"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

bilmiyorum canim ama arkadaslar gelismeleri hep bize bildiriyolar sagolsunlar yalniz mizginin net sorununa uzuldum neyle vakit gecircek kizimiz
bunun disinda antalya haberine sevindim ne sanslisin fiyucem ankaradada antalyadada kizimizi gorebilcek destek olabileceksin bu cok guzel

bakalım inşallah babamın tayin cıkarsa yazın kesin oradaym..
ama ben olmasam da ankaradaki cevremden daha cok guvenirim antalyaya orda arkdslarım ben olmasam da halleder herseyi :)

bakalım inşallah babamın tayin cıkarsa yazın kesin oradaym..
ama ben olmasam da ankaradaki cevremden daha cok guvenirim antalyaya orda arkdslarım ben olmasam da halleder herseyi :)

sağol canım dileklerin gerçek olsun,başarılar sevgilerimle öptüm kocaman bu işe gönül veren tüm arkadaşlarına başarılarımı ve sevgilerimi yolluyoruma.sŞeniza.s.:nazar::nazar::nazar:

Canlarım merhabalar, Mizgin'e uğrayan durumundan haber alan varmı diye merak ettim, son durumu enfeksiyon vardı ve odasına Ahmet beyde dahil kimseyi almıyorlardı...Haber alan olursa paylaşmayı unutmayınız..

Filiz arkadaşımız sormuş başka yerdenmi haberleşiyorsunuz diye ama hayır, malesef bir çok kişi ulaşmayı kesti sadece yazan kişiler ziyaret edip destek oluyorlar... Başka yerden paylaşımlarda oluyor facebook bunlardan biri, fiyuce ve ertuğrul oradan ulaşıyorlar herkese ama zaten durumlarda son günlerde fazlaca gelişme yok şu an için acil kan arayışıda yok sadece Eylül tekrardan hastaneye yatığı için gerekli olacaktır onuda duyururuz zaten..

Benim kızım ve arkadaşları dün toplanıp gittiler ama umdukları katılım olmadığı için morallari çok bozuldu çocukların, geliriz diye söz verenler gelmedi ulaşmadı filan filan, gideblerdende bazıları son bir yıl içinde kulak deldirdikleri için verememişler, bir kaç tanesi özellikle kızlardan olanlar damar yapıları aşırı ince olduğu için kan alınamamış, damar bulunamamış verebilen 4 kişi olmuş... Umut edilen olsaydı keşke Eylül'ümüzün borcuda bitseydi...

Serkan ve Ahmet abileri çocuklarımızı yalnız bırakmamışlar akşam eve döndüklerinde bile aradılar sağ salim ulaştınızmı diye :)) sağolsunlar, allah evlatlarını bir an önce sağlıklarına kavuştursun bizde rahat bir nefes alalım onlar adına...

Canlarım merhabalar, Mizgin'e uğrayan durumundan haber alan varmı diye merak ettim, son durumu enfeksiyon vardı ve odasına Ahmet beyde dahil kimseyi almıyorlardı...Haber alan olursa paylaşmayı unutmayınız..

Filiz arkadaşımız sormuş başka yerdenmi haberleşiyorsunuz diye ama hayır, malesef bir çok kişi ulaşmayı kesti sadece yazan kişiler ziyaret edip destek oluyorlar... Başka yerden paylaşımlarda oluyor facebook bunlardan biri, fiyuce ve ertuğrul oradan ulaşıyorlar herkese ama zaten durumlarda son günlerde fazlaca gelişme yok şu an için acil kan arayışıda yok sadece Eylül tekrardan hastaneye yatığı için gerekli olacaktır onuda duyururuz zaten..

Benim kızım ve arkadaşları dün toplanıp gittiler ama umdukları katılım olmadığı için morallari çok bozuldu çocukların, geliriz diye söz verenler gelmedi ulaşmadı filan filan, gideblerdende bazıları son bir yıl içinde kulak deldirdikleri için verememişler, bir kaç tanesi özellikle kızlardan olanlar damar yapıları aşırı ince olduğu için kan alınamamış, damar bulunamamış verebilen 4 kişi olmuş... Umut edilen olsaydı keşke Eylül'ümüzün borcuda bitseydi...

