"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

Canım,ben aradım şimdi.Ayşe nin genel durumu iyiymiş.Yalnız kan ihtiyaçları sürüyor.Onun (-) olduğu için,bulmakta zor oluyor tabi haliyle.Bu hafta için kan varmış ama en kısa zamanda bulunması daha iyi olur diyor Hasan Bey di yanılmıyorsam.a.s.

Hay allah razı olsun arkadaşım meraklanıyordum arayamıyorum diyede üzülüyordum.. Bu çocuğumuzun kan grubu çok zor ben kimseyi bulamıyorum malesefki... Ne yapabiliriz bilmiyorum...:çok üzgünüm:

benim bir sorum olacak bebek emzirenler verebiliyormu kan ???

birde konuyu tamemen mail yapıp tüm arkadaşlarıma ısrarala rica ederek gönderdimm...umarım bir kişi çıkarr...allah yardımcıları olsun hepsininn...

arkadaşlar biraz önce eşim ahmet beyle görüştü mizginin kan değerleri biraz düşükmüş ama genel durumunun iyi olduğunu söyledi ayrıca eylül ve ayşede de şu an için bir sorun yokmuş kalliste ablanın onları ziyaret için eskişehirden geldiğini söyledi haberler kalliste ablada ahmet abide çok sevinmiş ALLAH ablamızdan razı olsun.hızlı trenle umarım iyi ve rahatbir yolculukla sağ salim evine dömesi duasıyla.haberlerini bekliyoruz.

arkadaşlar bi Mizgin e gittik,Serkan bey ve eşinede Mizgin in amcası ile birlikte uğradık,camdan konuştuk,,Duru gülücükler verdi,durumu iyi idi.Ayşe ler izinliydiler o gün döneceklerdi biz orada iken dönmediler.Ziyarete kızımla birlikte gittik,yaklaşık 1 saat Mizgin in yanındaydık,bir yandanda perukları inceleyip bize soruyordu.
Ahmet beyle aşağıya indik,sonradan Serkan kardeşte katıldı.Hepinize çok selamları var,kk ya çok teşekkür ediyorlar,dualar ediyorlar.
dün gece msn de Mizgin le konuştuk,yanılmıyorsam Serkan Beyler izinli çıkacaklardı
Mizgin dün resim eklemeyi öğrendi,çok zekia.s
Bu aralar fazla giremiyorum,kızım sınavlara hazırlanıyor.Yakında yine uğrayacağım .a.s

arkadaşlar biraz önce eşim ahmet beyle görüştü mizginin kan değerleri biraz düşükmüş ama genel durumunun iyi olduğunu söyledi ayrıca eylül ve ayşede de şu an için bir sorun yokmuş kalliste ablanın onları ziyaret için eskişehirden geldiğini söyledi haberler kalliste ablada ahmet abide çok sevinmiş ALLAH ablamızdan razı olsun.hızlı trenle umarım iyi ve rahatbir yolculukla sağ salim evine dömesi duasıyla.haberlerini bekliyoruz.

Bu sürpriz oldu gerçekten.Kalisim dayanamadı çıktı geldi...kaydirigubbakcemile4
Haberlerede sevindim,bende bu gün Ahmet Beyi arasam diyorduma.s
Eylül Duru nun haberlerini Face dede okudum,durumu gayet iyiymişa.s.:nazar:
ınşallah,hepsinide hayırlısıyla yolcu etmek nasip olur..:Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar bugünün haberlerini size verebilmek için sabırsızlandım ama ben gelmeden haberlerimiz gelmiş..

sabah erkenden kızımla beraber Ankaraya yola çıktık tesadüf oki ayırttığımız tren biletini almak için gara gittiğimizde hızlı trende 2 kişilik boş yer olduğunu öğrendik ve zaten içimizde olan heyecanla uça uça gittik sabahın köründe 8.45 te hastanedeydik amacımız önce kan verecek sonra yukarı kızlarımızı ziyarete çıkacaktıkki kan vermeye gittiğimizde hasta dosya numaraları dediler ve biz Serkan beyle Ahmet beyi aramak zorunda kaldık sürprizimiz daha orada bozuldu, Serkan bey dışarıdaydı Ahmet bey hemen yanımıza indi tanıştık, o sırada tüm tetkiklerimiz yapıldı ben kan vermeye geçtim kızımda kilosu düşük olduğu için hemşirenin tereddütüne rağmen hemşireyle pazarlık sonucu yanıma geldiyerimseniben 5 dakika içinde kanlarımızı verdik kzım Mizgin için ben Eylül içina.s.

