"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

canım benim çok sağol, kaydirigubbakcemile5benim facede sayfam yok.Biz genelde gidiyoruz,elimizden geldiği gücümüzün yettiğince yanlarındayız.Sana kolay gelsinŞeniza.s.:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Fiyuce hoş gelmişsin canım..

.............malesef bu Allah'ın belası hastalık meleğimin peşini bırakmıyor:KK43:((((((( minnoşum yine çooook hastaaaaaa:KK43:(((((((((...........

Ceyda yazmış, görmüşsündür.Çok içim acıdı..Paylaşamamıştım..seni görünce dayanamadım..Bir şey de gelmiyor insanın elinden..Allah,şifasını versin inşallah..Dua larımızı eksik etmeyelim arkadaşlar.Minik Duru cuk ve tüm hasta yavrularımız sağlığına kavuşsun inşallah..a.s.a.s.:Saruboceq::nazar:

Trombosit granülosit için 0 Rh+ kana ihtiyaç var,lütfen duyuralım.Kan grubunuz uymuyorsa borç için kan verebilirsiniz yeter ki sizler kan verina.s:Saruboceq:a.s.:nazar:

merhaba arkadaslar
şevkatevlerini aradım notlarımı bıraktım.(Ahmet abinin yardım etmemizi istediği hasta yakınları için)ve varlık şevkat evinden Ahmet abiye dönüş olmuş.bilgilerini istemişler.öğlen çıkan olacak galiba.inşallah yerleştirilirler.herkese kan lazım diye de mesaj yollayıp duruyorum.cevap yok sinirlenmeye başlıyorum.

Son düzenleme:
Trombosit granülosit için 0 Rh+ kana ihtiyaç var,lütfen duyuralım.Kan grubunuz uymuyorsa borç için kan verebilirsiniz yeter ki sizler kan verina.s:Saruboceq:a.s.:nazar:

a.s.GECMİŞ OLSUNa.s. KOÇAMAN ANKARDA KAN BULAMIYORLARIMI ABLAM ÇOK ÜZÜÇÜ :eek:lmaz::eek:lmaz:YA BENDEKİ KAN İŞE YARAMIYOR ŞEKERDEN DOLAYIII:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: ÇOK ÜZÜLDÜM senağlamasenağlamaŞİMDİİİ

Ahmet abinin telefonundaki sorun yüzünden 200 e yakın numara gitmiş.herkes birer mesaj atıp numarasını tekrar Ahmet abiye iletebilir mi?

[sıze="2"]selam kızlar,

şimdi nursen abla aradı mizginin babası ahmet bey aramış,
mizgine acil 0rh+ kan lazımmış (trombosit),
ben ulaşabildiklerimi cepten aradım herkez çevresine
duyurursa belki bir faydamız olur diye düşünüyorum.

Ahmet şenol 0532 705 54 51 bu numaradan ahmet beye ulaşabilirsiniz

inşallah bulunacak........
[/sıze]

[sıze="2"]selam kızlar,

şimdi nursen abla aradı mizginin babası ahmet bey aramış,
mizgine acil 0rh+ kan lazımmış (trombosit),
ben ulaşabildiklerimi cepten aradım herkez çevresine
duyurursa belki bir faydamız olur diye düşünüyorum.

Ahmet şenol 0532 705 54 51 bu numaradan ahmet beye ulaşabilirsiniz

inşallah bulunacak........
[/sıze]

canım merhaba
ben az önce birisini buldum.şevket abi kan (0+)verecek.kurum servisine binecek birazdan.ahmet abiyi de aradım söyledim.kan merkezinin önünde buluşacaklar.daha önce trombosit vermiş.inşallah bugün verebilir çünkü devlet dairesinden izin almak problem umarım halledebilirler bugün.

canım merhaba
ben az önce birisini buldum.şevket abi kan (0+)verecek.kurum servisine binecek birazdan.ahmet abiyi de aradım söyledim.kan merkezinin önünde buluşacaklar.daha önce trombosit vermiş.inşallah bugün verebilir çünkü devlet dairesinden izin almak problem umarım halledebilirler bugün.

[sıze="2"]tamam canım saol,

inşallah bir kaç kişi daha çıkar, ben facebook'danda duyurdum umarim faydası olur, öptüm canım...
[/sıze]

şevket abi kan merkezinde,ahmet abi şimdi onu arıyor...aynı yerdeler
hayırlsı ile olur inşallah..

