerini hasretle bekliyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkürler a.s.

Back