"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

bugün arkadaşımla birlikte Mizgin i ziyarete gittik,annesiylede tanışmış olduk.Sizlerin selamlarını ilettim sağlığı için duacı olduğumuzu söyledim.Sizlere çok selamları var a.s
Mizgin bu savaşı kazanacak fenere amigo olacak,ayrıca bize rehberlik yapacak.a.s:sm_cool:

Çok sevindim arkadaşım allah senden razı olsun hiç yalnız bırakmıyorsun çocuklarımızı... a.s. ne muradın varsa versin diyelim bari elimizden başka bir şey gelmiyor... sağlıktan ayrılma inşallah..a.s.

canım benim ben onları görünce çok mutlu oluyorum,seve seve gidiyoruz,bana arkadaşlarım ve kızımda katılıyor.kızım bu aralar gelemedi çünkü hafta sonu sınavları var.Biliyorum ki sizlerde onları düşünüyor ve dualarınızı esirgemiyorsunuz.Mizginler burada Duru bebek izinde ilik dileriz ki yakında bulunur,Delil ayakta tedavide görüşemedik.Allah en kıısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını sağlayacaka.sDualarımız onlarla Mizgin rehber ve Fener amigoluğu için bir an önce iyileşecek.
Sevgiler,herşey gönlünce olsuna.s.a.s.

uzun zamandır sayfaya bakamıorm ama dier taraftan zaten takipteim kusura bakmaın vakitsizlikten yazamadım...

durucum ailesiyle evinde.. özledim aşkımı valla... oldukca iyi durumu hatta 2gun once ceydayla konustum elinden yemek alamıyorlarmıs acaip oburlasmıs:):)
mizgin icin pek ic acıcı haberler veremicem...durumu biraz kötüymüş... bi ilac bekliolar yurtdısından 20gune falan gelcek demslerdi gecen hafta...gidemedim yanına vaktm hic olmadı...nete az girio cok agrısı varmıs..yarın bi 10dk da olsa ugrucam yanına..cunku yanına az kitap almıs ve cok sıkılmıs kitapları bitmis..elimde kalan son romanları götürücem ona..
öyle..

kendinize iyi bakın ok...

bu arada yazmadan gitmeim.. beyzanur un sergisi super gecti..gidemedim ailem burdaydı ama haberlerini aldım en son 20resim kalmıstı onlar da sergi anında satılmıs..
hersey cok iyi oldu yani.. hatta trt1 trt2 bikac gazetede haberleri de cıktı...cok mutlu olduk...

gorusuruz ugrayamasam da ilgisizim sanmayın ok

serginin iyi gecmesine sevindim cocuklarimizada hergun dua ediyorum insallah hersey yolunda gider hepside sagliklarina kavusur
az ugrar oldum bu haftalarda ama bazen sadece okuyup cikiyorum yazacak bisiy bulamiyorum insallah hep guzel haber veren mesajlar okuruz diyorum herkeze guzel saglikli gunler diliyorum kolay gelsin calisanlara okuyanlara sinavi olanlara herkeze insallah

firuze hep böyle güzel haberle gel teşekürler sana a.s.a.s.

inşallh ablam mizgin ve diğer çoçuklarımızda iyi olacak gitiğin zaman benim selamlarımıda götürmeye unutmakaydirigubbakcemile5

inşallh ablam mizgin ve diğer çoçuklarımızda iyi olacak gitiğin zaman benim selamlarımıda götürmeye unutmakaydirigubbakcemile5

tamam canım gittiğimde selamlarını götürürüm,hepinizden selam götürüyorum canom.sen nasıl oldun.......?geçmiş olsun öptüm kocaman.
bu aralar uğrayamadım netede giremedim hafta içi Mizgin e gideceğiz çok özledika.s.

mizgin rahatsızmış haberi alınaça ben de çok üzüldüm inşallh düzeelir dualarımız onunla

Cano EylülARKADAŞLAR EYLÜL BUGÜN ANKARADA ıLK KONTROLÜNÜ OLDU DURUMU GAYET ıYı ARTIK SADECE ıLıK BEKLıYORUZ.... AYRICA ANKARA DEMETEVLER ONKOLOJı HASTANESıNDE YATAN KANSER HASTASI BıR BAYAN ıÇıN A RH (-) NEGATıF KAN LAZIM KAN VERMEK ıSTEYENLERıN ULAŞIMINI HASTA YAKINLARI HALLEDECEK SADECE ARAMANIZ YETERLı YARDIMCI OLURSANIZ SEVıNıRıZ.... HASTAMIZIN KIZININ ıSMı: BURÇAK ÖKSÜZ TELEFON NUMARASI: 0 535 623 50 20

Msn iletime yazdım ,az sonra mail olarak yollarım,sen nasılsın canom?a.sa.s.

evet etkinlik düzenlenmiş ama bizim haberimiz geç oldu abla mesajla gelmiş ama benim p de sorun var bende fark etiim mesajı düzelmek istedim bilgisayar kitlendi

Son düzenleme:

canım sağol siz gidiyor musunuz,nasıls oluyor?

canom bugün 5 haziran mayıs geçeli çok olmuşşşşşşşşşşşş

Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin..dualarımız onlarla...çevreme sorucam bende ankaradayım çünkü inşallah bir faydam olur...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…