İşimiz bitince yukarı Mizginimizi görmeye çıktık yanına girmeden kapıdan sohbeti tercih ettik onu fazla yormadan yanından ayrıldık Eylülün yanına geçtik bu arada Ahmet bey hep bize refakat etti hiç yalnız bırakmadı Mizginimizin amcası dün seçim nedeniyle ayrılmış baba kızımız yalnızlar... Eylülün olduğu bölüme hiç girmedik bu sırada Eylül uyuyormuş annemiz Ceyda hemen yanımıza geldi koridorda sohbete başladık... Söylemeden geçemiyeceğim bu kadar samimi kişilikler olamaz sanki kardeşlerimle sohbet ettim sanki yeni tanışmadık eski arkadaşlardık.... Biz sohbete dalmışken kızım gözüm kararıyor dedi ve tansiyon düşmesi nedeniyle hafif bir baygınlık geçirdi bu sırada ben onları üzdüğümüz için dahada üzülürken hepsi etrafımızda pervane oldular Ceyda meyve suları ayranlar taşırken Ahmet beyde saniyesinde gidip yiyecek ve içecekler alıp geldi hemşire çağırmayıda ihmal etmediler tabiki hemşirelerimizde birer melektia.s. kızımı ayıltıp kaydirigubbakcemile3 Ceydayı bırakıp dışarı çıktık Ahmet beyle bir yerde oturup bir şeyler içip sohbet ettik bir müddet sonrada Serkan geldi yanımıza onunlada tanıştık ve uzunca süre sohbetimiz devam etti... Güzel bir haber geldi ve Eylül için bugün doktorumuz kan değerlerinin güzel olduğunu ve bir saatlik dışarıda dolaşabileceğini söylemiş hepimiz çok sevindik sanki bizim için özel güne daha bir güzellik kattı bu izin olayı...

Eylül arayıp babacığım ben hazırım demesiyle Serkan bey koşup onları almaya gitti, Eylül hem dışarı çıkmanın huzurszuluğu şaşkınlığıyla hemde yabancı bizlerin ilgisinden korkup biraz babasının omuzuna saklandı yüzümüze bakmadı, beraber güzel bir yemek yedik ama hava o kadar soğuktuki Eylülümüz üşüdü ve hastaneye geri döndük...

Tekrar Mizgine uğrayıp hoşçakal dedik ve Ceydanın yanınada uğradık... Bu sırada koridorun arka tarafından pencereden Eylülüde son bir kez daha görelim istedik, yatmış ve serum almaya başlamıştı Dil çıkarıp şaklabanlıklar yaptım ve dünyaya değer gülücüklerini aldım sonunda, bu sırada bir taraftan gidelim ayrılalım derken kızımın sesini duydum arkamda ve haydi yine aynı sabahki gibi fenalaştı ve kollarıma yığıldı, hiç telaşlanmadım normal geliyordu çünkü bana soğukkanlılığımı ilk kez korudum diyebilirim... Ahmet bey ve Serkan bey kucaklayıp sedyeye yatırdılar haydi yine meşireler çağrıldı tansiyonlar ölçüldü meyve suları vs... böyle yola çıkamayacağımızı anladık ve alt kata kan merkezine gittik sabah verdiğimiz kanı geri istiyoruz dedik kaydirigubbakcemile3 Ahmet beyde hemşirelere aynı şeyi söyledi kanını geri verin kızımızın dedi ve hemşirelerin şaşkınlığı içinde durumu anlattık serum takıldı bizim baygın şaziye ayıldı :roflol:

Bizi gara kadar arabalarıyla bıraktılar iki babamızda hiç bir saniye yalnız bırakmadı akşam saat 16.00 gibi yanlarından ayrıldık...