Serkan ve Ahmet abileri çocuklarımızı yalnız bırakmamışlar akşam eve döndüklerinde bile aradılar sağ salim ulaştınızmı diye :)) sağolsunlar, allah evlatlarını bir an önce sağlıklarına kavuştursun bizde rahat bir nefes alalım onlar adına...

canım benim önce seni kutluyorum böyle güzel evlat yetiştirdiğin için.Ne sen ne de kızın üzülmesin,sonuçta gönül meselesi güzel yürekli kızın ve arkadaşlarını kutluyorum,sevgilerimle.
Biz hafta içinde gitmeyi düşünüyoruz,tabii ki
gidince sizlere yazarım,biliyorum ki sizlerde girince haber var mi diye buraya uğruyorsunuz.Buluşmada Mizgin ve Duru yu konuştuk,ziyaretler olacak canım.Kocaman yürekli iyilik meleği arkadaşım,sevgilerimlea.s.:nazar:

bende ankara da olan arkadaşlara tek tek msj atmıştım tlf açmıştım ama sonuç alamadım . yardımı dokunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum tüm çocuklarımıza acil şifalar inş.

Kazen beyin dediği gibi bir kaç kişiden ibaret olduğu için, kendimi mecbur hissediyorum
?????
sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsunuz.peki bu diğer insanlarında hayatında ters giden bişiler olabilirmi acaba?

Kazen beyin dediği gibi bir kaç kişiden ibaret olduğu için, kendimi mecbur hissediyorum
?????
sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsunuz.peki bu diğer insanlarında hayatında ters giden bişiler olabilirmi acaba?

balım... ben biliyorum senin saglık problemleriyle bogustugunu.. emin ol lafları size degil... yani kalktın maası alır almaz direk mizginin peruk işini hallettin..ilgisiz biri degilsin emin ol...
bu arada sonucun ne cıktı haber vermedin? bi ara yaz olur mu:utangac:

arkdsm pınar aradı bugun ahmet abiyi. fazla konusamadı sarjı bitti aksam tekrar arayacaktı. mizgin 3-4gundur daha iyiymiş... suan aldıgımız son haber bu...cuma bi grup arkds gidecek eylulun kan borcu icin... cuma ben de ugramaya calısıcam olmadı pers ugrarım.. bi goreyim ufaklıkları diyorum.size haber getirirm okyerimseniben

selam herkeze fiyucem demek mizgin kizimiz daha iyiymis buna sevindim kizlarimizi yalniz birakmadiginiz icin sagolun arkadaslar hep guzel haberler duyalim diye dualar ediyoruz
balim cok gecmis olsun canim dilerim sagligina bir an once kavusursun
allah kimseyi helede cocuklari saglikltan ayirmasin herkeze guzel gunler dilerim

Fiyucem ve Zenanım teşekkür ederim.Adettendir ben iyiyim diyeyim.Şükürler olsun ki daha iyiyim.Ha daha neyim var vallahi bilmiyorum.Biyokimya,hormon.idrar,triod USG,meme USG vs vs.. hepsini yaptırdım.bu cumarteside tomografim var.ilaçlı :kızgın: ilk bakışta tiroidde büyüme üç nodül,meme de de süt kanallarında genişleme,göğüs altında kist var.ama uyuşma ve ağrıların sebebi hala muallakta..bakalım ya ne çıkarsa bahtımıza diyorum.
Bende geçen gün Ahmet abi ile konuştum ama size yazamadım.Gribal bi başlangıç gibi demişti Mizgin için.Ama dün akşam üzeride mizgin ile görüştüğümde iyiyim demişti.Bu arada internet de gelmiş.kopmazsa tabi...
Diğer bir topic vardı AB+ kan için Fatih Üniversitesindeki o konu ile ilgili bi gelişme yok.biraz da orası ile ilgilensek olur mu?(tabi sadece teklif)babamın kanı tutuyor ancak iş yüzünden sıkıntılı ama ilk fırsatta gideceğim dedi.ben msn de nick ime yazdım.zordur bu kanda :uhm: neyse şimdilik herkese kolay gelsin
sağlıklı mutlu günler dilerim herkese...

YA ARKADASLAR BEN COK ÜZÜLDÜM BİGARİP OLDU İÇİM DIŞIM HERYERİM. ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI YAŞATMASIN ZORA DÜŞÜRMESİN HASTALIK DERT SAHİBİ YAPMAIN YAVRULARIMIZI.. KAFAM KARIŞTI BENIM OKU OKU ANLAMIYORUM BİTÜRLÜ AFFINIZA SIĞINARAK SORUYORUM; ACİL KAN İHTİYACI OLAN VARMI SİMDİ.:uhm:

YA ARKADASLAR BEN COK ÜZÜLDÜM BİGARİP OLDU İÇİM DIŞIM HERYERİM. ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI YAŞATMASIN ZORA DÜŞÜRMESİN HASTALIK DERT SAHİBİ YAPMAIN YAVRULARIMIZI.. KAFAM KARIŞTI BENIM OKU OKU ANLAMIYORUM BİTÜRLÜ AFFINIZA SIĞINARAK SORUYORUM; ACİL KAN İHTİYACI OLAN VARMI SİMDİ.:uhm:

Merhabalar, şu anda bulunduğunuz konuda acil kan ihtiyacı olan yavrumuz kalmadı, bir tanesi taburcu oldu evinde biraz vakit geçirip tekrar hastaneye döndü kemoterapi tedavisi için, uygun ilik bekliyor.

