kizlar arada gelip mesaj yazmasamda gelismeleri takip ediyorum ben cok uzakta oldugum icin bol bol dua edebiliyorum allahim tum cocuklarimiza acil sifalar ver yardim meleklerimiz olan arkadaslarimizdan sen razi ol rabbim
kizlar ben bu cuma tr ye izine geliyorum ve bir ay gibi bir sure pc olmyacak hayatimda cocuklarimiz aklimda olacak hep
dualarim onlarla olacak hep
bu mubarek aylarda daha cok dua edecem onlara ve tum hastalara
ziyarete giden kardeslerim selamlarimizi soyleyin keske gidecegim yer yakin olsaydi da kendim gitseydim onlara ziyarete
ben denizlinin bir koyune gidecegim ankara ya gelmem cok zor keske imkanim olsada gelebilsem
simdilik hoscakalin yardim melekleri sizleri cok seviyorum
arkadaşlar henüz kimseyi bulamadık eylül için acil granülosite ihtiyacımız var ayrıca bulabildiğimiz kadarda trombosit istiyorlar yardımınıza ihtiyacımız var verebilecek olanları bekliyoruz trombosit vericileri için kan grubu çok önemli değil... hacettepe çocuk hastanesi bölüm 37 de yatıyor annesi tlf: 0 546 874 26 36
Babası Serkan Bey yollamış a.s.
Off geçen seferde Eylül için çok bir şey elde edememiştik zor bulunuyor bende başka sitelere yazıyorum mail atıyorum gemen seferki gibi yol izliyorum ama başarı yok...
Off geçen seferde Eylül için çok bir şey elde edememiştik zor bulunuyor bende başka sitelere yazıyorum mail atıyorum gemen seferki gibi yol izliyorum ama başarı yok...