Pardon Ayşemizin babasıylada tanıştım ama çok konuşkan biri değildi fazla sohbetimiz olamadı, Ayşeye pazartesi kızımın Ankarada okuyan arkadaşlarından ikisi grunolosit vermek için tes yaptıracaklar arkadaşlar lütfen bu kızımızın değerleri çok düşük ve kan grubu bulunamıyor elinden yardım gelebilecek arkadaşlar lütfen esirgemesinler..

Mizginimizin kan değerleri düşüktü bugün... Ama Eylülümüz için çok güzel haberlerim var pazartesi günü tahilileri yapılacak ve artık duruma göre hastaneden ayrılabileceklermiş..:teytey:
daha sonrada ilik bulunması için girişimlerde bulunulacak ve bekleyecekler inşallah güzel haberlerini alırız... 2007 yılında Eylül için uygun ilik varmış fakat sonra nasıl olduysa ortadan kayıp biri bu yani bu vericinin nerede olduğunu bilmiyorlar haber alamıyorlar eğer vefat durumu olmamışsa ulaşabilmek için dua ediyorlar...

Mziginimizin durumuna gelince Ahmet beye bağış için olan hesabın durumunu sordum inanamayacaksınız ama henüz 1050 lira olmuş yani sadece bir milyar elli lira ve Serkan beyinde Ahmet beyinde anlattıkları şeyler yaptıkları masraflar insanı hayrete düşürebilecek miktarlarda... Yatak paraları bir çok ilaç paraları yemekleri özel olduğu için yemek paraları hep ceplerinden çıkıyor... SGK bir çok ilaçlarını karşılamıyormuş ve mecbur alıyorlar ve hep cepten borç vs böyle zorluklar bu laçların bedellerini ödüyorlar...

Daha yazacak şeylerim var arkadaşlar ama yazmaktan yoruldum aklıma geldikçe gelip eklerim..

Ahmet bey olsun Serkan bey olsun Ceyda olsun dünya tatlısı insanlar ve hepinize dualarınızdan dolayı yardımlarınızdan dolayı ilgnizden dolayı teşekkürlerini ağızlarından hiç eksik etmiyorlar... hepinize çok ama çok selamları var...

ayyy ne guzel hem agladim hem okudum ne guzel onlari ziyaret etmen canim yaa insallah taburcu etmeyede gidersin kallisim coook sevindim dilerim allah tan ayse icin de gerekli kani bagislayan insanlar cikar allahim sen yardim et

zenanım sağol inşallah valla tek dileğim o çocuklarımızın o meleklerimizin taburcu haberleri buradan almak yada verebilmek..

aklıma gelmişken Eylülümüzün bir kaç fotoğrafını çekti ablası ama yarın ekleriz büyük ihtimalle ... çok şeker görmeniz gerek çünkü.... çamaşır aldım demiştim ya şöyle minnacık pembe fosforlu bir sırt çantası içindeydi yemeğe çıkarken o sırt çantasını takmış sırtına içinde çamaşırlar:roflol: döndük yatağında yatıyor sırtında çantası yine:roflol: pencereden seslendim ehhh Eylül hiç bir don bu kadar yeri gezmemiştir diye sırnaşık şey Ankara gördü Eylülün çamaşır çantasını Ceydamda çok güleryüzlü ben Eylüle takıldıkça oda güldü durdu a.s.

Gerçekten çok güzel haberler,Eylülümüz belkide her an taburcu olabilir.hihoyyytAllah inşallah hepsine yaşatsın bunu.Kalisim bu arada kan veren kızın kaç yaşında?:uhm:Benimkide tutturmuştu,oda zayıf.Allah ım,ne mutlu bize böyle çocuklarımız var.:nazar:Dua ediyorum,benim kan vermeme bile fırsat kalmadan Duru cuk iyileşsin.Nasıl olsa kan borçları içinde verebiliyoruz.a.sMizgin inde kan değerleri düzelir inşallah en kısa zamanda,zıpkın gibi maaşallah.her şeyi kavramış,resimler bile eklemiş her yere.kaydirigubbakcemile5

zenanım sağol inşallah valla tek dileğim o çocuklarımızın o meleklerimizin taburcu haberleri buradan almak yada verebilmek..

