Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trombosit granülosit için 0 Rh+ kana ihtiyaç var,lütfen duyuralım.Kan grubunuz uymuyorsa borç için kan verebilirsiniz yeter ki sizler kan verina.s:Saruboceq:a.s.
[sıze="2"]selam kızlar,
şimdi nursen abla aradı mizginin babası ahmet bey aramış,
mizgine acil 0rh+ kan lazımmış (trombosit),
ben ulaşabildiklerimi cepten aradım herkez çevresine
duyurursa belki bir faydamız olur diye düşünüyorum.
Ahmet şenol 0532 705 54 51 bu numaradan ahmet beye ulaşabilirsiniz
inşallah bulunacak........[/sıze]
canım merhaba
ben az önce birisini buldum.şevket abi kan (0+)verecek.kurum servisine binecek birazdan.ahmet abiyi de aradım söyledim.kan merkezinin önünde buluşacaklar.daha önce trombosit vermiş.inşallah bugün verebilir çünkü devlet dairesinden izin almak problem umarım halledebilirler bugün.
şevket abi kan merkezinde,ahmet abi şimdi onu arıyor...aynı yerdeler
hayırlsı ile olur inşallah..
Rabbim senden razı olsun Balıımmm..:Saruboceq:ŞenizSen ne güzel bi nick bulmuşsun kendine..opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım..
nickim evlenseydim doğabilecek kızıma koyacagım isimdi.ama kısmet değilmiş.nişandan öteye gidemedik.ama nickim değişmeyecek. :umursamaz:
millet haberlerim var.
can dostum bir arkadasim bir süreliğine (yarın gidecekler )Ankara'da imiş.msn de millete sitemlerimi görünce yazdı.kurumdan bir arkadasının uyuyormuş.şimdi yoldalar hastaneye gidiyorlar.Hakanım A+ ama borç sildirecek aksilik olmazsa Çağlar arkadasımda 0+ direk trombosit verecek.İnşallah bir aksilik olmaz.Ahmet abi ile iletişime geçtik.Onları bekliyor...