Rabbim senden razı olsun Balıımmm..:Saruboceq:ŞenizSen ne güzel bi nick bulmuşsun kendine..opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım..
nickim evlenseydim doğabilecek kızıma koyacagım isimdi.ama kısmet değilmiş.nişandan öteye gidemedik.ama nickim değişmeyecek. :umursamaz:

teşekkür ederim canım..
nickim evlenseydim doğabilecek kızıma koyacagım isimdi.ama kısmet değilmiş.nişandan öteye gidemedik.ama nickim değişmeyecek. :umursamaz:

Canısı yine olur inşallah..Bellimi olur..Allah sana,daha iyilerini nasip etsin..hep beraber kutlayalım inşallah.a.s. :Saruboceq::nazar:

ahmet abi ile şevket abi buluşmuş.kan örneği verilmiş.yarın sabah 09:00için randevulasmıslar.

millet haberlerim var.
can dostum bir arkadasim bir süreliğine (yarın gidecekler )Ankara'da imiş.msn de millete sitemlerimi görünce yazdı.kurumdan bir arkadasının uyuyormuş.şimdi yoldalar hastaneye gidiyorlar.Hakanım A+ ama borç sildirecek aksilik olmazsa Çağlar arkadasımda 0+ direk trombosit verecek.ınşallah bir aksilik olmaz.Ahmet abi ile iletişime geçtik.Onları bekliyor...

Son düzenleme:
Ahmet abinin telefonundaki sorun yüzünden 200 e yakın numara gitmiş.kan vericisi arkadaşların numaraları bizim numaralar hepsi gitmiş.Elinizdeki numara ve isimleri tekrar Ahmet abiye mesaj ile gönderebilirmisiniz??????

millet haberlerim var.
can dostum bir arkadasim bir süreliğine (yarın gidecekler )Ankara'da imiş.msn de millete sitemlerimi görünce yazdı.kurumdan bir arkadasının uyuyormuş.şimdi yoldalar hastaneye gidiyorlar.Hakanım A+ ama borç sildirecek aksilik olmazsa Çağlar arkadasımda 0+ direk trombosit verecek.İnşallah bir aksilik olmaz.Ahmet abi ile iletişime geçtik.Onları bekliyor...

çok güzel haberlerle gelmişsin balım yine allah razı olsun canım sağlıktan ayırmasın inşallah...a.s.

Son yazılan mesajları okuyunca ÜzÜldÜm allh meleklerımızın yardımcısı olsun nurŞen ablam ÖĞleden sonra mzıgını zıyarete gıdecekmıŞ Çok Çok selam ve dualar gÖtÜr bızden

selam,2 gündür nete giremiyordum pc ye virüs bulaşmış.neyse halloldu.Eylül ün dediği gibi bugün Mizgin e gittik,niyet yarınaydı ama ,iyi oldu özlem giderdik.Ahmet kardeş kan işiyle uğraşıyor,biz ayrılmadan trombosit takıldı.Mizgin in düne göre daha iyi olduğunu söylediler.Dicle Fırat Bey kıpır kıpır oyun oynadık onunla cin gibi çok zeki maşallah:nazar:
Eylül Duru yer olmadığı için yatış yapamamış,Delil ilaç alıyordu,canı sıkılmış yataktan kalkmak istiyordu.
Kısacası soran selam söyleyen dualarını gönderen herkese onlarda çok selam yolladılar.
NOT:BALIM1977 kardeşimin dediği gibi Ahmet kardeşimin telefonunda kayıtlı olan numaralar silinmiş kendisini arasanız size dönüp tekrar kaydedecek.Kan vermek isteyenler Ahmet kardeşime ulaşamazlarsa bana ulaşsınlar.Kan vermek isteyenlerin telefonu alınıp liste oluşturulacak. 0rh+ kan grubunun yanında kan vermek isteyen diğer gruplardanda kan alınabilecek.

Ankara Cebeci Tıp Fakültesinde bir arkadasımın annesinin surekli kana ihtiyacı var...Kan grubu A RH(+), hastaneden bir miktar kan temin ediliyor, fakat bunun karşılığında hastaneye herhangi bi grup kan verilmesi gerekiyor. ılgilinenler lütfen bu numaradan Ankara'daki arkadaşıma ulaşsınlar 05068626983.
yardımlarınız için tesekkurler

Fiyuce den gelen not arkadaşlar..
ılgilenenlerin bilgisine.. a.s. a.s.

X