aklıma gelmişken Eylülümüzün bir kaç fotoğrafını çekti ablası ama yarın ekleriz büyük ihtimalle ... çok şeker görmeniz gerek çünkü.... çamaşır aldım demiştim ya şöyle minnacık pembe fosforlu bir sırt çantası içindeydi yemeğe çıkarken o sırt çantasını takmış sırtına içinde çamaşırlar:roflol: döndük yatağında yatıyor sırtında çantası yine:roflol: pencereden seslendim ehhh Eylül hiç bir don bu kadar yeri gezmemiştir diye sırnaşık şey Ankara gördü Eylülün çamaşır çantasını Ceydamda çok güleryüzlü ben Eylüle takıldıkça oda güldü durdu a.s.

kallistem hoşgelmişsin yine bekleriz canım kızın nasıl?seni kızını yürekten kutluyorum,iyilik meleğim,iyi gecelera.s.:nazar::nazar:

ablam yaaa ankya geldigini söyleseydin keske tum gun bende evdeydim cıkar gelirdim hem seni de görmüs olurdum...başka sefere artık...
pazartesi duru hanım taburcu olacaksa bende pazartesi ogleden once ugramaya calısayım okul durumuma gore...
umarım bu iyi haberler hep devam eder tüm hastalar icin...
bi arkdsm suan kan vericek kisi toplamaya calısıyor...bi aksilik olmazsa inşallah bakalım hafta ici bi 10-15kisi topluca gitmeyi planlıyoruz...
yazıları okuyorum surekli ama yazmadım kac gundur kusura bakmayın...bitirme tezim işlerim biraz yogun bu aralar kusura bakmayın olur mu:(
takipteyima.s.

Gerçekten çok güzel haberler,Eylülümüz belkide her an taburcu olabilir.hihoyyytAllah inşallah hepsine yaşatsın bunu.Kalisim bu arada kan veren kızın kaç yaşında?:uhm:Benimkide tutturmuştu,oda zayıf.
canım benim kızım 19un içinde bir kaç ay sonra 19 bitecek.. 50 kilo... bende çok şanslı olduğumu düşünürüm hep, senin adınada sevindim...

kallistem hoşgelmişsin yine bekleriz canım kızın nasıl?seni kızını yürekten kutluyorum,iyilik meleğim,iyi gecelera.s.:nazar::nazar:
inşallah bir daha geldiğimde hepinise haber vereceğim :dance: bu gün aileler ile hem tanışıp beraber olayım istedim biliyorumki başka arkadaşlarmı sizleri çağırdığımda ortam daha hareketli olacaktı, inşallah bir dahaki sefere..

kızım şu an iyi, garda arkadaşları karşılayıp doğumgününe götürmüşlerdi az önce geldi eve ve diyorki "anne ben cidden çokmu kötüydüm? bir ara sana sarıldığımı hatırlıyorum ama gözümü açtığımda köşede duran sedyedeydim beni kim götürdü? "
bir taraftanda gülmekten ölüyor hem komik hale düştüğü için hem güzel bir gün geçirdiği için mır mır konuşuyor şu ankaydirigubbakcemile3

ablam yaaa ankya geldigini söyleseydin keske tum gun bende evdeydim cıkar gelirdim hem seni de görmüs olurdum..
tatlım inan en kısa sürede tekrar geleceğim hem tüm arkadaşlara haber veririm görüşürüz tanışırız hemde kızlarımızın güzel haberleri için belki buluşmuş oluruz..
dün gece sen aradığında çok hastaydım tatlım aşırı baş ağrısı yaşadım ve kan vereceğim için ilaç almaan gözlerimden yaş gele gele o ağrıyı çektim, seninle ne konuştum inan hatırlamıyorum sırnaşık şey sadece sen kimsin dediğimi biliyorum bu tavrım içinde zürler dilerim ciddi kendimi kaybetmişim uyku ve ağrı sersemi olarak konuştum...:utangac:

İŞTE SİZE BİR DÜNYA GÜZELİ a.s.

dsc006.jpg

dsc008w.jpg

canım benimmmm cidden çok şeker...
ALLAHIM O GÜLEN GÖZLERıN SOLMASINA ıZıN VERME YARABBıM...

kallistecim yaa dünya iyisi bir insansın varyaaa...
kızınıda ne güzel yetiştirmişsin...

Back