Bir taneside yakında çıkacak hastaneden ve 3 ay içinde nakil olacak inşallah..

Buradan bir arkadaşımızın ve onun okuduğu okuldan arkadaşlarının çabasıylada tüm borçlar kapanmış durumda, son bildiğim sadece Eylül için 10 küsürlerde bir borç vardı oda kapanmıştır yada çok az kalmıştır...

Fakat başka arkadaşımızın açtığı konu var ayrı bir hastanede yardıma ciddi ihtiyaçları olan bir ailemiz var yine elinizden gelen bir şey olursa lütfen esirgemeyin..Verdiğim likte bilgilerimiz var...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...-yardim-meleklerinden-ab-rh-kan-ihtiyaci.html

Size Mizgin'den çok hoş haberler getirdim, kendisi uzun aradan sonra aramıza gelmiş bulunmakta..

merabalar..!! nasılsınız? bu aralar pek gıremıorum.Hastanemızın ınt.kopmustu 1 hafta fln ınt.gıremedım ama sımdı burdayım :dance:doktorlarım kan dergerlerımın duzeldıkten sonra eve göndereceklerını soledıler.Dort gozle eve gıtmeyı beklıorum ınsallah en yakın zamnda cıkarım,sonrada antalya gıtcem,dun babamı aramıslar gettırın kontturol edelım dıe babamda ewde olmadımızı belırttı ıns.en yakın zamnda nakıl olurum.Uc ay ıcınde yapacaklarını soledıler ama halla kesınlesmıs degıl.en yakın zamnda nakıl olurum ıns.sonrada ver ellını ızmır:sm_cool:kendınıze ıyı bakın hepinizi kocaman opuorum..:1hug:

?????

Canım kendini üzme,sen ilgilenenlerdensin,dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun,acil şifalar diliyorum,sevgilera.s.:nazar::nazar::nazar:

Selam arkadaşlar,geçen buluşmada aramızda olan sevgili ank06 arkadaşımızla Mizgin ve Duru ya gideceğiz,ıstanbuldan Mizgin e gelecek paketi bekliyoruz,bu aralar gelecek.
Mizgin ile msn de görüştük,iyi olduğunu söyledi.
Dilerim diğer illerdede çocuklarla ilgili çalışmalar yapılsın,Ankara ile sınırlı kalmasın,sevgilera.sa.s.:nazar:

Merhabalar, şu anda bulunduğunuz konuda acil kan ihtiyacı olan yavrumuz kalmadı, bir tanesi taburcu oldu evinde biraz vakit geçirip tekrar hastaneye döndü kemoterapi tedavisi için, uygun ilik bekliyor.

Bir taneside yakında çıkacak hastaneden ve 3 ay içinde nakil olacak inşallah..

Buradan bir arkadaşımızın ve onun okuduğu okuldan arkadaşlarının çabasıylada tüm borçlar kapanmış durumda, son bildiğim sadece Eylül için 10 küsürlerde bir borç vardı oda kapanmıştır yada çok az kalmıştır...

Fakat başka arkadaşımızın açtığı konu var ayrı bir hastanede yardıma ciddi ihtiyaçları olan bir ailemiz var yine elinizden gelen bir şey olursa lütfen esirgemeyin..Verdiğim likte bilgilerimiz var...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...-yardim-meleklerinden-ab-rh-kan-ihtiyaci.html

Canım arkadaşım KALLıSTE... Maşallah çok duyarlısın... Allah razı olsun.... Ben o başlığı açtıktan sonra, senin verdigin cevaptan sonra senden ve senin gibi bu konulara hassasiyet gösteren türkiye çapındaki YARDIM MELEKLERıNDEN haberdar oldum.. Ben şöyle düşünüyorum; benim Amerika'yı yeniden keşfetmeme hiç ama hiç gerek yok, senin zaten başlatmış oldugun bir güzel çalışma ve koskoca gösterilen, meyveleri toplanılmakta olan bir emek verilmiş ve verilmekte olan halihazırda bir organizasyon var;;; benim başlığı kapatarak Sılanur kızımızın ihtiyaç çağrısını acaba senin sitene mi kaydıksak? Çünkü bir elin nesi var iki elin sesi var demiş atalarımız... Sen ne dersin? En etkili nasıl olur? Cevabını beklemekteyim...
Bu arada Kızılay'ın internet sitesinden aldıgım bilgiye göre; AB+ dünyadaki nufusun ancak %5 inde, Türkiyedeki nüfusun ise ancak %7 sinde mevcutmuş... Bir de benim bir DıLEĞıM, kadınlar kulübü severler olarak; her bir merhamet yüklü bayan arkadaşlarımızın şimdiye kadar benim gibi hiç kan bağışı yapmak akıllarına gelmemiş olsa da, bundan sonrası için, yaşadıkları illerde veya ülkelerde, etraflarındaki çaresi zor bulunan hasta yakınlarının takipçisi olup, yılda birkaç kez kan bağışı işini yaşamlarının vazgeçilmez bir rutini haline dönüştürmeyi arzulamaları.... Bunun çağrısı nasıl yapılabilir KALLıSTE? Seni ve senin gibi bu organizasyona emek vermekte olan bütün yardım meleklerini öpüyorum:1hug:... Allah gayretinizi arttırsın.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Dilerim diğer illerdede çocuklarla ilgili çalışmalar yapılsın,Ankara ile sınırlı kalmasın,sevgilera.sa.s.:nazar:
ınşallah bu dileğin gerçekleşir canım inşallah diğer illerdede benzer uygulamalara imza atabiliriz yardım edebiliriz, biraz daha destek olanları görebilsek aramızda daha çok cesaretleneceğiz ama olacak inşallah... gerçekleşir
Ank arkadaşımızada selam ve sevgiler size iyi günler hoş ziyaretler dilerim, kızlarımızdan iyi haberler getirin bize.. Serkan ve Ahmet beyede çok çok selamlar... Ceydayada lütfena.s.

Canım arkadaşım KALLıSTE... Maşallah çok duyarlısın... Allah razı olsun.... Ben o başlığı açtıktan sonra, senin verdigin cevaptan sonra senden ve senin gibi bu konulara hassasiyet gösteren türkiye çapındaki YARDIM MELEKLERıNDEN haberdar oldum.. Ben şöyle düşünüyorum; benim Amerika'yı yeniden keşfetmeme hiç ama hiç gerek yok, senin zaten başlatmış oldugun bir güzel çalışma ve koskoca gösterilen, meyveleri toplanılmakta olan bir emek verilmiş ve verilmekte olan halihazırda bir organizasyon var;;; benim başlığı kapatarak Sılanur kızımızın ihtiyaç çağrısını acaba senin sitene mi kaydıksak? Çünkü bir elin nesi var iki elin sesi var demiş atalarımız... Sen ne dersin? En etkili nasıl olur? Cevabını beklemekteyim...
Olur arkadaşım daha iyi olur belki dediğin gibi, çünkü biz bitirmemek niyetindeyiz nice yavrularımıza el uzatacağız inşallah.. Ben şimdi çıkmak zorundayım bir kaç saat sonra yetkili arkadaşlarımdan gerekli değişiklikleri rica ederim bende ilk mesajımı güncellerim canım hemen harekete geçelim...a.s.

Bize yeni ve güncel bilgiler getirebilirsen memnun olacağız..a.s.

Olur arkadaşım daha iyi olur belki dediğin gibi, çünkü biz bitirmemek niyetindeyiz nice yavrularımıza el uzatacağız inşallah.. Ben şimdi çıkmak zorundayım bir kaç saat sonra yetkili arkadaşlarımdan gerekli değişiklikleri rica ederim bende ilk mesajımı güncellerim canım hemen harekete geçelim...a.s.

Bize yeni ve güncel bilgiler getirebilirsen memnun olacağız..a.s.[/QUOTE]

Kallliste; yeni ve güncel bilgiler derken? ne tür bilgiler vermem lazım... sitede belirttigim, hasta adı, tedavi görmekte oldugu hastane, babasına ait telefon numarası bilgisi yanında başka bilgiler lazım mı? lazım ise siz bana bildirirseniz ögenirim gerekli olanları....

İnşallah bu dileğin gerçekleşir canım inşallah diğer illerdede benzer uygulamalara imza atabiliriz yardım edebiliriz, biraz daha destek olanları görebilsek aramızda daha çok cesaretleneceğiz ama olacak inşallah... gerçekleşir
Ank arkadaşımızada selam ve sevgiler size iyi günler hoş ziyaretler dilerim, kızlarımızdan iyi haberler getirin bize.. Serkan ve Ahmet beyede çok çok selamlar... Ceydayada lütfena.s.

Bize yeni ve güncel bilgiler getirebilirsen memnun olacağız..a.s.

Fiyuce nin başka bir çocukla ilgili mesajı vardı Facebook ta..a.s
Bahsettiğiniz o mu,benmi karıştırıyorum?fisfisfis

Back